• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Golfparaplu's

Grote en stevige golfparaplu's

Overweeg onze golfparaplu's als je op zoek bent naar grote en stevige paraplu's. Sommige golfparalu's beschermen ook tegen UV straling. Wil je een normaal formaat golfparaplu (ø105x87cm) of extra grote golfparaplu (ø130x100cm)? Deze golfparaplu's hebben voor de stevigheid een aluminium steel. Het rechte handvat van hout, plastic of foam, maakt het mogelijk om deze op de golftas te plaatsen.

Normaal formaat of extra groot formaat
Panelen in eigen kleur laten maken
Naar wens te bedrukken (ook all-over & full colour)

Bedrukte golfparaplu's als relatiegeschenk

De goedkope golfparaplu's bestaan uit 8 panelen waarvan je de PMS kleur kunt bepalen. Wij kunnen de panelen van de paraplu's bedrukken met je logo, naam of reclame. Het is zelfs mogelijk om het gehele doek van de paraplu's full colour te bedrukken. Bedrukte golfparaplu's zijn ooit ontworpen voor golfers om bij een regenbui hun tas met clubs droog te houden, maar worden steeds vaker op straat gebruikt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heb je nog vragen over bedrukte golfparaplu's?

Wat is een golfparaplu?

Een golfparaplu is een extra stevige paraplu die windbestendig is. De golfparaplu komt oorspronkelijk van de golfsport, waarbij golfers door weer en wind op de baan door konden blijven spelen. De golfparaplu beschermt u tegen neerslag, wind en uv-straling. Een golfparasol is van steviger materiaal gemaakt dan alle overige paraplu’s waardoor deze zeer geschikt is tijdens zeer slecht weer. Dit is tevens de reden waarom de golfparaplu’s zo populair zijn.

Wat is het meest voorkomende formaat van de golfparaplu’s?

Het meest voorkomende formaat van de golfparaplu is een diameter van circa 100 centimeter. Deze paraplu is perfect geschikt om een persoon geheel droog te houden tijden slecht weer. Dit is tevens het formaat van onze standaard golfparaplu’s. Een ander populair formaat zijn de extra grote golfparaplu’s met een diameter van circa 130 centimeter. Deze golfparaplu is zeer geschikt om twee personen droog te kunnen houden.

goedkoopste golfparaplus bedrukken

Waar worden golfparaplu’s het meeste gebruikt?

Zoals eerder genoemd komt de golfparaplu oorspronkelijk uit de golfsport. Golfspelers spelen altijd in de buitenlucht en moeten daarbij vaak stukken lopen naar een andere baan en in slecht weer is dit geen pretje. De golfparaplu kan tevens vaak bevestigt worden aan het golfkarretje of de tas met clubs. Golfparaplu’s ziet u tegenwoordig ook veel langs de lijn bij een sportveld of op een evenement/festival. Wanneer iemand een lange tijd buiten moet staan met slecht weer is de golfparaplu een echte aanrader.

paraplus voor golfers

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor paraplu's met opdruk

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in paraplu's met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug