• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 179 reviews

Goedkope paraplu's

Paraplu's goedkoop laten bedrukken

Ben je op zoek naar goedkope paraplu's met logo? Laat dan normale paraplu's goedkoop bedrukken. Onder een goedkope bedrukking verstaan wij een opdruk met maximaal 4 drukkleuren. Je kunt meerdere panelen van de goedkope paraplu's laten bedrukken. De opdruk plaatsen wij extra groot (tot op de rand van het paneel) en mag op de panelen van elkaar afwijken. Je hebt de keuze effen kleur, tweekleurige of meerkleurige paraplu's, en kunt de kleur van de panelen zelf kiezen.

Recht of krom handvat van plastic of hout
Handmatige of automatische opening
Bepaal zelf de kleur van de panelen
Grote opdruk op 1 of meerdere panelen

Keuze uit diverse goedkope paraplu's

Je hebt de keuze uit diverse modellen paraplu's, zoals de opvouwbare paraplu's, golfparaplu's of normale goedkope paraplu's. Vaak wordt er gekozen voor een 'normale' goedkope paraplu met een diameter van 102cm. Deze budget paraplu's kunnen geleverd worden met een steel van hout of metaal. Het handvat is recht of krom (haak) en gemaakt van plastic of hout. Je kunt kiezen voor een handmatige of automatische sluiting. Deze voordelige paraplu's zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heb je nog vragen over paraplu's goedkoop bedrukken?

Wat voor bedrijven bedrukken paraplu’s?

Zoals eerder vermeld is een bedrukte paraplu een zeer populair product om te gebruiken als promotiemateriaal voor bedrijven. Een bedrukte paraplu is over het algemeen een promotieproduct wat gebruikt kan worden voor ieder soort bedrijf. Dit komt omdat paraplu’s zichtbaar zijn op het straatbeeld waardoor iedere soort doelgroep in aanraking komt met de bedrukte paraplu’s. Er zijn altijd een aantal soort ondernemingen die paraplu’s het meest bedrukken. Deze ondernemingen hebben vaak veel met het buiten zijn. Enkele voorbeelden zijn:

  • Bouwbedrijven
  • Postbedrijven
  • Festivals/evenementenorganisaties
Goedkope paraplu's bedrukken

Wat zijn custom made paraplu’s?

Wij bieden u de mogelijkheid om paraplu’s op maat te maken. Standaard hebben wij éénkleurige of meerkleurige paraplu’s op voorraad in een aantal kleuren die vooraf genoemd zijn. Het is tevens mogelijk om de panelen van de paraplu verschillende kleuren te geven of zelfs geheel transparant (custom made). De custom made paraplu’s kunnen een grotere opdruk krijgen op meerdere segmenten of volledig bedrukt worden.

paraplus

Heeft u nog overige vragen over paraplu’s bedrukken?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande informatie nog vragen, dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om al uw vragen te beantwoorden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de manier van het bedrukken van de paraplu’s. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Goedkope paraplu's bedrukken
scroll top arrow