Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Reiskussens bedrukken

Opblaasbare reiskussens en foam reiskussens

JM Promotions is producent van goedkope reiskussens met logo. Reiskussens worden ook wel nekkussens genoemd en voorkomen klachten zoals een zere rug, stijve nek of zwaar hoofd. Ze zijn handig voor comfort onderweg, zoals in de auto, trein of vliegtuig en boot. Bij ons kunt u kiezen uit een opblaasbaar n of een foam reiskussen. De nekkussens die wij op voorraad hebben zijn ongeveer 40x30x12cm. Wij kunnen de kussentjes met opberg etui leveren, zodat u deze na gebruik weer netjes kunt opbergen. Het is zowel mogelijk om het kussentje als het etui te bedrukken met uw logo of tekst.

Goedkope opblaasbare reiskussens
Comfortabele foam reiskussens
Bekijk alle reiskussens »

Custom-made reiskussens bedrukken

Wij kunnen reiskussens op maat produceren geheel naar uw wensen. Als fabrikant kunnen wij de basiskleur van de reiskussens geheel naar wens aanpassen. Dat betekent dat wij naast de basiskleuren rood, blauw, zwart, groen en wit ook reiskussens kunnen produceren in uw eigen PMS kleur. Zoekt u naar een speciaal formaat reiskussen, zoals kussentjes voor kinderen, dan kunnen wij die op maat produceren. Reiskussens bedrukken wij standaard op één of twee posities, maar indien gewenst kunnen wij het gehele oppervlak van de reiskussens bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Reiskussens en nekkussens met bedrukking

Ben je op zoek naar de beste reiskussens voor op reis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze reiskussens zijn ideaal geschikt om je nek te ondersteunen in het vliegtuig of in de auto. De nekkussens zorgen ervoor dat je gedurende de reis geen last van je nek krijgt en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij hebben opblaasbare reiskussens, nekkussens met traagschuim, muziek en massage reiskussens, foam nekkussens en nekkussens in eigen vorm. Alle reiskussens worden bedrukt met een logo of tekst en zijn verkrijgbaar op maat.

opblaasbare reiskussens

Opblaasbare reiskussens

Ga je binnenkort een reis maken? De goedkope opblaasbare reiskussens met bedrukking zijn ideaal! De reiskussens die opblaasbaar zijn nemen weinig ruimte in beslag en kunnen daarom gemakkelijk overal mee naar toe genomen worden. De reiskussens zijn verkrijgbaar in iedere kleur en zijn gemaakt van Polyester. De kussens hebben opgeblazen een standaardafmeting van 36 x 31 x 33 cm en kunnen ook op maat worden gemaakt.

foam nekkussens

Foam nekkussens

De nekkussens zijn gemaakt van polyester en is gevuld met memory foam dat ervoor zorgt dat de nekkussens na gebruik terugkeren naar de oorspronkelijke vorm. De reiskussens zorgen voor een optimale ondersteuning aan het hoofd, hals en nek gedeelte tijdens lange en korte reizen. Laat de foam nekkussens bedrukken met bedrijfslogo en geef deze weg als relatiegeschenk. De reiskussens zijn verkrijgbaar op maat en leverbaar in iedere kleur.

microballetjes reiskussens

Microballetjes reiskussens

Gemaakt van polyester en gevuld met microballetjes. De reiskussens met microballetjes kunnen in vormen mee naar verschillende houdingen waardoor je nek altijd goed ondersteunt wordt. Wij bedrukken de reiskussens met microballetjes met een logo of tekst en maken de nekkussens speciaal voor jou op maat. Standaard hebben de microballetjes reiskussens een formaat van 30 bij 30 centimeter.

eigen vorm nekkussens

Eigen vorm nekkussens

Wil je een volledig gepersonaliseerd nekkussen voor op reis? Dan kies je voor een nekkussen in eigen vorm. Bepaal zelf de vorm van de reiskussens. Daarnaast kun je bij ons ook nog een logo, tekst of andere bedrukking op de reiskussens laten bedrukken. De eigen vorm nekkussens zijn leverbaar in iedere maat, kleur en design.

muziek reiskussens

Muziek reiskussens

Deze multifunctionele reiskussens zijn erg populair. De nekkussens bieden niet alleen ondersteuning aan je hoofd, nek en hals, maar heeft ook nog een ingebouwde muziek functie. Sluit je telefoon aan met een aux aansluiting en luister de hele reis naar muziek. De muziek reiskussens zijn gemaakt van polyester en zijn gevuld met microballetjes. Wij bedrukken de reiskussens met een logo of tekst. De muziek kussens zijn 30 x 30 centimeter. Heb je een groter of kleiner formaat nodig? Laat het ons weten!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug