• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

Opvouwbare paraplu's

Opvouwbare paraplu's voor onderweg

Ben je op zoek naar de goedkoopste paraplu's? Overweeg dan de opvouwbare paraplu's. Deze zijn met een formaat van ø85x55cm kleiner dan de normale paraplu's, maar hebben als voordeel dat ze klein en compact opvouwbaar zijn tot een formaat van ø8x23cm. Ook zijn ze iets minder stevig dan de normale paraplu's. De opvouwbare paraplu's hebben een polyester scherm, een metalen steel en kunststof handvat. De opvouwbare paraplu's worden geleverd met een opberghoesje.

Opvouwbare paraplu's met opberhoesje
Panelen in je eigen kleur
Hoesje en paraplu's laten bedrukken

Opvouwbare paraplu's bedrukken met logo

De opvouwbare paraplu's met logo zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Je kunt kiezen voor eenkleurige, tweekleurige of meerkleurige opvouwbare paraplu's. Liever opvouwbare paralu's met doorzichtige panelen? Ook dat kan. Wij kunnen zowel de opberghoes als de opvouwbare paraplu's bedrukken met je logo of naam (ook all-over & full colour). Bedrukte opvouwbare paraplu's zijn leuk om weg te geven als promotiemateriaal!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heb je nog vragen over goedkope opvouwbare paraplu's met logo?

Waarom zijn onze opvouwbare paraplu’s met logo goedkoop?

Wij van JM Promotions produceren en bedrukken zelf de opvouwbare paraplu’s, waardoor wij deze aan u kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven. De productie van de opvouwbare paraplu’s vindt plaats in onze eigen fabrieken. De paraplu’s kunnen direct geleverd worden vanuit onze eigen fabrieken. Er zijn geen andere partijen met wie u te maken heeft in het verkoopproces. Het bedrukken van de opvouwbare paraplu’s wordt hierdoor nog goedkoper.

bedrukte opvouwbare paraplu

Waarom zijn opvouwbare paraplu's met logo zo handig?

Vergeleken met andere paraplu’s is de opvouwbare paraplu een kleiner model. De paraplu is gemakkelijk op te vouwen in een hoesje, waardoor u deze in uw tas mee kunt nemen. Het grote voordeel is dat uw niet de hele tijd met de paraplu hoeft te sjouwen op droge momenten. Een opvouwbare paraplu is het handigst wanneer u een korte boodschap gaat doen.

opvouwbare paraplu stevige kwaliteit verzameling

Hoe verloopt het bestelling proces van de bedrukte opvouwbare paraplu’s?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor wat voor variant u van de opvouwbare paraplu’s wilt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij willen graag de volgende informatie van u weten:

  • Wat voor soort opvouwbare paraplu
  • Welke kleur
  • Het aantal kleuren opdruk en op hoeveel segmenten
  • De gewenste levertijd

Op basis van de informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij bieden u tevens de optie om een digitale drukproef te laten maken van de opvouwbare paraplu met logo bedrukking. Zo krijgt u een inzicht hoe de opvouwbare paraplu eruit gaat zien na productie. Wanneer u akkoord bent gegaan met de digitale drukproef en de prijs van de paraplu’s zullen wij de fabricatie starten. Na fabricage zullen wij de opvouwbare paraplu’s bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken levertijd.

opvouwbare paraplu's bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor opvouwbare paraplu's met opdruk

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in opvouwbare paraplu's met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug