4.7 /5
van
132 reviews

Goedkope rugzakjes met koord

Goedkope kleine rugtasjes

Het meest populaire model rugtas dat wij leveren is het goedkope rugtasje met koord. Deze rugtasjes zijn geschikt voor het vervoeren van dagelijkse items. De rugtasjes zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en kunnen wanneer ze leeg zijn volledig opgerold of opgevouwen worden. Het standaardformaat van de goedkope rugtasjes met koord is L42xB35.

Bedrukking van de rugtasjes met koord

Deze rugtasjes zijn zeer geschikt voor bedrukking met uw promotionele tekst of logo en ze zijn te bedrukken in één of meerdere kleuren. Full-color bedrukking is ook mogelijk. Deze rugtasjes zijn beschikbaar in meerdere basiskleuren, maar mocht u zelf een bepaalde kleur in gedachten hebben, dan kunnen wij ook uw eigen PMS-kleur gebruiken bij het kleuren van de rugtas. Bedrukking vindt plaats op de voorzijde van de rugtas en er kan daarnaast als extra opties gekozen worden voor bijvoorbeeld een afsluitbaar vlak op de bovenzijde. Dit extra paneel kan ook bedrukt worden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over goedkope rugzakjes met koord

Materialen

De goedkope rugtasjes met koorden, zijn gemaakt van lichtgewicht polyester materialen. Het voordeel van deze stof is dat het lang meegaat en oprolbaar of opvouwbaar is. Hebt u liever dat de tas van een andere stof is gemaakt, dan kan er gekozen worden voor katoenen materiaal. Katoen heeft als voordeel dat het luchtdoorlatend is en gemakkelijk schoon te maken is. Op het materiaal van de tasjes is ook een reflecterende laag aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker beter zichtbaar is in het donker.

Extra opties

Onze goedkope kleine rugtasjes met koord zijn volledig naar uw smaak vorm te geven. Wanneer de kleurkeuze of materiaalkeuze alleen niet voldoende is, dan kan er ook nog voor gekozen worden om extra opties toe te laten voegen.

Koordopties

Om het koord soepel door de rugtasjes te laten lopen kan er gekozen worden voor een versteviging van de zijkanten. Door de zijkanten lopen beide koorden. Versteviging van de zijkanten zorgt voor meer draagcomfort alsmede een soepel verloop van de koorden. Om het verloop helemaal te versoepelen kan er voor gekozen worden om ringen toe te voegen in de gaten aan de zijkanten. Dit zorgt voor minder wrijving van de koorden en zal uiteindelijk zorgen dat de tas minder snel slijt op die onderdelen.

Sluitingen

De rugtasjes met koord, sluiten wanneer de koorden worden aangetrokken. Is dit niet genoeg dan kan er voor gekozen worden om een rits, klittenband of drukknopen toe te voegen. Zo zal de inhoud helemaal afgesloten kunnen worden.

Goedkope rugtasjes met koord

Extra vakken

De goedkope tasjes met koord hebben standaard één vak, waarin alles samenkomt. Het toevoegen van extra vakken, kan handig zijn wanneer er bijvoorbeeld sleutels of een portemonnee apart opgeborgen dient te worden.

Waarom goedkope rugzakjes met koord?

  • Goedkoopste optie
  • Lichtgewicht materialen
  • Opvouw- oprolbaar
  • Groot te bedrukken oppervlakte

Onze goedkope kleine rugtasjes met koord kunnen zeer geschikt zijn voor promotionele doeleinden. Bent u echter op zoek naar een groter formaat tas of een tas die steviger en comfortabeler is, kies dan voor onze school rugzakken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Goedkope rugtasjes met koord
scroll top arrow