• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Poncho's bedrukken

Goedkope poncho's laten bedrukken met logo

Bij JM promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope poncho's met logo! Naast de wegwerp poncho's hebben wij ook fietsponcho's, poncho's voor kinderen en herbruikbare poncho's. De poncho's zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Je kunt de poncho's laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. Naast een bedrukking op de voor- en/of achterkant kunnen wij de volledige poncho's bedrukken. Heb je binnen enkele dagen bedrukte poncho's nodig? Of wil je maar een kleine oplage poncho's bedrukken? Kies dan voor onze regenponcho's uit voorraad.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
regenponchos laten bedrukken

Bedrukte poncho's in enkele stappen

 • poncho's% met opdruk
 • gekleurde poncho's met logo
 • goedkope poncho's bedrukken
 • transparante poncho met logo

Stap 1. Dikte materiaal van de poncho's

De meeste goedkope poncho's worden gemaakt van PE materiaal met een dikte van 0.02 mm. Dit is de minimale dikte voor wegwerp poncho's met bedrukking. Wil je onbedrukte poncho's, dan kun je ook kiezen voor 0.018 mm. Hoe dunner het materiaal, hoe goedkoper de poncho's met bedrukking. Naast de noodponcho's van PE materiaal kunnen wij ook herbruikbare poncho's maken van PVC materiaal. Wij kunnen alle poncho's bedrukken met een logo of andere opdruk.

Stap 2. Poncho's in iedere PMS kleur

Als fabrikant produceren wij goedkope poncho's vanaf de grondstof (materiaal) tot eindproduct (poncho). Van meer dan 400 kleuren houden wij het materiaal op voorraad, zodat wij deze extra snel en goedkoop kunnen verwerken tot bedrukte regenponcho's. Als je kleur daar niet tussen staat of je wilt de poncho's in de kleur van je huisstijl, dan maken wij poncho's op maat in een PMS kleur. Vervolgens kunnen wij de poncho's bedrukken!

 • witte ponchos met meerdere opdrukken
  Witte poncho's
 • blauwe ponchos met herhalende opdruk
  Blauwe poncho's
 • groene poncho's in bal
  Groene poncho's
 • rode ponchos van pe materiaal
  Rode poncho's
 • oranje wegwerp ponchos bedrukken
  Oranje poncho's
 • zwarte ponchos in bedrukte bal
  Zwarte poncho's
 • doorzichtige ponchos bedrukt
  Transparante poncho's
 • goedkope wegwerp ponchos in eigen kleur
  Poncho's in eigen kleur

Stap 3. Poncho's laten bedrukken

Je kunt de goedkope poncho's laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Je kunt zelf bepalen waar de opdruk komt te staan. Je kunt poncho's laten bedrukken op 1 of 2 posities te plaatsen, bijvoorbeeld op de voor- en achterkant, maar een all-over bedrukking is ook mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van bedrukte poncho's.

 • noodponchos bedrukken met logo
  Poncho's goedkoop bedrukken
 • wegwerp ponchos all over bedrukt
  Poncho's all-over bedrukken
 • ponchos bedrukken voorkant en achterkant
  Poncho's met opdruk op voor- en achterkant
 • gepersonaliseerde ponchos met logo patroon
  Poncho's bedrukt met doorlopend/herhalend patroon

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope poncho's met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope poncho's met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals kleur en opdruk, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste poncho's met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over wegwerp poncho's met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste poncho's met logo?

De goedkoopste poncho's worden gemaakt van PE materiaal. Je kunt zelf de kleur kiezen, bijvoorbeeld een PMS kleur. Als je deze poncho's goedkoop laat bedrukken op 1 positie, bijvoorbeeld de voor- of achterkant, dan heb je de goedkoopste bedrukte regenponcho's.

Vraag 2. Kan ik ook festival poncho's bestellen?

Onze wegwerp poncho's worden ook vaak gebruikt voor festivals en evenementen. Je kunt de festival poncho's laten bedrukken met reclame of een andere opdruk. Deze bedrukte festival poncho's zijn ideaal voor evenementen in de buitenlucht.

goedkope ponchos met logo

Vraag 3. Zijn er ook milieuvriendelijke poncho's met bedrukking?

Wij hebben ook milieuvriendelijke poncho's van biologisch afbreekbaar materiaal, zoals maïszetmeel, yucca of suikerriet. De bio poncho's kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur en tevens voorzien worden van je logo, reclame of andere opdruk.

Vraag 4. Kan ik ook een kleine oplage poncho's bedrukken?

Als fabrikant kunnen wij een kleine oplage poncho's bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte poncho's. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals druk- en transportkosten, over het grotere aantal poncho's met logo kunnen uitsmeren.

festival ponchos bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope poncho's met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope poncho's met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals kleur en opdruk, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste poncho's met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug