• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

METALEN POWERBANKS

Goedkope metalen powerbanks bedrukken

JM Promotions is één van de grootste leveranciers als het gaat om bedrukken van metalen powerbanks. In ons assortiment hebben wij de ronde en vierkante metalen powerbanks op voorraad. Wij kunnen goedkoop metalen powerbanks bedrukken voor u in iedere kleur (inclusief PMS). De metalen powerbanks zijn van aluminium of metaal en zijn in vele mate batterijcapaciteiten. De standaard capaciteit van de batterij is 2200 of 2600 mAh. Wij leveren de metalen powerbanks al vanaf 100 stuks.

Metalen powerbanks bedrukken met logo?

Wilt u metalen powerbanks bedrukken met logo? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij kunnen de metalen powerbanks bedrukken met logo of afbeelding in één kleur opdruk tot een maximum van drie kleuren of geheel in full colour. Full colour bedrukking wordt gebruikt als uw logo bestaat uit meer dan drie kleuren of als het een verloop van kleuren heeft.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer weten over metalen powerbanks?

Welke soorten powerbanks vallen onder metalen powerbanks?

Onder de metalen powerbanks vallen twee soorten powerbanks. Als eerste hebben wij de powerbanks die van metaal gemaakt zijn. Als tweede vallen ook de aluminium powerbanks onder de metalen categorie.

Metalen powerbanks bedrukken

Wat is het voordeel van een powerbank?

Het voordeel van een powerbank is dat u nooit meer met een lege batterij komt te zitten in iedere situatie. We maken het allemaal wel eens mee, na een hele dag weg te zijn van huis is de batterij halverwege de dag leeg van de telefoon. Wat nu? Door het hebben van een powerbank hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat de batterij leeg raakt. Enkele voorbeelden van situaties waarbij een powerbank zeer handig is, is: festivals, evenementen, dagje uit of op reis.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

powerbanks
scroll top arrow