• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 187 reviews

Over ons

Bij JM Promotions hebben wij een grote passie voor promotiemateriaal. Wij verbinden promotieartikelen met uw bedrijf of merk, zodat wij de meest effectieve reclame kunnen realiseren. Wij stellen geen grenzen aan producten. Zo maken wij de producten geheel op maat in de vorm of kleur van uw eigen huisstijl. Hiermee staat het product zo dicht mogelijk tegen uw merk of onderneming aan.

Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in de promotionele branche. Wij hebben een team van jonge en enthousiaste medewerkers die graag met u meedenken tot het beste en vooral mooiste resultaat. Wij werken dagelijks via outsourcing nauw samen met gespecialiseerde fabrieken in het Verre Oosten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Zo kunnen wij al onze producten in eigen PMS kleur maken en vaak ook nog in een eigen vorm. Bijvoorbeeld de vorm van uw logo of product. Wij hebben de meeste producten online op de website staan welke via de zoekbalk makkelijk zijn te vinden. Staat het product waar u naar op zoek bent er toch niet tussen? Vraag dan naar onze mogelijkheden. Wij verzorgen niet alleen de bedrukking, maar zijn tevens betrokken bij de productie van het product van grondstof tot eindproduct. Hierdoor kunnen wij onze producten vaak groter bedrukken, in een eigen vorm maken of speciale maatwerk wensen doorvoeren.Bijna niks is ons te gek!

Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze voor reclame uitingen. Daarbij hebben wij specialisatie en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. De kernpunten van JM Promotions richten zich op:

  • Deskundig advies
  • Productie op maat
  • Specialisatie met import
  • Snelle levering uit Nederlandse voorraad
  • Duidelijk en transparant handelen

Advies op maat geven

Wij streven ernaar om u altijd zo goed mogelijk persoonlijk te adviseren over de meest geschikte opties. Wij gaan geen moeilijke vragen uit de weg en hopen altijd in goed overleg met onze klanten en partners te bekijken wat er precies mogelijk is.

Bedrukken van promotieartikelen

Al onze producten zijn te bedrukken en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze als het hierop aankomt. Wij weten exact wat er mogelijk is qua bedrukking op onze verschillende aangeboden producten. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende printtechnieken, hebben ervaring met bedrukken in full-colour, kunnen op verschillende materialen bedrukken en helpen u graag bij het maken van een keuze voor een te bedrukken ontwerp. Omdat wij onze producten rechtsstreeks in de fabriek laten maken, kunnen specifieke wensen doorgevoerd worden en kan bedrukking extra groot gedaan worden.

Geschikte producten

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een promotieartikel. Wij geven uitleg over al onze artikelen en hebben gedetailleerde kennis met betrekking tot wat er precies mogelijk is met welk soort product.

Juiste keuze via stappenplan

Het maken van de juiste keuze voor een product kan een lastige opgave zijn. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken, waardoor wij per artikel een stappenplan hebben opgesteld. Op deze manier zullen wij u aan de hand van meerde stappen in de juiste richting wijzen. Mocht u vervolgens nog vragen hebben, dan kunnen wij persoonlijk kijken naar de mogelijkheden en wat er het beste bij u past.

Productie op maat

Als fabrikant van promotieartikelen kunnen wij al onze producten op maat laten maken. Handig wanneer u expliciete wensen heeft met betrekking tot een bepaald product. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen trends op het gebied van promotieproducten.

Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot één van de producten op onze website, dan kunnen wij hier in veel gevallen aan voldoen. Wij kunnen het formaat, de vorm, de kleur, het materiaal, accessoires en overige toe te voegen opties, op maat produceren. Indien een gewenst product niet op onze website vindbaar is, dan kunnen wij het in veel gevallen toch produceren.

Gespecialiseerd in importeren

Het gros van onze fabrieken bevindt zich in China. Voor de productie van onze artikelen werken wij nauw samen met een aantal gespecialiseerde fabrieken op productniveau. Wij houden de kwaliteitsnormen van onze fabrieken scherp in de gaten en werken uitsluitend met fabrieken die beschikken over de juiste certificering om te kunnen leveren aan de Europese markt.

Wij weten exact wat er mogelijk is qua importeren naar Nederland. Als importeur zijn wij altijd op de hoogte van de exacte leveringskosten. Zo kunnen wij te allen tijde een duidelijk en nauwkeurig overzicht van de leveringskosten tonen. Uw promotieartikelen met spoed nodig? In veel gevallen kunnen wij snel per luchttransport leveren. Deze levering kan in veel gevallen al binnen enkele dagen in Nederland zijn. Indien u geen spoed heeft, kunnen wij goedkope levering bieden per zeevracht.

Snelle levering uit Nederlandse voorraad

In veel gevallen kunnen wij als groothandel producten met standaard specificaties leveren uit onze Nederlandse voorraad. Het voordeel hiervan is dat u de producten al binnen drie werkdagen geleverd kunt krijgen. Bent u op zoek naar goedkope op maat gemaakte artikelen, dan raden wij aan te kiezen voor levering vanuit een van onze fabrieken in het Verre Oosten.

Duidelijk en transparant

Het is ons doel om te allen tijde open en transparant te handelen naar onze klanten. Wij zullen altijd een eerlijk oordeel geven over onze producten en bedrukkingen. Ditzelfde geld voor de kosten. Wanneer u bij ons een offerte krijgt, is dit de uiteindelijke prijs en deze blijft ook zo. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over extra kosten zoals overlevering. Daarnaast rekenen wij geen administratiekosten.

Bestelproces

De eerste stap van het bestelproces is het idee: u heeft een idee en legt dit bij ons neer. Wij werken dit verder met u uit en maken hier vervolgens een passende offerte voor. Na akkoord op de offerte maken wij geheel kosteloos het digitale artwork op. Op het artwork is exact te zien hoe het product met de bedrukking eruit komt te zien. Na goedkeuring van het artwork starten wij de massaproductie. In sommige gevallen maken wij eerst nog een pre-productie van het product. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het product of de bedrukking. De pre-productie is niet in alle gevallen nodig, hierdoor kan er ook sneller geleverd worden. Zodra de productie gereed is worden de producten verzonden. Promotiemateriaal bestellen is bij ons gewoon simpel en eenvoudig!

Transport

Wij werken iedere dag met nauw samen met diverse partners op het gebied van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Door deze samenwerking hebben wij onze eigen contactpersonen binnen deze bedrijven. Hierdoor kunnen eventuele problemen snel gesignaleerd worden en kunnen zendingen snel geleverd worden. Indien gewenst kunnen wij ook in het weekend leveren of met garantie voor 11:00 uur in de ochtend.

Vacatures bij JM Promotions

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan. Ben je echter wel op zoek naar een leuke baan en ben je van mening dat je een goede toevoeging aan ons team kan zijn? Stuur ons dan een open-sollicitatie naar: info@jmpromotions.nl.

scroll top arrow