• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Rugzakjes bedrukken

Goedkope rugzakjes bedrukt in eigen kleur

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor trekkoord rugzakjes met logo. Je hebt de keuze uit diverse soorten en materialen, zoals milieuvriendelijke rugzakjes, reflecterende rugzakjes, rugzakjes voor kinderen en nog veel meer. Je kunt zelf de kleuren van het trekkoord en de nylon rugzakjes kiezen. Vervolgens kunnen wij de rugzakjes personaliseren.

Rugzakjes laten bedrukken met logo, naam of andere opdruk

Meest verkocht zijn de goedkope rugzakjes met groot drukoppervlak. Bij de full colour rugzakjes kun je kiezen voor volledig bedrukte rugzakjes of rugzakjes met een full colour opdruk. Als je volgende week rugzakjes met reclame nodig hebt, dan adviseren wij rugtasjes met korte levertijd. Rugzakjes met trekkoordsluiting worden vaak ingezet voor reclame- en promotiedoeleinden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bedrukte rugzakjes ontwerpen

Bedrukte rugzakjes met trekkoord in 3 stappen!

Gepersonaliseerde rugzakjes met logo zijn een praktisch relatiegeschenk voor je relaties. Goedkope rugzakjes worden graag ontvangen en ook daadwerkelijk gebruikt, zodat deze bijdragen aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Je kunt in slechts 3 stappen je eigen rugzakjes bedrukken!

Stap 1. Kleur van de rugzakjes

Je kunt rugzakjes bestellen in iedere gewenste kleur. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan de kleuren rood, blauw, zwart, wit, oranje en groen. Staat je gewenste kleur hier niet tussen of wil je rugzakjes in een speciale PMS kleur? Dan produceren wij de rugzakjes op maat. Wij kunnen alle gekleurde rugzakjes bedrukken.

 • zwarte rugzakjes bedrukken
  Zwarte rugzakjes
 • oranje rugzakjes bedrukken
  Oranje rugzakjes
 • rode rugzakjes bedrukken
  Rode rugzakjes
 • grijze rugzakjes bedrukken
  Grijze rugzakjes
 • groene rugzakjes bedrukken
  Groene rugzakjes
 • gele rugzakjes bedrukken
  Gele rugzakjes
 • roze rugzakjes bedrukken
  Roze rugzakjes
 • paarse rugzakjes bedrukken
  Paarse rugzakjes
 • blauwe rugzakjes bedrukken
  Blauwe rugzakjes
 • witte rugzakjes bedrukken
  Witte rugzakjes
 • eigen kleur rugzakjes bedrukken
  Rugzakjes in eigen kleur
 • rugzakjes volledig bedrukt in full colour
  Rugzakjes volledig bedrukken

Stap 2. Rugzakjes laten bedrukken

Je kunt bij ons rugzakjes bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding, foto of andere reclame-uiting. Als fabrikant bieden wij uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden: van rugzakjes goedkoop bedrukken tot rugzakjes full colour bedrukken. Je kunt ook onbedrukte rugzakjes bestellen. Voor het laten bedrukken van rugzakjes bieden wij 4 opties:

reclame rugzakjes met snelle levertijd

Optie 1. Bedrukte rugzakjes snel uit voorraad

Van veel rugzakjes houden wij de meest verkochte kleuren op vooraad in Nederland. Het grote voordeel is dat wij deze rugzakjes snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt zowel de voorkant als achterkant van de rugzakjes bedrukken met 1 of 2 drukkleuren.

budget rugzakjes met grote bedrukking

Optie 2. Rugzakjes met relatief groot drukoppervlak

Heb je de rugzakjes niet snel nodig? Overweeg dan de goedkope rugzakjes. Deze kunnen we niet alleen in een speciale PMS basiskleuren maken, maar hebben ook een relatief groot drukoppervlak. Je kunt een opdruk laten plaatsen aan beide kanten in maximaal 4 drukkleuren.

polyester rugzakjes full colour bedrukking

Optie 3. Rugzakjes met full colour opdruk

Als je logo, afbeelding of foto uit meer dan 4 drukkleuren of een kleurenverloop bestaat, dan raden wij full colour bedrukte rugzakjes aan. Je bepaalt eerst de kleur van het rugzakje. Je vertelt ons vervolgens de grootte en positie van de full colour bedrukking.

rugzakjes full colour met logo

Optie 4. Rugzakjes volledig bedrukken (all-over bedrukking)

Tot slot onze meest geavanceerde bedrukkingstechniek: full colour & all-over. Je kunt het gehele oppervlakte van de rugzakjes bedrukken. Voorbeelden: rugzakjes een doorlopende opdruk over de voor- en achterkant of rugzakjes met een patroon en daarop je gewenste opdruk.

Stap 3. Extra opties voor meer gebruikersgemak

Je kunt de trekkoord rugzakjes uitbreiden met handige functies. Met de reflecterende streep laat je de rugzakjes ook in het donker opvallen. De verstevigende hoeken zorgen ervoor dat het draagvermogen oploopt tot 10kg. De afsluitende flap met klittenband is niet alleen een leuke toevoeging, maar maakt het ook mogelijk om de rugzakjes af te sluiten na het aantrekken van het trekkoord. Met een ritsvak aan de voorkant geef je de gebruiker extra opties voor het opbergen van spullen. Wij kunnen alle rugzakjes bedrukken!

 • reflecterende rugzakjes bedrukt
  Rugzakjes met reflectie streep
 • verstevigde rugzakjes laten bedrukken
  Rugzakjes met extra draagvermogen (tot 10kg)
 • ritsvak rugzakjes full colour opdruk
  Rugzakjes met voorvak en rits
 • bedrukte rugzakjes met flap met klittenband
  Rugzakjes met afsluitende flap

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope rugzakjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over rugzakjes met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste rugzakjes?

Bij een oplage van minimaal 500 stuks zijn de goedkope rugzakjes de voordeligste keuze. Je kunt van deze rugzakjes de basiskleur kiezen en ook hebben deze rugzakjes een relatief groot drukoppervlak. Bij een kleinere oplage kun je beter voor rugzakjes uit voorraad kiezen, al moet je hier wel rekeninghouden met een beperkte kleurenkeuze en minder bedrukkingsopties.

goedkoopste rugzakjes met snelle levering

Vraag 2. Van welke materiaal worden rugzakjes gemaakt?

Je hebt keuze uit rugzakjes van polyester, nylon, non-woven of katoen. De meest verkochte rugzakjes met trekkoord worden gemaakt van polyester. Alle materialen hebben hun eigen voordelen. Katoenen rugzakjes zijn bijvoorbeeld milieuvriendelijk, terwijl polyester rugzakjes het goedkoopste zijn.

bedrukte katoenen rugzakjes
kleine oplage rugzakjes bedrukken

Vraag 3. Kan ik een kleine oplage rugzakjes bedrukken?

Ja, je kunt bij ons rugzakjes laten bedrukken vanaf 250 stuks. Het betreft hier de rugzakjes met snelle levering uit Nederlands voorraad. Bij alle andere rugzakjes, die op maat gemaakt worden, is de minimale afname 500 stuks. Bij lagere aantallen kunnen wij, vanwege de instel-, transport- en bedrukkingskosten, niet concurreren met andere Nederlandse aanbieders van bedrukte rugzakjes.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na interesse gekregen in rugzakjes met logo opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de opdruk, door te geven.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug