• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Paraplu's bedrukken

Goedkope paraplu's laten bedrukken met logo of reclame

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor paraplu's met logo, naam of andere opdruk. Je kunt van alle paraplu's uit het assortiment de kleur van de panelen kiezen. Meest verkocht zijn onze goedkope paraplu's met grote bedrukking op de panelen. Wil je de hele paraplu's bedrukken of wil je een full colour bedrukking op de panelen? Laat dan de hele paraplu's bedrukken in full colour. Ben je op zoek naar een kleine oplage paraplu's of paraplu's met snelle levertijd van circa een week, kies dan voor bedrukte paraplu's uit voorraad.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bedrukte opvouwbare tasjes groothandel
Ons assortiment
paraplu's

Veelgestelde vragen over bedrukte paraplu's met logo

Vraag 1. Waarom promotie paraplu’s bedrukken?

Nederland staat bekend als een regenachtig land. Met name in de herfst periode zitten er regenachtige weken tussen, maar in de praktijk valt het vaak wel mee. Neemt niet weg dat paraplu's bedrukt met een logo een leuke manier zijn om je bedrijf of product te promoten. Het formaat van de paraplu's is lekker opvallend en daarnaast zijn de bedrukkingsmogelijkheden eindeloos. Kortom, het bedrukken van paraplu's is een zeer opvallende en efficiënte manier van reclame maken.

Paraplu's bedrukken met logo

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage paraplu's bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage paraplu's laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks bedrukte paraplu's. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de paraplu's met logo.

bedrukte paraplu's

Vraag 3. Hoe paraplu’s laten bedrukken?

Al onze paraplu’s zijn te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. Wij bieden u de mogelijkheid om de paraplu’s te bedrukken op de volgende manieren:

  • Goedkoopste optie is een opdruk op één paneel;
  • Bedrukking op twee of meerdere panelen;
  • Volledige paraplu's bedrukken in full colour.

Uw opdruk kan gezet worden in één kleur tot en met vier kleuren opdruk. Wanneer u een logo of afbeelding wilt drukken wat bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan is het tevens mogelijk om in full-colour te drukken.

paraplus bedrukt met uw logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope paraplu's met logo

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor de paraplu's met logo? Of heb je andere vragen over bedrukte paraplu's? Dan kun je gebruik van de onderstaande prijs opvragen button. Voor vragen kun je ook gebruikmaken van onze live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug