Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Pennenbakjes bedrukken

Goedkope pennenhouders bedrukken

Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk voor uw werknemers op relaties? Dan is een plastic pennenbakje met logo wat u zoekt. Met de goedkope pennenbakjes houden relaties en werknemers het bureau overzichtelijk en opgeruimd. Hierin berg je je pennen en potloden op, maar ook andere accessoires zoals scharen en linialen. Wij hebben kleine pennenbakjes, zoals ronde pennenbakjes, driehoekige pennenbakjes en vierkante pennenbakjes. Daarnaast hebben wij ook grote pennenbakjes met meerdere vakjes of bestaande uit meerdere compartimenten. Uw logo of tekst kan op de buitenzijde van de pennenbakjes worden bedrukt!

Goedkope pennenbakjes met één vakje
Grote pennenbak met meerdere vakjes
Bekijk alle pennenbakjes »

Pennenbakjes op maat gemaakt

Al onze pennenbakjes worden geproduceerd in onze fabriek in China. Naast onze standaard vormen bieden wij ook de mogelijkheid pennenbakjes custom made te fabriceren. Bij een custom-made pennenbakje kunt u de kleur en vorm kiezen. Naast plastic pennenbakjes kunnen wij ook pennenbakjes van plexiglas of pennenbakjes van hout produceren. Ook kunt u het aantal compartimenten of vakjes van de pennenbakjes bepalen. Wij kunnen de pennenbakjes bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Pennenbakjes bedrukken met logo of tekst

De pennenhouders zijn een handig accessoire om je pennen netjes en overzichtelijk in op te bergen. In onze uitgebreide collectie vind je verschillende goedkope pennenbakjes, deze worden voorzien van een logo en/of tekst. Je vindt onder andere pennenbakjes met één of meerdere vakjes, handige bureau pennenhouders en pennenbakjes in eigen vorm. Alle pennenbakjes zijn verkrijgbaar op maat, vorm, kleur en aantal vakjes!

goedkope pennenbakjes met 1 vakje

Goedkope pennenbakjes met 1 vakje

De goedkope pennenbakjes met 1 vakje worden gemaakt van acryl. Deze handige pennenbakjes hebben een standaardafmeting van 7 x 7 x 11 centimeter en kunnen in iedere vorm en maat geleverd worden. Daarnaast worden deze goedkope pennenhouders geleverd in ieder mogelijke kleur en worden deze bedrukt met een tekst of logo.

pennenbakjes met meerdere vakjes

Pennenbakjes met meerdere vakjes

De luxere variant pennenbakjes zijn de pennenhouders met meerdere vakjes. In deze pennenbakjes kun je meer kwijt dan alleen pennen. Denk bijvoorbeeld aan een schaar, gummetje of nietmachine. Bestel de pennenbakjes met het aantal vakjes dat je nodig heb. Deze luxe pennenhouders zijn gemaakt van plastic en worden bedrukt met gepersonaliseerde bedrukking.

bureau pennenbakjes

Bureau pennenbakjes

Pennenbakjes speciaal gemaakt voor op kantoor. Deze handige pennenbakjes kun je gemakkelijk onder ieder bureau vast maken. De bureau pennenbakjes hebben een draaisysteem en zijn gemaakt van plastic of abs. Bestel de pennenbakjes met bedrijfslogo en geef deze weg als relatiegeschenk aan personeel of klanten!

eigen vorm pennenbakjes

Eigen vorm pennenbakjes

Pennenbakjes bestellen in de vorm die je wil? Dat kan! Bestel pennenbakjes gemaakt van plastic of ander materiaal en laat deze bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of bedrijfslogo. Iedere kleur, iedere vorm en iedere maat is verkrijgbaar!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug