Rekenmachines bedrukken

Calculators bedrukken met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor bedrukte rekenmachines met logo. Wij hebben rekenmachines met de meest gebruikelijke functies zoals optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Naast de standaard bureau rekenmachine hebben wij ook de rekenmachine in creditkaart formaat. De rekenmachines bedrukken wij standaard op één positie in één tot en met vier kleuren of in full colour.

  • Standaard rekenmachine
  • Creditcard rekemachine

Custom made rekenmachines

In onze fabriek in China kunnen wij de rekenmachines geheel naar wens produceren. Het is mogelijk om rekenmachine te produceren in de door u gewenste basiskleur. Ook kunnen wij een rekenmachine op maat maken, zoals in de vorm van uw eigen product. Indien gewenste kunnen wij de gehele behuizing van de rekenmachines all over bedrukken met het door u gewenste ontwerp. Wij produceren, bedrukken en leveren een rekenmachine op maat zonder tussenkomst van andere partijen, zodat wij de goedkoopste rekenmachines met logo kunnen leveren.

Wij produceren ook bedrukte rekenmachine met liniaal, bedrukte rekenmachine notitieblok en bedrukte muismatten met rekenmachine.


Offerte aanvragen!