• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 133 reviews

Rugzakjes bedrukken

Goedkope rugzakjes met koord bedrukken

JM Promotions is één van de grootste en goedkoopste leveranciers op het gebied van rugtassen. Als fabrikant van rugzakjes, kunnen wij verschillende rugtassen in verschillende formaten aanbieden om aan uw wensen tegemoet te komen. Rugzakjes zijn handige tassen die gemakkelijk op de rug te dragen zijn. Op deze manier blijven de handen vrij, wat zorgt voor vrijheid en gebruiksgemak. Onze meest verkochte rugzakjes zijn de goedkope rugzakjes met koord. Dit zijn rugzakjes met twee dunne koorden, die ondanks de lichte materialen toch zeer stabiel zijn.

Groter type rugzakken

Bent u op zoek naar stevigere, grotere rugzakken, dan raden wij aan om te kiezen voor onze school rugzakken. Deze rugzakken worden veel gebruikt op scholen, omdat het formaat geschikt is om schoolspullen als boeken, mappen en andere benodigdheden in te vervoeren. Naast het gebruik op scholen worden deze tasjes ook gebruikt om naar het werk te gaan of tijdens vakanties. Al onze rugzakken zijn leverbaar in verschillende basiskleuren en zijn geschikt voor bedrukking van uw tekst of logo in full-colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Stappenplan rugzakjes bedrukken

Bij het kiezen voor rugzakken, dient er rekening gehouden te worden met zaken als kleur, model, materiaal, koorden, bedrukking en meer. Om u bij te staan in het maken van de juiste keuze hebben wij een stappenplan opgesteld. Het stappenplan helpt u aan de hand van zes stappen, een juiste keuze te maken.

big shoppers bedrukken met logo
  1. Kleuren rugzakjes
  2. Welke modellen rugzakken zijn er?
  3. Van welke materialen zijn de rugzakken gemaakt?
  4. Welk soort rugtas koord heb ik nodig?
  5. Hoe kunnen de rugzakken worden bedrukt?
  6. Welke extra opties zijn er mogelijk bij een bedrukte rugzak?

1. Kleuren rugzakjes

Al onze rugzakken met bedrukking zijn beschikbaar in een aantal standaard basiskleuren. De kleur bepaald grotendeels de uitstraling van de rugzak. Mocht het zo zijn dat u liever de kleur van de rugzak met bedrukking in uw eigen PMS-kleur wilt hebben, dan is dit mogelijk. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met een iets langere levertijd, omdat hier rekening mee gehouden dient te worden bij de productie.

2. Welke modellen rugzakken zijn er?

JM Promotions kan als fabrikant van rugzakken met bedrukking, verschillende modellen in verschillende formaten produceren. Wij bieden zowel grote als kleine rugtassen en maken zowel onderscheid in de grootte, het materiaal en de stevigheid. Onze meest populaire rugzakken zijn goedkope rugzakjes met koord en school rugzakken.

Goedkope rugzakjes met koord

Ons goedkoopste model rugzak met bedrukking is het model met koord. Het formaat van deze rugzakjes is L42xB35. Deze rugtassen kunnen gemakkelijk op de rug gedragen worden en zijn gemaakt van zeer licht materiaal. Naast het feit dat deze tassen gemaakt zijn van lichtgewicht materiaal, zijn ze ook gemakkelijk opvouwbaar, handig mee te nemen en geschikt voor meerdere doeleinden. De goedkope rugzakjes met koord kunnen gebruikt worden tijdens trips, als goodiebags en worden ook vaak weggegeven door winkels aan winkelend publiek.

School rugzakken

Indien u op zoek bent naar een steviger model met een grotere inhoud, dan raden wij u aan om te kiezen voor het model school rugzak. Het formaat van deze tassen is L40xB30xD11. Deze tassen worden veel op scholen gebruikt, omdat de pasvorm ideaal is voor het vervoeren van bijvoorbeeld boeken. Tevens zijn deze tassen standaard gemaakt van stevig en dik polyester materiaal. Deze rugzakken beschikken over gewatteerde schouderriemen en een waterafstotende binnenkant. Boeken en andere materialen blijven dus geheel droog.

3. Van welke materialen zijn de rugzakken gemaakt?

Het type materiaal van de rugtas draagt bij aan zaken als stevigheid, stabiliteit, waterdicht, flexibiliteit, lichtgewicht en meer. Het materiaal van onze rugzakken varieert per type. Onze meest verkochte rugtassen zijn beschikbaar in meerdere materialen.

Rugzakjes met koord/ lichte flexibele materialen

Deze lichtgewicht rugzakjes worden standaard geproduceerd van dun polyester materiaal. Het voordeel van dit materiaal is dat het goedkoop en licht is. Er kan ook gekozen worden voor een rugzakje met koord van katoenen materiaal. Katoen heeft als voordeel dat het luchtdoorlatend is, makkelijker afwasbaar is en mogelijk geschikt is voor wat u wilt uitstralen met uw organisatie.

School rugzak/ Stevige materialen

De school rugzakken staan bekend om het stevige materiaal waarmee ze geproduceerd worden. Onze school rugzakken worden standaard geproduceerd van dik polyester (D600) materiaal. Dit materiaal zorgt er voor dat de tas stevig, solide en stabiel is. Daarnaast is het dikke polyester materiaal bijna niet stuk te krijgen, waardoor het niet snel zal scheuren. Het dikke polyester materiaal is redelijk waterafstotend, maar het is mogelijk om de tas geheel waterdicht te maken. Bij productie kan de binnenzijde gelamineerd worden.

boodschappen tas met logo

4. Welk soort rugtas koord heb ik nodig?

Rugtassen zijn beschikbaar in allerlei vormen en formaten. Rugtassen worden vaak door één of twee koorden of banden op de rug bevestigd. Zowel koord als band heeft voordelen.

Koorden

Onze goedkoopste rugzakjes worden geleverd met koorden. Deze koorden kunnen gezien worden als touwen die om de schouder passen. Het voornaamste voordeel van rugzakjes met koorden is de prijs. Koorden zijn goedkoper dan banden en de functie is hetzelfde. De standaardkleur van onze koorden is zwart. Bij grotere oplage kan er gekozen worden voor een andere kleur.

Banden

Wanneer u op zoek bent naar comfort en ultieme stevigheid, dan raden wij u aan om te kiezen voor rugzakken met banden. Bij onze school rugzakken wordt er standaard gebruik gemaakt van twee banden, omdat dit goed aansluit bij de stevigheid van de tas. Hoewel er in veel gevallen gekozen wordt voor twee banden, is het ook mogelijk om te kiezen voor één band. Bij keuze voor één band loopt het van schouder, over de borst naar het middel. Het grote voordeel van banden is dat het stevig en comfortabel zit. Mocht de tas de hele dag gedragen worden, dan is het aan te raden om te kiezen voor banden. De standaardkleur van de banden is hetzelfde als de kleur van de tas. Bij grote oplage is het mogelijk om banden in een afwijkende kleur te laten produceren.

5. Hoe kunnen de rugzakken worden bedrukt?

Wanneer de rugtassen ingezet worden ter promotie van uw bedrijf, is het verstandig om na te denken over de bedrukking. Waar en in welke kleur wilt u uw tekst of logo bedrukt hebben? Een rugzak bedrukken gebeurd standaard in één kleur, maar het is ook mogelijk om de tas in full-color te laten bedrukken.

Locatie van bedrukking

Een rugtas bedrukken is mogelijk op meerdere zijden. Op welke plek bedrukt wordt hangt af van het type rugzak. Er is veel mogelijk qua locatie van bedrukking, maar bij rugtassen bedrukken wordt er standaard voor gekozen om op een bepaalde plek te bedrukken. Bij de kleine rugzakjes met koord kan er snel bedrukt worden op de hele voorkant van de tas. Rugzakken bedrukken met logo gebeurd standaard gebeurd in één kleur, maar het is mogelijk om geheel in full-colour te bedrukken. Bij de rugzakjes met koord is het tevens mogelijk om te kiezen voor een extra flap op de sluiting. Deze flap kan net als de voorkant bedrukt worden.

boodschappen tas met logo

School rugzakken bedrukken met logo gebeurd standaard op het onderste vak. Dit vak staat bekend als het voorvakje van de rugtas. Mocht bedrukking op dit deel niet voldoende zijn, dan is het mogelijk om de gehele tas te bedrukken. Bedrukking op de school rugzakken is tevens mogelijk in full-colour.

6. Welke extra opties zijn er mogelijk bij een bedrukte rugzak?

Zowel bij de bedrukte rugzakjes met koord als bij de bedrukte school rugzakken is het mogelijk om extra opties toe te voegen. Deze opties kunnen gezien worden als accessoires, maar kunnen ook dienen om de tas bijvoorbeeld extra stevigheid of interne bescherming toe te brengen.

Extra opties rugzakjes met koord

Het is mogelijk om aan de rugzakjes met koord extra opties toe te brengen. Deze opties kunnen het comfort, de stevigheid of de functionaliteit van de tas ten goede komen. Het draagcomfort kan verbeterd worden door verstevigde hoeken toe te voegen. Wanneer u wilt dat de rugtasjes lang meegaan, raden wij het aan om de koordjes door metalen ringen te laten lopen. Dit dringt slijtage terug en zorgt voor een soepel verloop van de koorden. Qua sluiting van de rugtasjes kan er gekozen worden voor een rits, klittenband of drukknopen. Indien het enkele vak niet genoeg is, kunt u een extra vak toevoegen voor bijvoorbeeld uw sleutels of telefoon.

Extra opties school rugtassen

School rugzakken zijn van zichzelf al stevig, maar extra opties kunnen toegevoegd worden om de tas nog steviger en sterker te maken. Er kunnen extra vakken aan de tas worden toegevoegd. Deze vakken kunnen er voor zorgen dat de inhoud van elkaar gescheiden kan blijven, waardoor het gemakkelijk is om meteen te vinden wat er gezocht wordt. Daarnaast kan er voor gekozen worden om de onderkant te verstevigen. School rugzakken zijn zeer stevig, de onderkant heeft echter te maken met extra snelle slijtage, omdat de tas steeds weer op dezelfde onderkant wordt neergezet. Naast deze opties is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een speciale voering. Een speciale voering kan er voor zorgen dat de binnenkant extra goed beschermd blijft.

Offerte opvragen?

Heeft u na dit stappenplan een beeld over het soort rugzakjes dat u wilt gebruiken in uw reclamecampagne? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een scherpe prijs offereren. Bent u er nog niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Extra informatie rugtassen

Geschiedenis van de rugzak

Rugtassen worden gedragen door verschillende type mensen. Professionals, wandelaars, reizigers en bovenal worden rugtassen gedragen door studenten en scholieren. Hoewel mensen al sinds het begin der tijden, spullen op hun rug droegen, is de het standaard type school rugzak nog vrij jong. Het Eastpack of JanSport model, bestaat nu zo’n 45 jaar en is tot de dag van vandaag nog steeds het ultieme middel om spullen als boeken, mappen en andere benodigdheden in te vervoeren. Rugzakken bedrukken gebeurd ook steeds vaker. Bedrukking gebeurd tegenwoordig over het gehele oppervlakte van de tas.

In 1938 is de eerste rugtas met rits ontwikkeld. Hiervoor werden rugtassen voornamelijk met koord gesloten en werden ze gedragen met een enkele band. Tussen 1930 en 1960 werden de tassen nog amper voor school gebruikt, maar meer voor wandelen of kamperen. Voordat de rugzak voor school werd gebruikt, vervoerden studenten hun items meestal in een aktetas of ander gevormde tas. Rugtassen werden tot 1976 nog vaak gemaakt van canvas of zelfs leer. In 1976 is de eerste rugtas zoals wij deze kennen geproduceerd. In dit jaar werd de eerste rugtas gemaakt van modernere nylon materialen. Dit materiaal zorgde ervoor dat de rugzakken lichter en dus makkelijker te vervoeren werden. Tegen de jaren ’80 waren rugtassen volledig geïntegreerd in het studentenleven.

Vandaag de dag zijn rugzakken in gebruik voor verschillende doeleinden. Rugtassen worden gebruikt tijdens het wandelen, tijdens het reizen en natuurlijk nog altijd op scholen. De tassen worden steeds lichter en worden zo ontworpen dat de inhoud goed beschermt blijft.

Efficiënt een rugzak inpakken

Een rugzak is de ideale tool om op een goede en snelle manier, verschillende spullen te kunnen vervoeren. Of de rugzak nou gebruikt wordt om naar school te reizen of tijdens vakanties, het is belangrijk om de tas op de juiste manier in te pakken. Wanneer een tas niet goed wordt ingepakt, kan dit leiden tot een vermindering van comfort of dat de gebruiker het overzicht kwijtraakt.

De meest duidelijke manier om overzicht te houden met betrekking tot wat er in de tas geplaatst dient te worden, is door alles vooraf uit te spreiden. Zo verminderd de mogelijk om spullen te vergeten en is het altijd duidelijk wat er precies in de tas zit. De tas kan ingedeeld worden in vier delen. De onderkant, het midden, de bovenkant en losse vakjes voor accessoires.

Rugzakjes bedrukken Rugzakjes bedrukken

Onderkant

De onderkant is geschikt voor de meest zware items. Zo blijft het gewicht van de tas goed verdeeld en licht de tas stabiel op de rug. Het is aan te raden om de onderkant zoveel mogelijk te vullen met zware spullen die niet direct nodig zijn.

Midden

In het midden van de rugtas kunnen het beste items van middelzwaar gewicht geplaatst worden. Hier dienen items geplaatst te worden die niet per direct nodig zijn.

Rugzakjes bedrukken

Bovenkant

De bovenkant van de rugtas dient ingeladen te worden met lichte items, die direct nodig kunnen zijn tijdens de reis of wandeltocht. Door deze items in het bovenste deel van de rugzak te plaatsen, hoeft er niet gezocht te worden in de gehele tas en kan de overige inhoud met rust gelaten worden.

Vakjes voor accessoires

Vaak hebben rugzakken een voorvakje of andere vakjes waar accessoires in geplaatst kunnen worden. Deze afscheiding van het grote deel van de rugzak, zorgt voor overzicht. Accessoires zijn vaak klein van stuk en raken daarom sneller verloren in één groot vak. Items zoals sleutels, portemonnees en telefoons worden vaak in accessoire vakjes geplaatst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow