• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

CUSTOM-MADE POWERBANKS

Goedkope custom made powerbanks

Zoekt u naar powerbanks die op maat gemaakt kunnen worden? JM Promotions is één van de grootste producenten van custom made powerbanks. Wij kunnen custom made powerbanks produceren en bedrukken tegen de goedkoopste tarieven en de snelste levertijden. Wij hebben standaard in ons assortiment powerbanks in de vorm van bijvoorbeeld flesjes, blikjes, verschillende figuren, voertuigen en powerbanks met zaklamp. Wilt u liever een op maat gemaakte powerbank, bijvoorbeeld in de vorm van uw eigen product, dan kunnen wij dit in overleg ook voor u maken met een bijbehorende batterijcapaciteit.

Powerbanks op maat bedrukken met logo?

Bij JM Promotions is het mogelijk om custom made powerbanks te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Het is zowel mogelijk de powerbanks te voorzien van een opdruk in één tot vier kleuren als een full-colour opdruk. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan drie kleuren of een verloop van kleuren, dan komt u in aanmerking voor de full colour bedrukking. De custom made powerbanks zijn te verkrijgen vanaf 250 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze custom-made powerbanks?

Wat zijn custom made powerbanks?

Wij hebben in ons assortiment een standaard model powerbanks en zonne-energie powerbanks. JM Promotions biedt u ook de mogelijkheid om powerbanks op maat te maken. Op maat maken betekent dat de vorm van de powerbank geheel door u bepaald wordt. Wilt u bijvoorbeeld een powerbank in de vorm van uw bedrijfslogo, dan kunnen wij deze voor u maken. U kunt ook aangeven hoeveel mAh (milliampère-uur) de powerbanks moeten hebben, zodat de juiste batterijcapaciteit er in gezet kan worden. Ook iedere kleur is mogelijk qua bedrukking, zelfs uw eigen PMS kleuren kunnen gemaakt worden.

Is het mogelijk om custom made powerbanks te maken van uw eigen product?

Naast de vele standaard custom made powerbanks die wij op voorraad hebben kunnen wij ook een custom made powerbank op maat voor u maken. Dit kan omdat wij zelf producent zijn van de powerbanks. Bent u bijvoorbeeld een reisorganisatie en u wilt een leuk presentje geven aan uw klant, dan kunnen wij een powerbank maken die helemaal past bij uw bedrijf. Een powerbank in de vorm van een vliegtuig zou helemaal passen bij de onderneming. U levert een schets bij ons aan en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

scroll top arrow