• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Golfparaplu's bedrukken

Een populair en steviger model paraplu?

Wanneer u op zoek bent naar stevigere paraplu’s die goed te gebruiken zijn in slecht weer, dan bent u bij JM Promotions op het juiste adres. Dit model is zo populair omdat het de maximale bescherming geeft in regen en wind (windproof). In ons assortiment beschikken wij over standaard golfparaplu’s met aluminium steel, rubberen/houten handvat, rechte of gebogen handvat en een polyester scherm met acht panelen. Het formaat van de standaard golfparaplu’s is circa ø 105,0 x 87,0 cm. Daarnaast beschikken wij over extra grote golfparaplu’s met een formaat van circa ø 130 x 100 cm (lange paraplu).

De golfparaplu’s bedrukken met logo?

Naast dat wij fabrikant zijn van de goedkoopste golfparaplu’s, bedrukken wij tevens de paraplu’s met een logo of afbeelding. De golfparaplu’s zijn te bedrukken met logo of afbeelding in één kleur tot en met vier kleuren of met een full colour bedrukking. De goedkoopste optie is om de golfparaplu te bedrukken op één paneel met één kleur opdruk. Deze paraplu’s kunnen tevens het snelst geleverd worden. U heeft de mogelijkheid om de golfparaplu’s te bedrukken op meerdere panelen of een all-over bedrukking te geven van een logo of afbeelding in iedere gewenste kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over golfparaplu's bedrukken?

Wat is een golfparaplu?

Een golfparaplu is een extra stevige paraplu die windbestendig is. De golfparaplu komt oorspronkelijk van de golfsport, waarbij golfers door weer en wind op de baan door konden blijven spelen. De golfparaplu beschermt u tegen neerslag, wind en uv-straling. Een golfparasol is van steviger materiaal gemaakt dan alle overige paraplu’s waardoor deze zeer geschikt is tijdens zeer slecht weer. Dit is tevens de reden waarom de golfparaplu’s zo populair zijn.

Wat is het meest voorkomende formaat van de golfparaplu’s?

Het meest voorkomende formaat van de golfparaplu is een diameter van circa 100 centimeter. Deze paraplu is perfect geschikt om een persoon geheel droog te houden tijden slecht weer. Dit is tevens het formaat van onze standaard golfparaplu’s. Een ander populair formaat zijn de extra grote golfparaplu’s met een diameter van circa 130 centimeter. Deze golfparaplu is zeer geschikt om twee personen droog te kunnen houden.

Golfparaplu's bedrukken

Waar worden golfparaplu’s het meeste gebruikt?

Zoals eerder genoemd komt de golfparaplu oorspronkelijk uit de golfsport. Golfspelers spelen altijd in de buitenlucht en moeten daarbij vaak stukken lopen naar een andere baan en in slecht weer is dit geen pretje. De golfparaplu kan tevens vaak bevestigt worden aan het golfkarretje. Golfparaplu’s ziet u tegenwoordig ook veel langs de lijn bij een sportveld of op een evenement/festival. Wanneer iemand een lange tijd buiten moet staan met slecht weer is de golfparaplu een echte aanrader.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
paraplus
scroll top arrow