• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 270 reviews

Kinderrugzakjes bedrukken

Goedkope rugzakjes voor kinderen

Op zoek naar rugzakjes voor kleine kinderen? JM Promotions is fabrikant van kleine kinder rugzakjes en pluche rugzakjes. Onze kleine rugzakjes hebben een standaard formaat van L43xB25xD10 en zijn gemaakt van hoogwaardig nylon.

Bedrukte kinderrugzakjes

Wij zijn tevens producent van de leukste plucherugzakjes voor kinderen. In ons assortiment hebben wij standaard verschillende plucherugzakjes in de vorm van een dier. Het is in overleg ook mogelijk om een pluche rugzak op maat te maken in een speciale vorm. Pluche rugzakjes kunnen gebruik worden als rugtas, maar zijn net zo gemakkelijk te gebruiken als knuffel. Onze pluche rugzakjes zijn te produceren in verschillende vormen en maten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld pluche rugzakjes fabriceren in de vorm van een aap, giraffe, bloem of ander leuk figuur of vorm.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over rugzakjes voor kinderen?

Bedrukking van de kinderrugzakjes

Bedrukking is mogelijk op zowel de kleine rugzakjes als op de pluche rugzakjes. Beiden kunnen bedrukt worden met tekst, logo of afbeelding in één tot vier kleuren opdruk. Bij pluche rugzakjes dient er wel gekeken te worden naar op welk deel bedrukking mogelijk is. Dit varieert per type pluche rugzakje. Mochten er meer kleuren nodig zijn, dan kunnen wij in full-colour bedrukken.

Waarom kinderrugzakjes?

Kinderrugzakjes zijn leuke items om in te zetten bij verschillende promotionele doeleinden. Kinderen en volwassenen, komen op een leuke manier in aanraking met uw tekst of logo. De tassen kunnen ingezet worden bij lanceringen van producten of merken gericht op kinderen. Het inzetten van kinderrugzakjes of pluche rugzakjes kan een unieke, leuke manier zijn om uw organisatie in de kijker te zetten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
pluche rugzak dieren

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kinderrugzakjes met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte kinderrugzakjes? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug