4.7 /5
van
132 reviews

Tasje met opberghoesje binnenkant

Tasjes met opberghoesje aan de binnenkant

Deze plat opvouwbare tasjes hebben een vast opberghoesje aan de binnenkant van de tas. Hetzelfde opberghoesje dient (wanneer de tas is uitgevouwen) als vakje voor sleutels of kleingeld. De tas is uitgevouwen 42x38cm en kan opgevouwen tot een compact kontzak formaat van 8x8x1cm. Het opvouwen van deze tas vergt enige precisie omdat de tas precies in het hoesje moet passen. Daartegenover staat dat de tas er (altijd) netjes uit ziet, zonder al te veel kreukels.

Gekleurde tassen bedrukken met logo

De plat opvouwbare tas kunnen wij produceren in iedere denkbare kleur. Naast de goedkope basiskleuren kiezen bedrijven er regelmatig voor om een tasje in eigen PMS kleur te laten maken. Deze tasjes bedrukken wij standaard op de voorkant en/of achterkant. Tegen kleine meerprijs kunnen wij ook het hoesje bedrukken, zodat uw reclame ook gezien wordt wanneer de tas opgevouwen is.

Opberghoesje als vakje voor sleutels of geld
Plat opvouwbaar tot 8x8x1cm, uitgevouwen 42x38cm
Keuze uit 400+ kleuren
Uitgebreide bedrukkingsmogelijken, ook full colour


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Reden om te kiezen voor opvouwbare tasjes met opbergzakje aan de binnenkant

herbruikbare opvouwbare tasjes

Deze handige opvouwbare tas heeft dus een vaste hoes aan de binnenkant van de tas. Op deze manier kan de gebruiker het opberghoesje nooit meer vergeten. Althans, als die de opvouwbare tas niet vergeet natuurlijk. Wat zijn redenen om deze opvouwbare tassen te bestellen?

1. Multifunctionele opbergzakje dient als extra vakje

Het leuke van deze opvouwbare tas is dat het opbergzakje dient als extra vakje. Hier is natuurlijk alleen sprake van wanneer de tas uit de opberghoes gehaald is. Het opbergzakje bevindt zich aan de binnenkant van de tas in de buurt van de draaghengsels. Het fungeert dus als extra vakje waarin sleutels, kleingeld of een winkelwagenmuntje opgeborgen kan worden.

2. Ook het opbergzakje kan bedrukt worden

Net als de opvouwbare tas zelf kan ook het opberghoesje bedrukt worden. Waarom dat een reden is om deze opvouwbare tassen te bestellen? Door het opbergzakje te bedrukken is uw reclame ook zichtbaar wanneer de tas opgeborgen is in de hoes. Op deze manier zal de ontvanger vaker herinnert worden aan uw bedrijf en aan het praktische relatiegeschenk dat de ontvanger van u gekregen heeft.

3. Opvouwbaar tot een plat formaat

Een opvouwbare tas kan opgevouwen worden tot een klein, compact en plat formaat. Het leuke van deze opvouwbare tas is dat deze opgevouwen kan worden tot een formaat van 8cm x 8cm en is ongeveer 0,5cm dik. Dat betekent dat de opgevouwen opvouwbare tas gemakkelijk in een broekzak, jaszak of tas meegenomen kan worden. Zonder dat diegene ook maar het idee heeft dat er een prop in zijn of haar jaszak zit. Ideaal voor onderweg.

scroll top arrow