OPVOUWBARE TASSEN MET VASTE HOES

Wanneer u op zoek bent naar onze meest populaire opvouwbare tas, dan adviseren wij opvouwbare tassen met vaste hoes. Deze praktische tas heeft het opbergzakje reeds bevestigd aan de tas zelf. Het tasje kan snel worden opgevouwen tot een klein formaat, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. Voordeel van een vaste hoes is dat de gebruiker van de tas deze niet snel kwijt kan raken.

Opvouwbare tassen met vaste hoes hebben een standaardformaat van 42*38cm. Heeft u deze tas snel nodig dan kunnen wij ze snel uit voorraad leveren. Mocht u een ander formaat zoeken, dan kunnen wij deze op maat voor u produceren. Onze opvouwbare tassen met vaste hoes zijn beschikbaar in iedere gewenste basiskleur. De meest gevraagde basiskleuren houden wij op voorraad in ons magazijn.

Wij fabriceren deze tassen vanaf de grondstof tot aan de uiteindelijke tas, waardoor wij uw bedrukking tot aan de randen kunnen bedrukken. Uw opdruk kan worden aangebracht in 1 t/m 4 kleuren, maar ook full-colour. Wij leveren al opvouwbare tassen met vaste hoes vanaf 500 stuks.

Bent u toch op zoek naar opvouwbare winkeltassen met losse hoes? Deze zijn ook bij ons voor de goedkoopste prijzen te verkrijgen.


Offerte aanvragen!