• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

ZONNE-ENERGIE POWERBANKS

Goedkoopste powerbanks op zonne-energie

Bent u op zoek naar opladers die werken op zonne-energie? JM Promotions is leverancier van de goedkoopste bedrukte opladers op zonne-energie. Wij hebben standaard in ons assortiment powerbanks op zonne-energie van verschillende accucapaciteiten, zoals: 1800mAh, 2600mAh en 3500mAh. Al onze powerbanks op zonne-energie zijn voorzien van één of meerdere usb-uitgangen, zodat u uw elektronische apparaten kunt opladen.

Powerbanks op zonne-energie bedrukken met logo?

Bij JM Promotions is het mogelijk om powerbanks op zonne-energie te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Het is zowel mogelijk de opladers te voorzien van een opdruk in één tot vier kleuren als een full-colour opdruk. Opladers op zonne-energie zijn leverbaar vanaf 100 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze zonne-energie powerbanks?

Wat is een zonne-energie oplader?

Een solar powerbank is een powerbank die op te laden is door middel van zonne-energie. U heeft geen stopcontact nodig om deze powerbank op te laden. Een groot voordeel van deze zonne-energie oplader is dat het ook nog zeer duurzaam en milieuvriendelijk product is. U verspilt namelijk geen stroom. Het is natuurlijk ook mogelijk om de zonne-energie oplader gewoon met USB op te laden via het stopcontact.

Wat is het verschil tussen een zonne-energie oplader en een normale powerbank?

Het grote verschil tussen een zonne-energie powerbank en een normale powerbank is, is dat de powerbank alleen op te laden is door middel van een stopcontact of een USB aansluiting. De zonne-energie oplader biedt ook de mogelijkheid om de batterij op te laden door middel van de zon.

Zonne-energie powerbanks bedrukken?

In welke kleuren kunnen de opladers bedrukt worden?

Het is mogelijk om de powerbanks en zonne-energie opladers te bedrukken in iedere kleuren. Wij van JM Promotions bieden zelfs de mogelijkheid om de opladers te bedrukken in uw eigen PMS kleuren. De prijs van de opdruk is afhankelijk van het aantal opdrukken die u wilt. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan 3 kleuren of een verloop van kleuren? Dan komt u in aanmerking voor de full-colour methode van bedrukken. De meest goedkope optie die wij kunnen bieden is een opdruk in één kleur.

powerbanks

Hoelang moet een zonne-energie powerbank opladen?

Net als bij de normale powerbanks is het aantal uren opladen afhankelijk van de resterende inhoud van de zonne-energie powerbanks. Hoe groter de mAh, hoe vaker en langer de powerbank iets kan opladen.

Hoe werkt het bestelling proces van de zonne-energie powerbanks?

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u via het contactformulier of telefonisch een aanvraag voor zonne-energie powerbanks met logo plegen. U geeft ons de benodigde informatie, zoals het aantal powerbanks, het model, het aantal kleuren opdruk en de gewenste levertijd dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wilt u weten hoe de powerbank eruit gaat zien? Wij kunnen gemakkelijk een drukproef voor u laten maken, zodat u beeld krijgt hoe de powerbank eruit gaat zien. Bij wederzijds akkoord van de drukproef en de prijs zullen wij direct starten met de productie van de powerbanks.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Zonne-energie powerbanks bedrukken?
scroll top arrow