• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 189 reviews

Polyester tassen bedrukken

Goedkoopste polyester tassen bedrukken

JM Promotions kan als fabrikant van polyester tasjes, verschillende formaten en modellen leveren tegen de goedkoopste prijzen. Polyester tassen zijn duurzaam, voelen zacht en kreukelen nauwelijks. Wij kunnen tasjes goedkoop op maat laten maken om aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Rugzakjes, big shoppers en opvouwbare tassen
Diverse standaard formaten of op maat
Naar wens te bedrukken

Goedkope polyester tassen bedrukken met logo

De polyester tassen worden geleverd in iedere gewenste kleur, zoals een speciale PMS kleur. Wij kunnen de polyester tassen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Deze kunnen wij op een positie naar wens plaatsen, zoals de voor- en/of achterkant van de polyester tassen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte polyester tassen

Bedrukken van polyester tassen

Een polyester tas bedrukken is mogelijk over het gehele oppervlakte. Bij polyester tassen bedrukken, dient er wel rekening gehouden te worden met het model van de tas. Uw promotionele boodschap kan op zowel de voor- als achterkant bedrukt worden, waardoor deze altijd zichtbaar is. Bedrukking gebeurt in één tot vier kleuren. Full-colour bedrukking wordt aangeraden, wanneer het verschillende kleuren in elkaar overlopen.

Waarom kiezen voor polyester tassen?

Bij de keuze voor een tas gemaakt van polyester materiaal kiest u voor een tas met een specifiek aantal voordelen. Het is een goedkope stof, waardoor de kosten voor de tassen beperkt blijft. Daarnaast blijft polyester relatief lang mooi. Het kreukt niet en behoudt zijn kleur goed. Vormbehoud is ook één van de positieve eigenschappen van polyester tassen.

Redenen om voor polyester tassen te kiezen

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een polyester tas de geschikte tas zou zijn. Polyester is een veelzijdige materiaalsoort en wordt naast dat het in tassen wordt gebruikt ook veel gebruikt in kleding. Er zijn een aantal eigenschappen die goed van pas komen bij polyester tassen.

Polyester is kleurvast

Zowel bij kleding als bij tassen komt het voor dat de kleuren op den duur minder worden. Polyester heeft als eigenschap dat het de kleur niet verliest. Dit komt doordat het materiaal bij de productie op hoge temperatuur wordt gesmolten. Dit zorgt er voor het printen van kleuren op een betere manier mogelijk is dan bij vele andere stoffen. De kleur zal perfect bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. De zon heeft geen invloed, maar polyester verliest ook geen kleur tijdens het wassen en strijken. Ook bij veelvuldig gebruik zal de tas zijn kleur niet verliezen.

polyester big shoppers bedrukken

Stevig polyester kreukt niet

Een veelvoorkomende ergernis, is dat tassen vaak kreuken en hun vorm kwijtraken. Polyester is één van de stoffen die als eigenschap heeft om niet te gaan kreuken. Stevige polyester tassen zullen zolang ze gebruikt worden niet gaan kreukelen. Tassen gemaakt van zeer dun polyester zal wel kreukgevoelig zijn.

Polyester ademt

Hoewel een ademende stof bij een tas niet de belangrijkste eigenschap is, is het toch een positief punt. Polyester is een ademende stof, dit betekent dat het lucht doorlaat. Dit is komt vaak van pas bij bijvoorbeeld kleding, maar ook bij tassen is het handig. Wanneer de tas gebruikt wordt om bijvoorbeeld stinkende sportkleding in te vervoeren of bepaalde geurende boodschappen, dan zal de geur niet lang blijven hangen. Tassen gemaakt van polyester, laten nare luchtjes makkelijk uit de tas stromen.

Wat is polyester?

Polyester is een synthetische materiaalsoort. Een zogenaamde polymeer. De polyester korrels worden in een machine gesmolten, waarna ze worden gevormd tot garen. Deze garen kunnen vervolgens worden gebruikt om mee te weven of te breien. Ook kunnen de polyesterkorrels gemixt worden met andere materialen zoals bijvoorbeeld katoen. Polyester heeft een aantal zeer bepalende eigenschappen die zich richten op stevigheid, duurzaamheid en andere kenmerken.

Kenmerken van polyester

  • Polyestervezels zijn zeer stevig
  • Polyester is zeer duurzaam en heeft een goede weerstand tegen chemicaliën
  • Polyester is rekbestendig en krimpbestendig
  • Polyester droogt snel
  • Polyester zal goed vorm houden
  • Polyester is gemakkelijk uit te wassen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor polyester tassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope polyester tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het formaat en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste polyester tassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!