Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Rolmaten bedrukken

Rolmaten met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde rolmaten met logo of reclame-uiting. Je hebt de keuze uit goedkope rolmaten, rolmaten met sleutelhanger, professionele rolmaten en nog veel meer. De rolmaten zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren- Bijvoorbeeld in standaard kleuren uit voorraad of kleuren van je huisstijl. Je kunt de rolmaten laten bedrukken met een logo of reclame-uiting. Onze bedrukte rolmaten worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gepersonaliseerde rolmaten

Een rolmaat, rolmeter of rolcentimeter is meetgereedschap dat kan worden gebruikt om dingen tot op een millimeter nauwkeurig op te meten. De standaard rolmaten zijn 3 tot 5 meter en de rolmaat sleutelhanger is 1 meter lang. Voor gebruikersgemak kunnen wij de rolmaten leveren met riemclip of met een handkoord. De rolmaten beschikken over een stopknop zodat u de meetband gedoseerd kan laten oprollen. Goedkope rolmaten hebben wij in diverse populaire kleuren, waaronder wit, zwart en geel. De rolmaten bedrukken wij op de zijkant met uw logo of tekst.

Rolmaten laten bedrukken

JM Promotions is gespecialiseerd in het op maat produceren van de goedkoopste rolmaten. Het materiaal van de rolmaten kan in iedere gewenste kleur geproduceerd worden, dus ook in uw eigen PMS kleur. Wij kunnen de lengte van rolmaat naar wens aanpassen, zodat wij ook een kleine rolmaat of grote rolmaat kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk de rolmaat in uw eigen vorm of formaat te laten produceren. Wij kunnen de rolmaten bedrukken met uw logo of tekst, ook in full-colour. Beide zijkanten van de rolmaat kunnen afwijkend bedrukt worden.

Bedrukte rolmaten in enkele stappen

Ben je op zoek naar rolmaten die je kunt personaliseren naar wens? Dan ben je bij JM Promotions aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie vind je diverse soorten rolmaten. Wil je optimaal gebruik maken van je budget? Overweeg dan goedkope rolmaten. Ook hebben we rolmaten met sleutelhanger, professionele rolmaten, rubberen rolmaten, rolmaten met extra functionaliteit en rolmaten aan handige karabijnhaak. Met behulp van het stappenplan helpen we je op weg bij het personaliseren van rolmaten. Onze rolmaten zijn verkrijgbaar met meetlint in diverse lengtes.

Stap 1. Materiaal

De rolmaten in onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse materialen. De voordeligste rolmaten zijn de goedkope rolmaten en kunnen we eenvoudig bedrukken. Ook hebben we professionele rolmaten van RVS met uv-coating en rubberen rolmaten. De keuze van het materiaal is afhankelijk voor waar je de rolmaten voor wil gebruiken.

 • kunststof rolmaten
  Kunststof rolmaten
 • rvs rolmaten
  RVS rolmaten
 • rubberen rolmaten
  Rubberen rolmaten

Stap 2. Lengte meetlint

Nadat je het gewenste materiaal van de rolmaten gekozen hebt, gaan we aan de slag met de lengte van het meetlint. Standaard houden wij 3, 5 en 7,5 meter meetlint aan waarop je centimeters nauwkeurig kunt aflezen. Liever rolmaten met een langer of korter meetlint? We kunnen de rolmaten ook op maat laten maken met gewenste lengte.

Stap 3. Hoe wilt u de handschoenen laten bedrukken?

Al onze handschoenen kunnen bedrukt worden met een logo, tekst, afbeelding of andere gewenste opdruk. De positie van de opdruk is afhankelijk van het soort handschoen dat u wilt, maar plaatsen wij gebruikelijk op de bovenkant van de hand zodat deze goed zichtbaar is. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken zijn:

 • bedrukte rubberen rolmaten met logo
  Rode rolmaten
 • gepersonaliseerde rubberen rolmaat met logo
  Witte rolmaten
 • logo bedrukte rubberen rolmaten
  Groene rolmaten
 • gepersonaliseerde rolmaten van rubber ontwerpen
  Paarse rolmaten

Stap 4. Rolmaten met bedrukking

Al onze rolmaten worden bedrukt met een logo, tekst of ander ontwerp. We bedrukken de rolmaten op één van de standaard posities, deze posities zijn afhankelijk van het type rolmaat die je gekozen hebt. Onderstaand hebben we ter inspiratie een aantal producties voor je op een rijtje gezet.

 • rolmaat met karabijnhaak bedrukken
  Rolmaten met logo
 • gepersonaliseerde rolmaat met karabijnhaak ontwerpen
  Rolmaten met tekst
 • full colour bedrukte rolmaten sleutelhanger
  Full colour rolmaten

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor rolmaten met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope rolmaten met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste rolmaten met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug