Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Rekenmachines bedrukken

Calculators bedrukken met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor bedrukte rekenmachines met logo. Wij hebben rekenmachines met de meest gebruikelijke functies zoals optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Naast de standaard bureau rekenmachine hebben wij ook de rekenmachine in creditkaart formaat. De rekenmachines bedrukken wij standaard op één positie in één tot en met vier kleuren of in full colour.

 • Standaard rekenmachine
 • Creditcard rekemachine

Custom made rekenmachines

In onze fabriek in China kunnen wij de rekenmachines geheel naar wens produceren. Het is mogelijk om rekenmachine te produceren in de door u gewenste basiskleur. Ook kunnen wij een rekenmachine op maat maken, zoals in de vorm van uw eigen product. Indien gewenste kunnen wij de gehele behuizing van de rekenmachines all over bedrukken met het door u gewenste ontwerp. Wij produceren, bedrukken en leveren een rekenmachine op maat zonder tussenkomst van andere partijen, zodat wij de goedkoopste rekenmachines met logo kunnen leveren.

Wij produceren ook bedrukte rekenmachine met liniaal, bedrukte rekenmachine notitieblok en bedrukte muismatten met rekenmachine.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

In slechts drie stappen een bedrukte rekenmachine naar keuze

Bedrukte rekenmachines zijn terug te vinden op ieder bureau, in elk kantoor of gewoon bij mensen thuis. Wij bedrukken calculators voor iedereen, jong en oud. Een rekenmachine met opdruk is een populaire gadget om weg te geven. Wij hebben een ruime keuze aan rekenmachines met bedrukking. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door middel van ons stappenplan. Ziet u niets leuks in ons assortiment? Deel uw wensen met ons en wij gaan er alles aan doen om het gewenste ontwerp voor u te produceren.

Stap 1. Soort rekenmachine

De bedrukte liniaal met rekenmachine is een effectief relatiegeschenk voor jong en oud. Een liniaal waar u op kunt rekenen! Wij hebben een aantal standaard modellen in het assortiment, maar hebben ook multifunctionele rekenmachines.

Muismat en rekenmachine

Rekenen en het bedienen van de computermuis zijn vaak met elkaar verbonden, zoals op het werk. Dus wat is er handiger dan een muismat en rekenmachine in één? Een muismat en een rekenmachine, zodat rekenen achter de computer weer leuk word. Daarnaast is het een echte blikvanger op het bureau.

Liniaal met rekenmachine

Deze handige liniaal met ingebouwde rekenmachine is 20 centimeter lang en ongeveer 5 centimeter breed. Het display heeft ruimte voor 8 cijfers en omvat alle basis rekenfuncties zoals u die kent. Deze twee-in-een rekenmachine is ideaal voor snelle berekeningen.

Notitieblok met pen en rekenmachine

De rekenmachine is verwerkt in een notitieblok en word geleverd inclusief pen. De rekenmachine heeft een display voor 8 cijfers en beschikt over alle veelgebruikte basistoetsen. Het is daarmee een multifunctioneel 3-in-1 product. Met dit product kunt u berekeningen doen, opmeten en direct de resultaten in het notitieblokje noteren. Met de afmetingen 15 x 11 x 2 cm is het notitieblok met rekenmachine compact te noemen.

Stap 2. Onbedrukt of bedrukte rekenmachine

Als u de keuze heeft kunnen maken uit de verschillende soorten rekenmachines of multifunctionele rekenmachines, dan kunt u kiezen hoe u de artikelen bedrukt wilt laten bedrukken.

Standaard rekenmachines bedrukt

Wij kunnen standaard rekenmachines bedrukken. De rekenmachines bedrukken wij aan de voorzijde met logo, tekst of afbeelding. Wij bedrukken de rekenmachines door middel van de tampondruk techniek. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren of volledig full colour.

Muismat met logo en rekenmachine

Bij de rekenmachine in combinatie met muismat, wordt de muismat bedrukt met logo, afbeelding of tekst. Beschikt het ontwerp van de opdruk over een kleuren verloop of bestaat het uit meer dan vier kleuren? Dan bedrukken wij de muismat full colour.

Liniaal bedrukt met rekenmachine

Deze handige liniaal met ingebouwde rekenmachine is 20 centimeter lang en ongeveer 5 centimeter breed. Door middel van een tampondruk kunnen wij een oppervlakte van 4 x 2,5 cm van de liniaal bedrukken. Wij bedrukken zowel in full colour als in één of meerdere kleuren tot een maximum van vier.

Notitieblok met opdruk, inclusief pen en rekenmachine

De rekenmachine is verwerkt in een notitieblok en word geleverd inclusief pen. Dit multifunctionele 3-in-1 artikel kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo, afbeelding of tekst. De opdruk komt op de voorkant van het notitieblokje en mag maximaal 6 x 3 cm zijn. Bij een zeefdruk is een verloop in kleuren is niet mogelijk. We drukken in PMS (1, 2, 3 of 4 kleuren).

Stap 3. Rekenmachine op maat gemaakt

Wij produceren rekenmachines in allerlei vormen, maten, designs en kleurcombinaties. Wilt u graag uitstekende knopjes of juist mooi weggewerkte knopjes in de calculator? Juist een rekenmachine in eigen PMS kleur zodat het tegemoetkomt aan de huisstijl van uw onderneming? Liever een rekenmachine is een andere vorm, zoals een voetbal of beertje? Of juist een siliconen rekenmachine die gebogen kan worden door het flexibele materiaal? Ook kunnen wij houten rekenmachines produceren en graveren.

Bij afname van grote aantallen kunnen wij al uw wensen beantwoorden. Weet u niet zeker of uw ideeën en wensen haalbaar zijn? Neem dan contact met ons op, want wij zijn er om u te helpen. Samen kunnen we een rekenmachine op maat samenstellen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • muismatten bedrukken
  Muismatten
 • speakers bedrukken
  Speakers
 • spaarpotten bedrukken
  Spaarpotten
 • markeerstiften bedrukken
  Markeerstiften
scroll top arrow