• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

GOEDKOPE POWERBANKS

Goedkope powerbanks voor telefoon en andere elektronische apparaten

Wanneer u zoekt naar de goedkoopste bedrukte powerbanks van rubber of plastic bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij bedrukken powerbanks met logo tegen de laagste tarieven en met de snelste levertijden. Wij hebben standaard powerbanks op voorraad met diverse accucapaciteiten, zoals: 2200mAh en 2600mAh. Wij kunnen ook powerbanks leveren met een grotere capaciteit. Onze powerbanks zijn geschikt voor bijna iedere telefoon en andere elektronische apparaten.

Powerbanks bedrukken met logo

JM Promotions is gespecialiseerd in het goedkoop bedrukken van powerbanks met logo. Het is mogelijk onze powerbanks te bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Dit kan in één tot vier kleuren of zelfs geheel in full colour. De minimale afname van powerbanks is 100 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over goedkope powerbanks bedrukken?

Wat zijn powerbanks?

Een powerbank moet gezien worden als een mobiele telefoonoplader die vooraf opgeladen wordt. U kunt de batterij van uw smartphone of tablet net het beetje extra energie geven om de dag door te komen. De USB powerbanks kunnen alle elektrische apparaten opladen met een USB aansluiting. Een powerbank is een handig apparaat wanneer u op plekken bent waar geen stopcontact in de buurt is en toch een elektrisch apparaat moet opladen.

Hoe werkt een powerbank?

De powerbank heeft een USB aansluiting en wordt opgeladen via een stopcontact. U eigen smartphone of tablet oplader kan gebruikt worden om de powerbank te verbinden met het stopcontact of computer. De powerbank zal zich gaan opladen en is daarna in iedere energieloze situatie te gebruiken.

Goedkope powerbanks bedrukken

Wat betekent mAh?

mAh staat voor milliampère-uur, dit houdt in wat de capaciteit is van de batterij van de powerbank. ‘h’ staat voor het aantal uren de batterij energie (mA) kan geven (h*mA). Hoe meer energie een apparaat nodig heeft, hoe sneller de accu op is. Er zijn vele accucapaciteiten beschikbaar bij JM Promotions. De meest standaard formaten zijn 1800, 2200 en 2600 mAh. Wij kunnen ook powerbanks leveren met een grotere capaciteit.

Hoe lang moet een powerbank opladen?

Hoelang een powerbank moet opladen ligt aan hoe leeg de batterij is. De capaciteit van de batterij heeft geen invloed op het aantal uren opladen. Als de powerbank vol is wordt dit aangegeven door middel van een lampje in de powerbank.

Goedkope powerbanks bedrukken

Hoe vaak kan ik de powerbank gebruiken?

Hoe vaak de powerbanks te gebruiken is ligt aan de capaciteit van de batterij van het apparaat dat opgeladen moet worden. Een smartphone heeft een capaciteit van 1500 tot 3000 ‘mAh’, dus een powerbank met een capaciteit van rond de 5000 mAh wordt aangeraden. Een smartphone met een batterijcapaciteit van 1500 mAh kan met een powerbank van 5200mAh zo’n 3,5 keer opladen. Een tablet heeft een accucapaciteit van rond de 7000mAh. Wij raden aan om hiervoor powerbanks te bestellen van boven de 10000 mAh.

Hebben jullie ook powerbanks met sleutelhanger?

Wij hebben rubberen powerbanks met sleutelhanger in ons assortiment. U kunt de powerbank vastmaken aan uw sleutelbos, zodat u deze altijd bij u heeft in iedere situatie. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om met een lege batterij te komen en bent continu bereikbaar.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

powerbanks
scroll top arrow