4.7 /5
van
132 reviews

Etui opvouwbare tassen

Etui opvouwbare tas met bodem

Deze etui opvouwbare tassen hebben een bodem en kunnen daardoor meerdere en zwaardere boodschappen dragen. De tassen kunnen klein opgevouwen worden tot een etuitje. Standaard wordt dit etui gesloten door middel van een drukknoopje, maar deze sluiting kan vervangen worden door een rits. Wij hebben twee uitvoeringen: standaard formaat van 30x40x11cm of grote formaat van 44x36x11cm. Mocht u op zoek zijn naar een ander specifiek formaat, dan helpen wij u graag met een productie op maat.

Bedrukte tassen in uw eigen kleur

De etui opvouwbare tassen kunnen wij leveren in de kleur die u wenst. Populaire basiskleuren houden wij op voorraad, zoals rood, wit, groen, blauw en zwart. Wilt u de tas in een speciale PMS kleur, dan kan dat ook. De etui tassen bedrukken wij standaard op een positie die ook zichtbaar is wanneer deze opgevouwen is tot een etui. Daarnaast kunnen wij de gehele oppervlakte van tas naar wens bedrukken.

Keuze uit klein formaat en groot formaat
Met drukknoop- of ritssluiting
In iedere gewenste PMS kleur verkrijgbaar
Etui opvouwbare tassen bedrukken naar wens


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waarom onze klanten kiezen voor opvouwbare tasjes met etui

Sinds plastic tassen niet gratis meer worden uitgedeeld in winkels zijn de opvouwbare tassen inclusief logo erg in trek. Opvouwbare tassen bedrukken om uit te delen als give-away is dan ook een goede keuze. Vooral de etui opvouwbare tassen zijn populair bij bedrijven, maar waarom zijn deze zo in trek?

1. Stevige tas met luxe uitstraling

De etui opvouwbare tassen produceren wij van goedkoop non-woven of extra sterk polyester. De tas is hierdoor niet alleen extra stevig, maar krijgt hierdoor ook de luxere uitstraling van de welbekende supermarkt boodschappentassen. De tas is dan ook prima geschikt voor zware boodschappen.

2. Meer opbergruimte dan andere opvouwbare tasjes

Wij bieden twee verschillende formaten aan: standaard van 30 x 40 x 11cm of groot van 44 x 36 x 11cm. Deze smartshoppers beschikken over een bodem (met bodemplaat) waardoor deze tassen een stuk ruimer zijn dan de andere opvouwbare tassen. Hierdoor is er automatisch meer ruimte voor boodschappen.

3. Goedkoop te bedrukken met hoge attentiewaarde

Deze opvouwbare tassen bedrukken wij graag met uw reclame, bedrijfslogo of andere opdruk. De opdruk plaatsen wij op een positie die ook zichtbaar zal zijn wanneer de tas opgevouwen is. Wat dat betekent? Dat wij de tas goedkoop kunnen bedrukken op één positie en dat deze opdruk ook zichtbaar is wanneer de tas opgevouwen is.

scroll top arrow