Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Regenjassen bedrukken

Regenjassen laten bedrukken met logo

Onze bedrukte regenjassen met logo komen altijd wel van pas. Of het nou een zomerse bui is of een herfstachtige dag, met waterdichte regenjassen blijven jouw relaties droog. Je hebt de keuze uit goedkope regenjassen, dikke regenjassen, winddichte regenjassen, windjacks en nog veel meer. Verkrijgbaar in diverse unisex maten voor dames en heren, maar we hebben ook kinder regenjassen. Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren. Je kunt de regenjassen laten bedrukken met logo, stukje tekst of andere opdruk. Met bedrukte regenjassen heb je een praktisch geschenk dat het gehele jaar door gebruikt kan worden!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
waterdichte regenjassen als promotiemateriaal

Bedrukte regenjassen in enkele stappen

Met onze bedrukte regenjassen met logo blijven jouw relaties gewoon droog tijdens een zomerse plensbui of herfstachtige dag met veel wind en regen. Je kunt bij ons in enkele stappen jouw eigen bedrukte regenjassen ontwerpen. Het begint bij het kiezen van de soort regenjassen. Vervolgens is de maat belangijk, bijvoorbeeld maat M-L, XL-XXL of one-size-fits-all maat. Je hebt vervolgens de keuze uit een diverse basiskleuren. We kunnen de meeste regenjassen bedrukken op de borst en/of rug, bijvoorbeeld met het logo van jouw bedrijf.

regenjassen bedrukken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten regenjassen met logo

Je hebt de keuze uit diverse soorten regenjassen. Wil je zoveel mogelijk bedrukte regenjassen voor je budget? Overweeg dan de goedkope regenjassen. Ga je de regenjassen inzetten als relatiegeschenk, overweeg dan dikke regenjassen, winddichte regenjassen of omkeerbare regenjaassen. Deze kwalitatieve regenjassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zijn voorzien van handige insteekzakken en kunnen op de borst en/of rug bedrukt worden. Heb je kinderen als doelgroep? Overweeg dan onze kinder regenjassen in eigen vorm.

 • bedrukte regenjassen van eva materiaal
  Goedkope regenjassen
 • bedrukte regenjassen van stevig pvc materiaal
  Dikke regenjassen
 • bedrukte winddichte regenjassen
  Winddichte regenjassen
 • omkeerbare regenjassen met logo
  Omkeerbare regenjassen
 • kinder regenjassen op maat
  Kinder regenjassen
 • bedrukte windjacks
  Windjacks

Stap 2. Regenjassen in alle maten voor mannen, vrouwen en kinderen

Onze waterdichte regenjassen zijn verkrijgbaar in alle maten: van kleine maten voor kinderen tot grote maten voor volwassenen. Wil je zoveel mogelijk bedrukte regenjassen uitdelen aan verschillende groepen mensen? Neem dan de goedkope regenjassen in one-size-fits-all formaat. Je kunt met dezelfde regenjassen dus een grote doelgroep aanspreken en dat is ideaal voor iedere campagne. Alle anderen regenjassen, zoals de stevige regenjassen en windjacks, zijn beschikbaar in maten M-L en XL-XXL voor mannen en vrouwen. Tot slot hebben we op maat gemaakte regenjassen voor kinderen.

Maat Afmetingen
Kinderen Op maat
M - L cm
XL - XXL cm
Maatwerk Op maat

Stap 3. Bedrukte regenjassen in groot aantal kleuren

Onze jassen tegen de regen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare kleuren. Een groot aantal kleuren regenjassen houden wij op voorraad, zodat wij deze regenjassen bedrukt en snel kunnen leveren. Je kunt dan denken aan de kleuren: blauw, rood, groen, oranje, grijs en zwarte regenjassen. Wil je liever regenjassen in eigen PMS kleur, zoals die van je huisstijl, dan is dat op aanvraag ook mogelijk. Je kunt de gekleurde regenjassen laten bedrukken met een logo, naam, reclame of andere opdruk.

 • winddichte regenjassen met logo
  Rode regenjassen
 • water en winddichte regenjassen laten bedrukken
  Blauwe regenjassen
 • eva regenjassen met capuchon
  Witte regenjassen
 • kinder regenjassen ontwerpen
  Regenjassen in eigen kleur

Stap 4. Regenjassen laten bedrukken op diverse posities

Wil je bedrukte regenjassen inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Laat dan regenjassen bedrukken met een logo, stukje tekst, naam, reclame of andere opdruk. De regenjassen kunnen bedrukt worden op verschillende posities, zoals de rug, de linker- en/of rechterborst. Het is mogelijk op afwijkende opdrukken op deze verschillende posities te laten drukken, zoals een logo op de borst en een naam op de rug. Als je regenjassen op maat laat maken, dan kun je de volledige regenjassen laten bedrukken.

 • regenjassen met opdruk op de rug
  Opdruk op de rug
 • regenjassen met opdruk op de linkerborst
  Opdruk op de linkerborst
 • regenjassen met opdruk op de rechterborst
  Opdruk op de rechterborst
 • regenjassen met logo
  Regenjassen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor regenjassen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in regenjassen met logo? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort regenjassen, de maatvoering, de kleur en het ontwerp van de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een prijsopgave sturen voor regenjassen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over regenjassen met logo

Wat zijn de goedkoopste regenjassen met logo?

Onze goedkope regenjassen zijn de goedkoopste regenjassen uit het assortiment. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Een ander voordeel is dat het een one-size-fits-all formaat voor mannen en vrouwen (unisex), zodat je daar ook nog eens een grote doelgroep mee kunt aanspreken. Wij kunnen deze regenjassen bedrukken op het zakje, zodat eventueel reclame alleen zichtbaar is bij het uitdelen en bij het in of uit het zakje halen.

Kan ik een kleine oplage regenjassen bedrukken?

Ja, je kunt een kleine oplage regenjassen laten bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Bij lagere aantallen worden de instel-, productie-, verzend- en transportkosten te hoog en kunnen wij de bedrukte regenjassen niet meer aanbieden voor een concurrerende prijs.

bedrukte regenjassen

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor bedrukte regenjassen

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte regenjassen? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort regenjassen, de maatvoering, de kleur en het ontwerp van de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een prijsopgave sturen voor regenjassen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug