• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Grote opvouwbare tassen

Grote tassen in eigen kleur en formaat

Zijn de reguliere opvouwbare tasjes te klein en ben je op zoek naar een groter formaat? Dan kunnen wij grote opvouwbare tassen produceren van polyester 190T of 210D. Je kunt de afmetingen van deze grote opvouwbare tassen zelf bepalen. Grote opvouwbare tassen zijn ideaal voor grote boodschappen. Heb je al nagedacht over de positie van het opbergzakje? Je kunt kiezen uit een opbergzakje beneden in de punt, opbergzakje bovenin aan de binnenkant of wil je liever een losse opberghoes met rits- of drukknoopsluiting?

Bepaal zelf de afmetingen
In iedere PMS kleur verkrijgbaar
Tas volledig bedrukbaar in full colour

Grote opvouwbare tassen bedrukken

De grote opvouwbare tassen kunnen wij niet alleen in iedere gewenst formaat maken, maar ook in iedere gewenste PMS kleur. Het leuke van de grote tassen is dat er ook meer ruimte is voor een bedrukking. De grote opvouwbare tassen bedrukken wij voordat wij het polyester materiaal verwerken tot tas. Het biedt je de mogelijkheid om de tas niet alleen op beide kanten te bedrukken, maar ook tot op de rand van de tas. Dit kan in enkele kleuren, maar ook volledig in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Voordelen van grote opvouwbare tassen met logo

Wij noemen het grote opvouwbare tassen, maar in de praktijk zijn het meer opvouwbare tassen op maat gemaakt. Dat komt omdat onze meeste klanten vragen naar grote opvouwbare tassen in plaats van kleine opvouwbare tassen. Als fabrikant kunnen wij alle formaten opvouwbare tassen op maat produceren. Wat daar de voordelen van zijn?

1. Altijd opvouwbare tassen in je eigen PMS kleur

Grote opvouwbare tassen moeten altijd op maat gemaakt worden. Dat brengt een ander voordeel met zich mee, want dat betekent dat wij de tassen ook altijd kunnen maken in de door jouw gewenste PMS kleur. Je kunt je gewenste PMS kleur toesturen bij een offerte aanvraag.

2. Opvouwbare tassen bedrukken tot op de rand, ook in full colour

Als wij opvouwbare tassen op maat produceren, dan kunnen wij de grote opvouwbare tassen volledig tot op de rand bedrukken. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar behoort wel tot de mogelijkheden. Bedrukken kan in één tot vier kleuren of in full colour. Bij een opdruk bestaande uit meer dan vier kleuren bedrukken wij standaard in full colour.

3. Grotere tassen betekent meer ruimte voor boodschappen

Een beetje vanzelfsprekend: grote tassen hebben meer ruimte voor boodschappen. De tas kan tot een compact formaat worden opgevouwen, maar heeft wel meer ruimte voor boodschappen. Soms is dat handig, maar soms ook weer niet (denk maar eens aan kleine boodschappen). Denk dus goed na over de afmetingen die je wenst en zorg ervoor dat de opvouwbare tas goed handzaam is!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor opvouwbare tasjes met opdruk

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in opvouwbare tasjes met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug