• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Placemats bedrukken

Bedrukte placemats in full colour

Ben je op zoek naar bedrukte placemats? Dan ben je bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende placemats die wij bedrukken met een logo, tekst of full colour ontwerp. In onze collectie vind je placemats van diverse materialen. Zo hebben we goedkope placemats van non-woven materiaal, lederen placemats, placemats van milieuvriendelijke materialen, stoffen placemats en nog veel meer. De placemats zijn verkrijgbaar kunnen we maken in iedere vorm, afmeting en kleur. Bijvoorbeeld in eigen PMS kleur van je huisstijl in de vorm van je bedrijfslogo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
placemats bedrukken

Placemats met logo in enkele stappen!

Wil je placemats gebruiken voor promotionele doeleinden of weggeven als relatiegeschenk? In enkele stappen ontwerp je bij ons al jouw eigen unieke placemats. Kies zelf het gewenste materiaal, kleur en de gewenste bedrukking van de placemats. De placemats voorzien we standaard van een opdruk op 1 of meerdere posities. Met een simpele of full colour bedrukking. Met behulp van onderstaande stappenplan ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw placemats.

Stap 1. Materiaal

Als fabrikant van placemats kunnen we de placemats leveren in verschillende materialen. Zo hebben we goedkope non-woven placemats, lederen placemats, milieuvriendelijke placemats en placemats gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook hebben we een aantal stoffen placemats gemaakt van jute, katoen en linnen. Hieronder een overzicht van de vaakst gekozen materialen.

 • bamboe-placemats-met-gepersonaliseerde-bedrukking
  Bamboe placemats
 • kunststof placemats bedrukken
  Kunststof placemats
 • leren placemats in eigen kleur met logo
  Lederen placemats
 • gepersonaliseerde jute placemats met eigen ontwerp
  Stoffen placemats

Stap 2. Vorm en afmeting

Heb je het materiaal gekozen voor de placemats? Dan gaan we nu verder met het samenstellen van de vorm en afmeting van de placemats. Standaard hebben onze placemats een rechthoekige vorm met bijhorende standaard afmeting. Je kunt er ook voor kiezen om de placemats volledig op maat te laten maken. Je kunt bij ons de placemats in eigen vorm en afmeting bestellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld placemats laten maken in de vorm van jouw bedrijfslogo.

 • gepersonaliseerde vilten placemats bedrukken
  Standaard placemats
 • lederen placemats met eigen logo ontwerpen
  Ovale placemats
 • jute placemats met logo bedrukken
  Ronde placemats
 • placemats van vilt met logo
  Eigen vorm placemats

Stap 3. Placemats in eigen kleur

Heb je het gewenste materiaal voor de placemats gevonden? De volgende stap is het kiezen van de gewenste kleur. De placemats zijn verkrijgbaar in diverse standaard kleuren. Liever een andere kleur? Wij kunnen de placemats ook in eigen PMS kleur laten maken. In het onderstaande overzicht hebben we een aantal populaire kleuren voor je op een rijtje gezet.

 • placemats van vilt met logo
  Zwarte placemats
 • plagepersonaliseerde vilten placemats bedrukkencemats
  Oranje placemats
 • gepersonaliseerde placemats van katoen met logo
  Bruine placemats
 • logo bedrukte katoenen placemats
  Rode placemats

Stap 4. Placemats met bedrukking

De laatste stap is het kiezen van de gewenste bedrukking. Placemats kunnen we op verschillende standaard posities voorzien van een logo, tekst of full colour ontwerp. We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

 • gepersonaliseerde vilten placemats met logo
  Placemats met logo
 • gepersonaliseerde kunststof placemats met logo
  Placemats met tekst
 • gepersonaliseerde linnen placemats met logo
  Full colour placemats

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor placemats met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde placemats met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bedrukte placemats

Vraag 1. Van welk materiaal worden placemats gemaakt?

Onze placemats zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen. Het is maar net welk materiaal je voorkeur heeft. We bieden placemats aan van non-woven, kunststof, leder en milieuvriendelijke materialen. Het vaakst kiezen klanten voor non-woven placemats, deze zijn het voordeligst te bedrukken met een logo of stukje tekst.

eigen ontwerp bedrukken kunststof placemats

Vraag 2. Hebben jullie ook ronde placemats?

Ja, in onze collectie placemats vind je rechthoekige, ronde en ovale placemats. De placemats zijn bij ons verkrijgbaar in diverse standaard- of eigen PMS kleuren. Op de ronde placemats in eigen kleur kunnen we een gepersonaliseerd ontwerp bedrukken.

jute placemats met logo bedrukken

Vraag 3. Kan ik placemats met een foto bedrukken?

Het is mogelijk om placemats te bedrukken met een foto. Wij kunnen de placemats op verschillende standaard posities bedrukken. Wij adviseren placemats met een groot druk oppervlak, zo komt de bedrukte foto het best tot zijn recht. Kies bijvoorbeeld voor onze goedkope placemats, kunststof placemats, linnen placemats of vilten placemats.

eigen logo of tekst bedrukken linnen placemats

Vraag 4. Maken jullie placemats op maat?

Je kunt bij ons kiezen tussen standaard placemats of placemats op maat. Wanneer je de placemats op wil laten maken, kun je zelf de vorm, afmeting en gewenste kleur bepalen. Op maat gemaakte placemats worden vaak als promotie- of relatiemateriaal weggegeven.

gepersonaliseerde lederen placemats bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor placemats met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde placemats met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug