• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 215 reviews

Rolmaten bedrukken

Rolmaten met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde rolmaten met logo of reclame-uiting. Je hebt de keuze uit goedkope rolmaten, rolmaten met sleutelhanger, professionele rolmaten en nog veel meer. De rolmaten zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren- Bijvoorbeeld in standaard kleuren uit voorraad of kleuren van je huisstijl. Je kunt de rolmaten laten bedrukken met een logo of reclame-uiting. Onze bedrukte rolmaten worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Gepersonaliseerde rolmaten

Een rolmaat, rolmeter of rolcentimeter is meetgereedschap dat kan worden gebruikt om dingen tot op een millimeter nauwkeurig op te meten. De standaard rolmaten zijn 3 tot 5 meter en de rolmaat sleutelhanger is 1 meter lang. Voor gebruikersgemak kunnen wij de rolmaten leveren met riemclip of met een handkoord. De rolmaten beschikken over een stopknop zodat u de meetband gedoseerd kan laten oprollen. Goedkope rolmaten hebben wij in diverse populaire kleuren, waaronder wit, zwart en geel. De rolmaten bedrukken wij op de zijkant met uw logo of tekst.

Rolmaten laten bedrukken

JM Promotions is gespecialiseerd in het op maat produceren van de goedkoopste rolmaten. Het materiaal van de rolmaten kan in iedere gewenste kleur geproduceerd worden, dus ook in uw eigen PMS kleur. Wij kunnen de lengte van rolmaat naar wens aanpassen, zodat wij ook een kleine rolmaat of grote rolmaat kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk de rolmaat in uw eigen vorm of formaat te laten produceren. Wij kunnen de rolmaten bedrukken met uw logo of tekst, ook in full-colour. Beide zijkanten van de rolmaat kunnen afwijkend bedrukt worden.

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug