• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 140 reviews

Etui opvouwbare boodschappentas

Ruime etui opvouwbare boodschappentas

Deze ruime etui opvouwbare boodschappentas hebben een bodem en kunnen daardoor meerdere en zwaardere boodschappen dragen. De boodschappentas kun je klein opvouwen tot een etuitje. Standaard wordt dit etui gesloten door middel van een drukknoopje, maar deze sluiting kan vervangen worden door een rits. Je kunt kiezen uit een standaard formaat van 30x40x11cm of grote formaat van 44x36x11cm.

Keuze uit klein formaat en groot formaat
Met drukknoop- of ritssluiting
In iedere PMS kleur verkrijgbaar
Etui opvouwbare tassen bedrukken naar wens

Bedrukte etui opvouwbare boodschappentas

De etui opvouwbare boodschappentas kunnen wij leveren in iedere gewenste kleur. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wij kunnen de etui opvouwbare boodschappentas bedrukken met je logo, tekst of andere reclame-uiting. Dit kan zowel op de beide kanten van de tas als op het etuitje.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waarom onze klanten kiezen voor etui opvouwbare boodschappentas met logo

Sinds plastic tassen niet gratis meer worden uitgedeeld in winkels zijn de opvouwbare tasjes met logo erg in trek. Met name de etui opvouwbare tasjes zijn populair bij bedrijven, maar waarom zijn deze zo in trek?

1. Stevige tas met luxe uitstraling

De etui opvouwbare tasjes produceren wij van goedkoop non-woven of extra sterk polyester. De tas is hierdoor niet alleen extra stevig, maar krijgt hierdoor ook de luxere uitstraling van de welbekende supermarkt boodschappentassen. De tas is dan ook prima geschikt voor zware boodschappen.

2. Meer opbergruimte dan andere opvouwbare tasjes

Wij bieden twee verschillende formaten aan: standaard van 30x40x11cm of groot van 44x36x11cm. Deze smartshoppers beschikken over een bodem (met bodemplaat) waardoor deze tassen een stuk ruimer zijn dan de andere opvouwbare tassen. Hierdoor is er automatisch meer ruimte voor boodschappen.

3. Goedkoop te bedrukken met hoge attentiewaarde

Deze opvouwbare tassen bedrukken wij graag met je reclame, bedrijfslogo of andere opdruk. De opdruk plaatsen wij op een positie die ook zichtbaar zal zijn wanneer de tas opgevouwen is. Wat dat betekent? Dat wij de tas goedkoop kunnen bedrukken op één positie en dat deze opdruk ook zichtbaar is wanneer de tas opgevouwen is.

scroll top arrow