• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 186 reviews

Paraplu's bedrukken

Goedkope paraplu laten bedrukken met logo of reclame

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor paraplu's met logo, naam of andere opdruk. Je kunt van alle paraplu's uit het assortiment de kleur van de panelen kiezen. Meest verkocht zijn onze goedkope paraplu's met grote bedrukking op de panelen. Wil je de hele paraplu's bedrukken of wil je een full colour bedrukking op de panelen? Laat dan de hele paraplu's bedrukken in full colour. Ben je op zoek naar een kleine oplage paraplu's of paraplu's met snelle levertijd van circa een week, kies dan voor bedrukte paraplu's uit voorraad.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over goedkope paraplu's bedrukken?

Waarom promotie paraplu’s bedrukken?

In Nederland regent het bijna het hele jaar door, vandaar dat een paraplu bedrukt met logo een veel gezien product is in ons regenachtige kikkerlandje. Doordat een paraplu met logo veel gezien wordt door het hele land en door het formaat tevens vrij opvalt op het straat beeld, maakt een paraplu uitermate geschikt als promotiemateriaal. Wat is er dan beter als reclamemateriaal dan dat de paraplu bedrukt is met uw eigen logo of afbeelding. Tevens is een paraplu als ‘give away’ een zeer populair product onder klanten, omdat een paraplu een product is wat ook echt bruikbaar is. Kortom, het bedrukken van een paraplu met een eigen logo is een zeer opvallende en efficiënte manier van reclame maken voor uw bedrijf. Een paraplu personaliseren is één van onze vele kwaliteiten.

Paraplu's bedrukken met logo

Hoe paraplu’s laten bedrukken?

Al onze paraplu’s zijn te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. Wij bieden u de mogelijkheid om de paraplu’s te bedrukken op de volgende manieren:

 • De goedkoopste optie is om de paraplu’s te bedrukken op één paneel.
 • De paraplu’s kunnen tevens op twee of meerdere panelen bedrukt worden met logo.
 • De gehele paraplu kan all-over bedrukt worden met een logo of afbeelding

Uw opdruk kan gezet worden in één kleur tot en met vier kleuren opdruk. Wanneer u een logo of afbeelding wilt drukken wat bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan is het tevens mogelijk om in full-colour te drukken.

paraplus

Wat is een paraplu?

Een paraplu ook wel regenscherm genoemd is een gebruiksvoorwerp om personen te beschermen tegen neerslag. Een paraplu bestaat uit een hendel met handvat met daar bovenop een regenscherm. Een paraplu is één van de oudste producten ter wereld en bestaat al sinds de oudheid. In de renaissance tijd werd een paraplu meer gebruikt door de hogere klasse als statussymbool. Paraplu's bedrukken doet u bij ons.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Paraplu's bedrukken met logo
 • prullenbakken bedrukken
  Prullenbakken
 • ponchos bedrukken
  Poncho's
 • parasols bedrukken
  Parasols
 • iphone hoesjes met logo
  iPhone hoesjes
scroll top arrow