• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 187 reviews

Poncho's bedrukken

Ponchos met logo

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor bedrukte poncho’s met logo! In Nederland kan je altijd verrast worden door een regenbui. Zon, regen en wind kunnen zich zeer snel afwisselen. Als u op de fiets bent of voor kinderen is een paraplu geen handig hulpmiddel om mee te dragen. De goedkope poncho is erg compact en kan zo op ieder moment weggegeven of gedragen worden. Wij hebben losse poncho's voor eenmalig gebruik en poncho's met bal waarin de poncho opgeborgen kan worden. Uw naamsbekendheid vergroten tijdens regenachtige dagen? Laat poncho's bedrukken met uw tekst en of logo.

Poncho's opgeborgen in een bal
Poncho's eenmalig gebruik in transparante zak
Bekijk alle poncho's »

Uw eigen poncho ontwerpen

Als fabrikant van de poncho's kunnen wij de poncho's naar wens produceren. Het is mogelijk om de poncho's in uw eigen PMS kleur te produceren. Ook kan de maat of het formaat aangepast worden, zodat wij ook kinderponcho's kunnen maken. Wilt u de regenjas bedrukken, poncho bedrukken en kinderponcho bedrukken? Standaard bedrukken wij de poncho op de voorkant of achterkant, maar als producent kunnen wij ook de gehele poncho all-over bedrukken in full colour. Bij de poncho's met bal kunnen wij tevens de bal voorzien van een opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Poncho bedrukken met logo of tekst

In ons veelal koude en regenachtige landje komt een poncho altijd van pas. Ga ook als het regent naar buiten met onze bedrukte poncho’s. De poncho’s zorgen ervoor at je kleding droog blijft. Wij bieden verschillende poncho’s aan zoals de poncho’s in een bal, poncho’s voor kinderen en de populaire transparante poncho’s. Alle producten in onze collectie worden bedrukt en zijn verkrijgbaar op maat. Poncho’s zijn niet alleen erg handig, maar worden ook vaak gebruikt voor promotionele doeleinden.

Regenponcho dik materiaal

Regenponcho dik materiaal

Ben je op zoek naar een noodponcho die je meerdere keren kan gebruiken? Dat kan met de regenponcho’s gemaakt van dik PVC en is verkrijgbaar in maat L (150-170) en XL (170-190). Wil je een andere maat? Wij maken de regenponcho van dik materiaal speciaal voor je op maat! De poncho’s zijn verkrijgbaar in iedere kleur en worden voorzien van een bedrukte tekst of logo.

Noodponcho met bal

Noodponcho met bal

Een regenbui kan ieder moment ontstaan. Met de hoofdponcho in bal heb je altijd een noodponcho bij de hand. Het balletje is gemaakt van plastic en wordt bedrukt met een logo. In de bal zit een regenponcho, die je op ieder moment eruit kan halen. Daarnaast heeft het balletje een handige sleutelhanger, die je gemakkelijk aan je sleutelbos kan hangen.

Poncho’s voor kinderen

Poncho’s voor kinderen

De regenponcho’s voor kinderen zijn gemaakt van polyester en zijn voor kinderen met een lengte van 0,90 tot en met 1.30 meter. De noodponcho’s zijn verkrijgbaar in iedere kleur en kunnen meerdere keren gebruikt worden. De hoofdponcho’s kunnen geleverd worden in de vorm zoals op de afbeelding is weergegeven.

Transparante poncho’s

Transparante poncho’s

De transparante noodponcho’s zijn erg populair op festivals en evenementen. De poncho is gemaakt van plastic en zit daardoor erg licht over je kleding heen. De transparante poncho’s zijn one size en daarmee geschikt voor volwassenen. Bestel de hoofdponcho in de kleur die jij wil en laat deze bedrukken met een logo of tekst.Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • paraplus bedrukken
  Paraplu's
 • kledinghoezen bedrukken
  Kledinghoezen
 • verrekijkers bedrukken
  Verrekijkers
 • zadelhoesjes bedrukken
  Zadelhoesjes
scroll top arrow