4.7 /5
van
132 reviews

Grote opvouwbare tassen

Grote tassen met ruimte inhoud

Als fabrikant kunnen wij ook grote opvouwbare tassen produceren. Het standaard formaat is met 42x38cm redelijk klein, maar heeft deze afmetingen kregen omdat de tas klein opvouwbaar moet zijn. Grote opvouwbare tassen zijn ideaal voor grote boodschappen. Eventueel kunnen wij deze met bodemplaat produceren, zodat de tas ook geschikt is voor zware boodschappen. U bepaalt de afmetingen. Wilt u een snel opvouwbare tas, plat opvouwbare tas, etui opvouwbare tas of liever een losse opberghoes met rits- of drukknoopsluiting?

Grote tassen met groot drukoppervlakte

Bij de grote opvouwbare tassen produceren wij een tas in de door uw gewenste afmetingen. Voordat wij het materiaal tot tas fabriceren, voorzien wij het materiaal van de kleur die u wenst. Het is dus ook mogelijk om de tas in uw eigen PMS kleur te produceren. Het leuke van de grote tassen, is dat ook de opdruk extra groot op de tas geplaatst kan worden. Bedrukken doen wij dan ook voordat wij het materiaal omtoveren tot tas. Het biedt u de mogelijkheid om de tas niet alleen op beide kanten te bedrukken, maar ook tot op de rand van de tas. Dit kan in enkele kleuren, maar ook volledig in full colour.

In de door u gewenste afmetingen
Met vast of losse opberghoes
In iedere gewenste PMS kleur verkrijgbaar
Tas volledig bedrukbaar in full colour


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Voordelen van grote opvouwbare tasjes

Wij noemen het grote opvouwbare tassen, maar in de praktijk zijn het meer opvouwbare tassen op maat gemaakt. Dat komt omdat onze meeste klanten vragen naar grote opvouwbare tassen in plaats van kleine opvouwbare tassen. Als fabrikant kunnen wij alle formaten opvouwbare tassen op maat produceren. Wat daar de voordelen van zijn?

1. Altijd opvouwbare tassen in de door u gewenste kleur

Grote opvouwbare tassen moeten altijd op maat gemaakt worden. Dat brengt een ander voordeel met zich mee, want dat betekent dat wij de tassen ook altijd kunnen maken in de door u gewenste kleur. U kunt dus uw eigen PMS kleur meeleveren, zodat wij de tas niet alleen in de door u gewenste afmetingen produceren maar ook in de door u gewenst PMS kleur.

2. Opvouwbare tassen bedrukken tot op de rand, ook in full colour

Als wij opvouwbare tassen op maat produceren maakt het productieproces het ook mogelijk om de opvouwbare tassen volledig tot op de rand te bedrukken. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar behoort wel tot de mogelijkheden. Bedrukken kan in één tot vier kleuren of in full colour. Bij een opdruk bestaande uit meer dan vier kleuren bedrukken wij standaard in full colour.

3. Grotere tassen betekent meer ruimte voor boodschappen

Een beetje vanzelfsprekend: grote tassen hebben meer ruimte voor boodschappen. De tas kan tot een compact formaat worden opgevouwen, maar heeft wel meer ruimte voor boodschappen. Soms is dat handig, maar soms ook weer niet (denk maar eens aan kleine boodschappen). Denk dus goed na over de afmetingen die u wenst en zorg ervoor dat de opvouwbare tas goed handzaam is!

scroll top arrow