• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Powerbank in eigen vorm

Eigen vorm powerbanks ontwerpen

Je kunt bij ons je eigen powerbanks ontwerpen. Veel gekozen zijn powerbanks in de vorm van een (nieuw) product, bijvoorbeeld voor de promotiecampagne van het product. De custom made powerbanks worden gemaakt van siliconen materiaal. Je kunt vervolgens zelf de accu capaciteit kiezen: 2200mAh, 2600mAh, 4400mAh, 5200mAh of groter. De powerbanks in eigen vorm hebben ruimte voor een USB kabel, zodat er een smartphone of tablet mee opgeladen kunnen worden.

Powerbank in eigen vorm ontwerpen
Hele powerbanks bedrukken (all-over)

All-over bedrukte powerbanks

Je kunt de eigen vorm powerbanks helemaal naar wens laten bedrukken. Vaak wordt er gekozen op het uiterlijk van een product na te bootsen. Dit kan goedkoop met enkele drukkleuren, maar ook volledig in full colour. Met bedrukte powerbanks in eigen vorm heb een leuke weggever dat een bijdrage levert aan de bekendheid van je bedrijf of nieuwe product.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze custom-made powerbanks?

Wat zijn custom made powerbanks?

Wij hebben in ons assortiment een standaard model powerbanks en zonne-energie powerbanks. JM Promotions biedt u ook de mogelijkheid om powerbanks op maat te maken. Op maat maken betekent dat de vorm van de powerbank geheel door u bepaald wordt. Wilt u bijvoorbeeld een powerbank in de vorm van uw bedrijfslogo, dan kunnen wij deze voor u maken. U kunt ook aangeven hoeveel mAh (milliampère-uur) de powerbanks moeten hebben, zodat de juiste batterijcapaciteit er in gezet kan worden. Ook iedere kleur is mogelijk qua bedrukking, zelfs uw eigen PMS kleuren kunnen gemaakt worden.

goedkoopste ronde powerbanks

Is het mogelijk om custom made powerbanks te maken van uw eigen product?

Naast de vele standaard custom made powerbanks die wij op voorraad hebben kunnen wij ook een custom made powerbank op maat voor u maken. Dit kan omdat wij zelf producent zijn van de powerbanks. Bent u bijvoorbeeld een reisorganisatie en u wilt een leuk presentje geven aan uw klant, dan kunnen wij een powerbank maken die helemaal past bij uw bedrijf. Een powerbank in de vorm van een vliegtuig zou helemaal passen bij de onderneming. U levert een schets bij ons aan en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
leuke powerbanks op maat
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug