• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 187 reviews

Opberghoesje in eigen vorm

Opvouwbare tasjes met eigen vorm hoesje

Als fabrikant kunnen wij ook custom-made opvouwbare tassen produceren. Bij deze tassen kunnen wij het opbergzakje in de vorm van je product maken. Op deze manier creeër je je eigen unieke opvouwtasjes, welke extra leuk zijn om weg te geven. Voorbeelden zijn tasjes in de vorm van groente en fruit, zoals een wortel, appel of banaan. Het opberghoesje kan worden voorzien van een rits- of knoopsluiting.

Opvouw tasjes in iedere gewenste kleur
Met opbergzakje in vorm naar wens
Opbergzakje en tasje zijn te bedrukken

Op maat gemaakte opvouwbare tasjes bedrukt

Als fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om opvouwbare tasjes op maat te laten produceren, zoals in je eigen PMS kleur en in de door jouw gewenste afmetingen. Wij kunnen zowel de voorkant als achterkant van de custom-made tasjes bedrukken met je logo, tekst of afbeelding. Het is ook mogelijk om het opbergzakje in eigen vorm van een opdruk te voorzien. Zo hadden wij een klant die opvouwbare tasjes, met bedrukt opberghoesje in de vorm van een schoen, weggaf bij aankoop van een paar nieuwe schoenen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Voordelen van bedrukte opvouwbare tasjes in eigen vorm

herbruikbare opvouwbare kopen

Het leuke van de opvouwbare tasjes in eigen vorm is dat wij de tasjes kunnen produceren in iedere gewenste vorm en afmetingen. Steeds vaker krijgen wij aanvragen custom-made tasjes met opbergzakje in de meest opmerkelijke vormen. Wat het voordeel is van opvouwbare tasjes met opbergzakje in eigen vorm?

1. Producten en identiteit van het bedrijf laten terugkeren

De custom made opvouwbare tasjes maken het mogelijk om uw producten of identiteit in de tas te laten terugkeren. Zo kunnen wij deze produceren in iedere gewenste vorm, zoals in de vorm van een product dat je als bedrijf verkoopt. Voor een groenteboer hebben wij in het verleden een opvouwbare tas in de vorm van een banaan geproduceerd. Zij gaven een opvouwbare tas mee bij aankoop van fruit en groente.

2. Bij grote aantallen ook zeer goedkope opvouwbare tasjes met logo

Deze opvouwbare tasjes zijn niet altijd duurder dan de goedkoopste opvouwbare tasjes. Het is alleen afhankelijk van een aantal factoren. Zo is oplage van belang, want bij grote aantallen opvouwbare tasjes kunnen wij de productie- en transportkosten over een groot aantal tasjes verspreiden. Hierdoor zijn de ontwerp- en instelkosten van de machines verwaarloosbaar en dit zorgt ervoor dat je tegen de laagste prijs opvouwbare tasjes in eigen vorm kunt afnemen.

scroll top arrow