• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Opvouwbare paraplu's

Een opvouwbare paraplu gebruiken voor promotiedoeleinden?

Een goedkope paraplu die gemakkelijk mee te nemen is in de tas? Wij van JM Promotions zijn één van de grootste leveranciers van opvouwbare paraplu’s. Wanneer u op zoek bent naar de allergoedkoopste opvouwbare paraplu die gebruikt moet worden voor reclame, dan is ons advies te kiezen voor de opvouwbare paraplu’s van promotie kwaliteit. Deze opvouwbare paraplu heeft een polyester scherm, een metalen steel en kunststof handvat (handmatig). De hoes is van nylon of transparant PVC materiaal. Naast opvouwbare paraplu’s van promotie kwaliteit beschikken wij over opvouwbare paraplu’s van stevige kwaliteit. De opvouwbare paraplu’s zijn van 190T pongee en hebben een handvat van rubber.

De opvouwbare paraplu’s bedrukken met logo?

De opvouwbare paraplu’s kunnen voorzien worden van een bedrukking van uw eigen logo of afbeelding. De opvouwbare paraplu’s kunnen bedrukt worden met logo op één segment in één kleur tot en met vier kleuren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om de opvouwbare paraplu’s te bedrukken in een volledige full colour bedrukking. Voor bedrukkingen op meerdere segmenten is er een langere levertijd. De opbouwbare paraplu’s zijn te bedrukken in iedere gewenste kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over opvouwbare paraplu's?

Waarom zijn onze opvouwbare paraplu’s zo goedkoop?

Wij van JM Promotions produceren en bedrukken zelf de opvouwbare paraplu’s, waardoor wij deze aan u kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven. De productie van de opvouwbare paraplu’s vindt plaats in onze eigen fabrieken. De paraplu’s kunnen direct geleverd worden vanuit onze eigen fabrieken. Er zijn geen andere partijen met wie u te maken heeft in het verkoopproces. Het bedrukken van de opvouwbare paraplu’s wordt hierdoor nog goedkoper.

Opvouwbare paraplu's bedrukken

Waarom is een opvouwbare paraplu zo handig?

Vergeleken met andere paraplu’s is de opvouwbare paraplu een kleiner model. De paraplu is gemakkelijk op te vouwen in een hoesje, waardoor u deze in uw tas mee kunt nemen. Het grote voordeel is dat uw niet de hele tijd met de paraplu hoeft te sjouwen op droge momenten. Een opvouwbare paraplu is het handigst wanneer u een korte boodschap gaat doen.

paraplus

Hoe verloopt het bestelling proces van de opvouwbare paraplu’s?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor wat voor variant u van de opvouwbare paraplu’s wilt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij willen graag de volgende informatie van u weten:

  • Wat voor soort opvouwbare paraplu
  • Welke kleur
  • Het aantal kleuren opdruk en op hoeveel segmenten
  • De gewenste levertijd

Op basis van de informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij bieden u tevens de optie om een digitale drukproef te laten maken van de opvouwbare paraplu met logo bedrukking. Zo krijgt u een inzicht hoe de opvouwbare paraplu eruit gaat zien na productie. Wanneer u akkoord bent gegaan met de digitale drukproef en de prijs van de paraplu’s zullen wij de fabricatie starten. Na fabricage zullen wij de opvouwbare paraplu’s bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken levertijd.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Opvouwbare paraplu's bedrukken
scroll top arrow