4.7 /5
van
132 reviews

Tasjes met eigen vorm opberghoesje

Vouwtasjes met opbergzakje in eigen vorm

Als fabrikant kunnen wij ook custom-made opvouwbare tassen produceren. Bij deze tassen kunnen wij het opbergzakje in de vorm van uw logo, product of dienst maken. Op deze manier creeërt u uw eigen unieke tas, welke extra leuk is om weg te geven. Voorbeelden zijn tassen in de vorm van groente en fruit, zoals een wortel, appel of banaan. Het opberghoesje kan worden voorzien van een rits- of knoopsluiting.

Op maat gemaakte tassen bedrukken

Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om opvouwbare tassen op maat te laten produceren, zoals in uw eigen PMS kleur en in de door uw gewenste afmetingen. Wij kunnen zowel de voorkant als achterkant van de tas bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding. Het is ook mogelijk om het opbergzakje in eigen vorm van een opdruk te voorzien. Zo hadden wij een klant die opvouwbare tasjes, met bedrukt opberghoesje in de vorm van een schoen, weggaf bij aankoop van een paar nieuwe schoenen.

Tasjes in iedere gewenste kleur
Met opbergzakje in vorm naar wens
Opbergzakje en tasje zijn te bedrukken


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Extra opvallende opvouwbare tassen in eigen vorm

Het leuke van de opvouwbare tasjes is dat wij ze kunnen produceren in de door u gewenste vorm en afmetingen. Steeds vaker krijgen wij aanvragen custom-made tasjes met opbergzakje in de meest opmerkelijke vormen. Wat het voordeel is van opvouwbare tasjes met opbergzakje in eigen vorm?

1. Producten en identiteit van het bedrijf laten terugkeren

De custom made opvouwbare tasjes maken het mogelijk om uw producten of identiteit in de tas te laten terugkeren. Zo kunnen wij deze produceren in iedere gewenste vorm, zoals in de vorm van een product dat u als bedrijf verkoopt. Voor een groenteboer hebben wij in het verleden een opvouwbare tas in de vorm van een banaan geproduceerd. Zij gaven een opvouwbare tas mee bij aankoop van fruit en groente.

2. Bij grote aantallen ook zeer goedkope opvouwbare tasjes met logo

Deze opvouwbare tasjes zijn niet altijd duurder dan de goedkoopste opvouwbare tasjes. Het is alleen afhankelijk van een aantal factoren. Zo is oplage van belang, want bij grote aantallen opvouwbare tasjes kunnen wij de productie- en transportkosten over een groot aantal tasjes uitsmeren. Hierdoor zijn de ontwerp- en instelkosten van de machines verwaarloosbaar en dit zorgt ervoor dat u tegen de laagste prijs opvouwbare tasjes in eigen vorm kunt afnemen.

scroll top arrow