• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Pannenlappen bedrukken

Goedkope pannenlappen met logo

Bij ons bent u aan het juiste adres voor goedkope pannenlappen in de meest populaire basiskleuren. Met een pannenlap kunnen hete pannen of schalen worden opgetild zonder dat de handen verbranden. Ze zijn ongeveer 18x18cm en geproduceerd van hittebestendig katoen. De ene zijde heeft een diamantpatroon en de andere zijde kunnen wij bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk.

Vierkante pannenlappen
Langwerpige pannenlappen
Bekijk alle pannenlappen

Pannenlappen bedrukken of borduren

Als fabrikant bieden wij u de mogelijk om de pannenlappen te produceren in uw eigen gewenste PMS kleuren. Op deze manier kunt u uw huisstijlkleuren laten terugkomen in de handschoen alvorens wij het van een opdruk voorzien. De opdruk kunnen wij overigens ook in de ovenhandschoen borduren in plaats van bedrukken. Met bedrukte pannenlappen met logo heeft u een leuk relatiegeschenk met als resultaat dat wanneer iemand gaat koken, direct aan uw bedrijf denkt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Pannenlappen bedrukken met logo of tekst

Gepersonaliseerde pannenlappen? Dat doe je door de pannenlappen te laten bedrukken met een tekst of logo. De pannenlappen worden vaak weggeven als relatiegeschenk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. De pannenlappen worden gemaakt van siliconen of katoen en zijn warmte bestendig.

ronde pannenlappen

Ronde pannenlappen

Pannenlappen in ronde vorm worden gemaakt van siliconen en hebben een diameter van 18 centimeter en zijn 0,8 millimeter dik. Wij bedrukken de siliconen ronde pannenlappen met een logo of tekst. Daarnaast kan je ook zelf de kleur bepalen. Wil jij een grotere pannenlap in ronde vorm of een ronde pannenlap gemaakt van katoen? Laat ons jou wensen weten!

vierkante pannenlappen

Vierkante pannenlappen

Ga aan de slag met het personaliseren van de vierkante pannenlappen door er een logo, tekst of andere bedrukking op te laten bedrukken. De vierkante pannenlappen zijn gemaakt van katoen of siliconen. Deze meest voorkomende pannenlappen kunnen op maat worden gemaakt en hebben een standaardafmeting van 20 bij 20 centimeter.

langwerpige pannenlappen

Langwerpige pannenlappen

De langwerpige pannenlappen zijn erg populair en hebben een afmeting van 18 x 25 centimeter en worden gemaakt van katoen. De pannenlappen hebben een handig haakje waar je de pannenlap mee kunt ophangen. Wij bedrukken de rechthoekige pannenlap met een logo of tekst. De pannenlap is verkrijgbaar in iedere kleur.

eigen vorm pannenlappen

Eigen vorm pannenlappen

Pannenlappen in de vorm die jij wil. Bij ons is werkelijk iedere vorm verkrijgbaar. Daarnaast bestel je bij ons de eigen vorm pannenlappen met een gepersonaliseerde bedrukking en kies je zelf of je de pannenlap gemaakt wil hebben van katoen of siliconen. In welke vorm bestel jij de pannenlappen?

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug