Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Padel rackets bedrukken

Padel rackets laten bedrukken met logo

Heb je een padel toernooi met werk of studie? Of ben je een padel vereniging en wil je padel rackets voor de verhuur? Laat dan padel rackets bedrukken! Onze padel rackets hebben een blad met de kenmerkende gaten en een handvat met elastieken touwtje. De goedkope padel rackets zijn standaard zwart van kleur, maar bij de custom made padel rackets kun je de kleur kiezen van diverse onderdelen, zoals het handvat, het blad en het touwtje. Je kunt de padel rackets laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. Met bedrukte padel rackets heb je een leuk geschenk voor je sportieve relaties!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Kan ik zelf de kleur van de bedrukte padel rackets bepalen?

Ben je op zoek naar padel rackets in een specifieke kleur? Bijvoorbeeld in de kleur van je huisstijl? Bij ons ben je aan het juiste adres om padel rackets in eigen kleur te laten maken. Wij bieden onder andere goedkope padel rackets en custom made padel rackets aan. De goedkope padel rackets worden standaard geleverd in de kleur zwart. Wil je liever een andere kleur? Kies dan voor custom made padel rackets. Bij de custom made padel rackets kies je zelf de kleur van het blad, frame en handvat. Op deze manier ontvang je volledig gepersonaliseerde padel rackets.

custom made padel rackets bedrukt

Kan ik een logo op de padel rackets bedrukken?

Steeds vaker krijgen wij de vraag of we op de padel rackets een logo kunnen bedrukken. Uiteraard kan dat. De goedkope padel rackets kunnen we aan de bovenzijde van het blad van een bedrukt ontwerp voorzien. Ook kun je kiezen voor custom made padel rackets. Bij de custom made padel rackets kun je het volledige racket laten bedrukken met een full colour ontwerp. Bij custom made padel rackets kunnen we het blad, frame en het handvat laten bedrukken.

custom made padel rackets bedrukt

Wat zijn de beste padel rackets om te laten bedrukken?

Wil je de padel rackets laten bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp? Je hebt bij ons de keuze tussen verschillende padel rackets. Wil je zoveel mogelijk padel rackets voor je badget? Kies dan voor goedkope padel rackets. Goedkope padel rackets kunnen we met een klein logo, tekst of ander ontwerp aan de bovenzijde bedrukken. Het is ook mogelijk om de padel rackets volledig naar wens te laten bedrukken. Hiervoor kies je de custom made padel rackets. Bij de custom made padel rackets kunnen we alle elementen van de padel rackets bedrukken. Van het handvat tot frame en het blad. Kortom: de beste padel rackets om te laten bedrukken is afhankelijk van je wensen!

custom made padel rackets met ontwerp

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte padel rackets

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte padel rackets? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort padel rackets en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor padel rackets bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug