• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 215 reviews

Parkeerschijf bedrukken

Parkeerschijven laten bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte parkeerschijven met logo. Je hebt de keuze uit diverse soorten parkeerschijven: van goedkope parkeerschijven tot multifunctionele parkeerschijven met ijskrabber en van leren parkeerschijven tot parkeerschijven voor Frankrijk. Alle parkeerschijven voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Je kunt de parkeerschijven laten bedrukken met een logo of reclame-uiting. Onze gepersonaliseerde parkeerschijven worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Gepersonaliseerde parkeerschijven met logo

Moet je vaak of langere tijd parkeren in een blauwe zone? Dan heb je een parkeerkaart nodig. De parkeerkaart is bedrukt met gepersonaliseerde tekst of logo. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres als het gaat op exclusieve parkeerkaarten. Je vindt onder andere parkeerschijven van karton en leer. Daarnaast hebben wij ook parkeerkaart houders en parkeerkaarten met extra mogelijkheden. Heb je specifiekere wensen dan de mogelijkheden die wij aanbieden? Laat het ons weten!

plastic parkeerschijf bedrukt

Plastic parkeerschijven

Ben je op zoek naar goedkope parkeerkaarten? Dan zijn de plastic parkeerkaarten iets voor jou. De plastic parkeerkaarten zijn erg goedkoop en zijn te gebruiken in de blauwe zones. Deze blauwe zone kaarten worden bedrukt met een logo, tekst of andere bedrukking. De parkeerkaarten van plastic komen altijd van pas. Geef de parkeerkaarten met gepersonaliseerde bedrukking weg als relatiegeschenk.

parkeerschijf van leer

Leren parkeerschijven

Met de leren parkeerschijf kun je staan in de blauwe zones. De leren parkeermeters worden in tegenstelling tot de kartonnen blauwe zone schijven gegraveerd. Deze stijlvolle parkeerschijf heeft een afmeting van 11 x 15 centimeter en is gemaakt van polyurethaan. Wil je een grotere of kleinere parkeerkaart van leer? Bij ons is alles mogelijk!

kartonnen parkeerschijven

Kartonnen parkeerkaarten

Promoot je bedrijf met de kartonnen parkeerkaarten. Bedruk de parkeermeter met het bedrijfslogo of slogan en geef deze weg als relatiegeschenk. Blauwe zone kaarten worden altijd opgemerkt in de auto. De kartonnen parkeerkaart is dubbelzijdig te bedrukken.

parkeerschijf met ijskrabber bedrukt

Multifunctionele parkeerkaart

Ben je op zoek naar een parkeerkaart die voor meer gebruikt kan worden dan de blauwe zone? De mogelijkheden met deze exclusieve parkeermeter zijn groot, zo kun je de parkeerkaart bestellen met ijskrabber, winkelwagenmuntje en bandenprofieltester. De parkeerkaart is verkrijgbaar in de door jou gewenste afmetingen.

bedrukte parkeerkaarthouder voor tickets

Parkeerkaarthouder

Met de parkeerkaarthouder blijft de blauwe zone kaart met op- en af rijden altijd liggen. De houder is transparant en gemaakt van kunststof. De houder bedrukken wij met een gepersonaliseerde tekst of met bedrijfslogo, zodat je deze weg kan geven als relatiegeschenk. De houder is goedkoop en heeft een afmeting van 7 bij 4 bij 5 centimeter.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in parkeerschijven met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug