• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Goedkope paraplu's

De goedkoopste paraplu’s als promotiemateriaal?

Op zoek naar de goedkoopste paraplu’s die gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal? JM Promotions produceert de goedkoopste paraplu’s die uitermate geschikt zijn voor promotiedoeleinden. In ons assortiment beschikken wij over drie soorten goedkope paraplu’s, dit zijn de eenkleurige paraplu’s en de meerkleurige paraplu’s. Wij bieden u tevens custom made paraplu’s aan waar de panelen kunnen bestaan uit verschillende kleuren of een transparant scherm. Het standaard formaat van de goedkope paraplu’s is circa ø 100 x 83 cm. Onze een kleurige en meerkleurige paraplu’s zijn standaard te verkrijgen iedere gewenste kleur(combinatie).De paraplu’s zijn te verkrijgen met een automatische of een handmatige opening. Onze paraplu’s zijn te verkrijgen met een krom handvat of een recht handvat van hout of kunststof.

De goedkope paraplu’s bedrukken met logo?

Wij bieden u de optie om de paraplu’s te bedrukken met logo of afbeelding. De goedkoopste optie is om de opdruk te plaatsen op één paneel met één kleur opdruk. Wanneer u kiest voor een opdruk op één paneel in één of twee kleuren, dan kunnen wij u deze leveren tegen de snelste levertijden. Een opdruk in drie kleuren tot en met een full colour bedrukking heeft een iets langere levertijd. De paraplu’s zijn te bedrukken op één of meerdere panelen en kunnen zelfs volledig bedrukt worden met een logo of afbeelding in iedere gewenste kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over paraplus bedrukken?

Wat voor bedrijven bedrukken paraplu’s?

Zoals eerder vermeld is een bedrukte paraplu een zeer populair product om te gebruiken als promotiemateriaal voor bedrijven. Een bedrukte paraplu is over het algemeen een promotieproduct wat gebruikt kan worden voor ieder soort bedrijf. Dit komt omdat paraplu’s zichtbaar zijn op het straatbeeld waardoor iedere soort doelgroep in aanraking komt met de bedrukte paraplu’s. Er zijn altijd een aantal soort ondernemingen die paraplu’s het meest bedrukken. Deze ondernemingen hebben vaak veel met het buiten zijn. Enkele voorbeelden zijn:

  • Bouwbedrijven
  • Postbedrijven
  • Festivals/evenementenorganisaties
Goedkope paraplu's bedrukken

Wat zijn custom made paraplu’s?

Wij bieden u de mogelijkheid om paraplu’s op maat te maken. Standaard hebben wij éénkleurige of meerkleurige paraplu’s op voorraad in een aantal kleuren die vooraf genoemd zijn. Het is tevens mogelijk om de panelen van de paraplu verschillende kleuren te geven of zelfs geheel transparant (custom made). De custom made paraplu’s kunnen een grotere opdruk krijgen op meerdere segmenten of volledig bedrukt worden.

paraplus

Heeft u nog overige vragen over paraplu’s bedrukken?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande informatie nog vragen, dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om al uw vragen te beantwoorden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de manier van het bedrukken van de paraplu’s. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Goedkope paraplu's bedrukken
scroll top arrow