4.7 /5
van
132 reviews

Ratels bedrukken

Goedkope ratels met logo

Wij zijn producent van verschillende fanartikelen, waaronder de populaire ratels. Ratels worden vaak gebruikt om lawaai te maken bij (sport)evenementen. Het formaat van de standaard ratel is ongeveer 20x15x2cm. De meest verkochte kleuren, waaronder wit, oranje, blauw, rood en wit, houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Laat ratels bedrukken zodat u niet alleen een leuke give-away heeft, maar tegelijkertijd ook uw naamsbekendheid vergroot. De bedrukte ratels van plastic leveren vanaf 1000 stuks.

 • Goedkope plastic ratels
 • Standaard formaat ratel is 20x15x2cm

Custom-made ratels in uw huisstijl kleuren

Naast de standaard plastic ratels kunnen wij ook houten ratels produceren. Het handvat en de ratel kunnen wij leveren in iedere gewenste kleurencombinatie, zoals in de kleuren van uw huisstijl. Als fabrikant van de ratels kunnen wij ook andere formaten ratels maken, zoals grote ratels, kleine ratels of ratels met bieropener. Wij kunnen alle ratels bedrukken met uw logo en/of tekst.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Maak kennis met de bedrukte ratels

Heb jij gevoel voor ritme en zou je weleens willen weten wat je daar nog meer mee kan doen? Met de ratels kan je zelf vrolijke ritmes maken en liedjes meespelen. Met behulp van dit goedkope instrument maar je op een speelse manier kennis met ritme en motoriek. De ratels die wij aanbieden zijn verkrijgbaar van hout en met flesopener. Daarnaast zijn alle ratels te bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of logo.

Houten ratels met gravering

Ratels met handige flesopener

De ratels met flesopener is een leuk instrument om mee te nemen naar evenementen. Draai de ratels rond en geniet van het ratelende geluid. De ratel met handige flesopener is daarnaast handig om op iedere plek flessen te openen door de ingebouwde flesopener! De flesopener met ratel is 15 x 14 x 3,5 cm en is gemaakt van plastic.

Houten ratels met gravering

Houten ratels met gravering

Wil je jou kinderen voor het eerst kennis laten maken met muziek? Dat doe je met de houten ratels. De houten ratels zijn een leuk instrument om voor het eerst kennis te maken met ritme en muziek. De ratels zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en hebben een afmeting van 13 x 13 x 3,5 cm.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • goedkoopste toeters met logo
  Toeters
 • goedkoop en snel sambaballen met logo
  Sambaballen
 • hawaiislingers met opdruk
  Hawaiislingers
scroll top arrow