• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

TELEFOON OPLADERS BEDRUKKEN

De goedkoopste telefoon opladers

JM Promotions is producent en bedrukker van telefoon opladers. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten telefoon opladers, waaronder: goedkope powerbanks, metalen telefoon opladers, zonne-energie opladers en custom-made telefoon opladers. Telefoon opladers zijn niet enkel geschikt om uw telefoon op te laden, maar bieden ook te mogelijkheid andere elektronische apparaten te voorzien van stroom. Is uw apparaat te verbinden met een USB-kabel, dan zijn onze opladers aan te sluiten.

Telefoon opladers bedrukken

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van telefoon opladers. Wij kunnen de laders goedkoop bedrukken met 1 of 2 kleuren opdruk, maar wij kunnen ook volledig full-colour bedrukken. Wij leveren al telefoon opladers vanaf 100 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze telefoon opladers?

Wat zijn de mogelijkheden van custom-made telefoon opladers?

JM Promotions is zowel bedrukker als fabrikant van de goedkoopste opladers met uw logo bedrukt. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat produceren van powerbanks, auto-opladers en zonne-energie opladers. Zo kunnen wij onze opladers produceren in iedere gewenste formaat of vorm, zoals in de vorm van uw product. Daarnaast kunnen wij de opladers leveren in iedere gewenste kleur, zodat deze goed aansluit bij de kleuren van uw huisstijl. Tevens kunnen wij onze opladers bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Bestaat uw logo uit veel kleuren, dan kunnen de opladers ook bedrukken met een full-colour opdruk.

Telefoon opladers bedrukken met logo

Waarom zijn onze opladers zo goedkoop?

Opladers van JM Promotions worden geproduceerd vanuit onze fabriek in China. Wij leveren onze opladers direct uit deze fabriek, waardoor er geen tussenpartij is die de prijs doet oplopen. In China liggen de lonen laag, waardoor wij dit kunnen doorberekenen in onze tarieven. Daarnaast hebben wij iedere week vrachtzendingen. Dit betekent dat de transportkosten kunnen worden verdeeld over meerdere bestellingen. U draait dus nooit op voor de volledige transportkosten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
powerbanks
scroll top arrow