• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Paraplu's bedrukken

De meest goedkope paraplu’s met logo om nooit meer nat te worden

Zoekt u naar een bruikbaar product als promotiemateriaal voor uw klanten? In Nederland regent het vrij veel en een paraplu met opdruk als ‘give away’ is daarom altijd een zeer gewild product. JM Promotions is één van de grootste leveranciers van paraplu’s met logo bedrukking. Bent u op zoek naar een bedrukte paraplu van promotie kwaliteit die leuk is om weg te geven, dan raden wij u onze goedkope paraplu’s aan. De meest populaire paraplu met bedrukking is de golfparaplu die gemaakt is van steviger materiaal, zodat deze goed tegen een stootje kan. Daarnaast beschikken wij over opvouwbare paraplu’s die handig in de tas meegenomen kunnen worden en stormparaplu’s die door weer en wind gebruikt kunnen worden.

Paraplu's bedrukken met logo

JM Promotions is behalve fabrikant tevens gespecialiseerd in het bedrukken van paraplu's met logo. De paraplu's met opdruk kunnen zowel bedrukt worden met uw eigen logo of tekst in alle gewenste kleurcombinaties. De opdruk kan gezet worden in één kleur tot en met een gehele full colour bedrukking. U kunt ervoor kiezen om één of meerdere logo's te bedrukken op de paraplu zijn panelen. Tevens is het mogelijk om de paraplu geheel te laten bedrukken. Goedkoop paraplu's bedrukken doen wij tegen de snelste levertijden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over goedkope paraplu's bedrukken?

Waarom promotie paraplu’s bedrukken?

In Nederland regent het bijna het hele jaar door, vandaar dat een paraplu bedrukt met logo een veel gezien product is in ons regenachtige kikkerlandje. Doordat een paraplu met logo veel gezien wordt door het hele land en door het formaat tevens vrij opvalt op het straat beeld, maakt een paraplu uitermate geschikt als promotiemateriaal. Wat is er dan beter als reclamemateriaal dan dat de paraplu bedrukt is met uw eigen logo of afbeelding. Tevens is een paraplu als ‘give away’ een zeer populair product onder klanten, omdat een paraplu een product is wat ook echt bruikbaar is. Kortom, het bedrukken van een paraplu met een eigen logo is een zeer opvallende en efficiënte manier van reclame maken voor uw bedrijf. Een paraplu personaliseren is één van onze vele kwaliteiten.

Paraplu's bedrukken met logo

Hoe paraplu’s laten bedrukken?

Al onze paraplu’s zijn te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. Wij bieden u de mogelijkheid om de paraplu’s te bedrukken op de volgende manieren:

  • De goedkoopste optie is om de paraplu’s te bedrukken op één paneel.
  • De paraplu’s kunnen tevens op twee of meerdere panelen bedrukt worden met logo.
  • De gehele paraplu kan all-over bedrukt worden met een logo of afbeelding

Uw opdruk kan gezet worden in één kleur tot en met vier kleuren opdruk. Wanneer u een logo of afbeelding wilt drukken wat bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan is het tevens mogelijk om in full-colour te drukken.

paraplus

Wat is een paraplu?

Een paraplu ook wel regenscherm genoemd is een gebruiksvoorwerp om personen te beschermen tegen neerslag. Een paraplu bestaat uit een hendel met handvat met daar bovenop een regenscherm. Een paraplu is één van de oudste producten ter wereld en bestaat al sinds de oudheid. In de renaissance tijd werd een paraplu meer gebruikt door de hogere klasse als statussymbool. Paraplu's bedrukken doet u bij ons.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Paraplu's bedrukken met logo
scroll top arrow