Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Over ons

Onze passie

Bij JM Promotions hebben wij een grote passie voor het ontwikkelen van promotiematerialen met bedrukking. Wij verbinden promotieartikelen met je bedrijf of merk, zodat je effectief reclame kunt maken. Wij stellen geen grenzen aan producties, dat laten we aan jou over. Een product in een speciale vorm of in de kleur van je eigen huisstijl? Geen probleem, want jij vraagt en wij draaien!


Onze geschiedenis

JM Promotions is opgericht in 2010 door Jeffrey Meijer. Tijdens zijn stageperiode kwam hij erachter dat het bestellen van promotiematerialen niet zo simpel is als het lijkt. Zeker niet als je speciale wensen hebt, zoals een flexibele liniaal in eigen vorm. Er waren veel aanbieders, maar niemand kon zijn wensen vertalen naar een productie. Dat moest beter vond hij, want juist unieke promotiematerialen onderscheiden zich en dat heeft alleen maar voordelen. Hij besloot van deze mismatch gebruik te maken, het heft in eigen handen te nemen en JM Promotions op te richten. Bij ons staat de klant centraal en wij vertalen jouw wensen graag naar een uniek eindproduct.


Onze voordelen

Meer dan 10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij wel hoe het reilt en zeilt in deze markt. Wil je graag een campagne met promotiemateriaal starten, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen, dan helpen wij je graag in de goede richting. Als je zo’n vraagstuk hebt, schroom vooral niet om contact op te nemen.

Persoonlijk contact voor advies op maat

Persoonlijk contact is een van onze belangrijkste pijlers. Bij ons krijg je niet te maken met geautomatiseerde bestelsystemen, maar kom je rechtstreeks in contact met een accountmanager. Onze accountmanager denkt graag met je mee, noteert al jouw wensen, beantwoord al je vragen en zal tot slot een advies op maat geven.

Samenwerking met gespecialiseerde leveranciers

Op basis van jouw wensen selecteren wij een aantal leveranciers die jouw productie kunnen maken. Wij kiezen een leverancier waar wij goede ervaringen mee hebben, die het product volgens de EU wet- en regelgeving met hoge kwaliteit levert. Er wordt uitsluitend samengewerkt met fabrieken die gespecialiseerd zijn in de productie van specifieke producten.

Opvallende maatwerkproducties

Wij staan rechtstreeks in contact met gespecialiseerde fabrieken en kunnen alle producten op maat maken. Het biedt je de mogelijkheid om producten in een speciale PMS kleur of vorm te laten maken. Daarnaast kunnen wij ook extra groot bedrukken of zelfs helemaal rondom (all-over). Met unieke maatwerkproducties komt jouw reclame-uiting nog beter voor de dag.


Onze werkwijze in het kort

1. Plaats een aanvraag

Je plaatst een aanvraag door het contactformulier achter de offerte button in te vullen. Wij vragen je om je persoonlijke wensen achter te laten, zoals: product, aantallen, kleur, bedrukking en levertijd. Binnen 24 uur proberen wij je aanvraag van een antwoord te voorzien.

2. Ontvang een offerte op maat

Wij zetten de aanvraag direct uit bij meerdere gecertificeerde leveranciers waarmee wij samenwerken. Het beste voorstel vertalen wij naar een offerte op maat en deze zullen wij toesturen. De offerte is vrijblijvend en gratis.

3. Beoordelen digitale drukproef

Na akkoord op de offerte gaan onze grafische vormgever en DTP’er aan de slag. Je wensen en ideeën worden vertaalt naar een digitale drukproef. Als je tevreden bent over de drukproef, dan wordt je aanvraag omgezet in een order.

4. Starten van productieproces

Is je aanvraag omgezet in een order, dan raakt het proces in een stroomversnelling. Onze leverancier gaat de het productieproces starten. Als de situatie er om vraagt dan houden wij je op de hoogte van de vorderingen. Geen bericht is goed gericht.

5. Levering in overleg

Na de productie zal het eindproduct zo snel mogelijk bij ons afgeleverd worden. Wij zullen het eindproduct beoordelen alvorens wij het verzenden naar het afgesproken adres. Voor verzending zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

Onze uitgebreide werkwijze aan de hand van een voorbeeld


Heb je nog vragen?

Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Hier hebben wij de meest voorkomende vragen van onze klanten op een rijtje gezet. Krijg je daar geen antwoord op je vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug