4.7 /5
van
132 reviews

Opvouwbare tasjes bedrukken

Goedkope opvouwbare tasjes met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope opvouwbare tasjes met logo. De opvouwbare tasjes met zakje in de punt worden het meeste verkocht en zijn het goedkoopste. Andere vouwtasjes zijn de opvouwbare tasjes met zakje bovenin en opvouwbare tasjes met losse hoes en ophanghaakje. De opvouwbare polyester tasjes zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Wij kunnen de herbruikbare opvouwbare tasjes bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. Dit kan goedkoop op één of twee posities, maar ook volledig tot op de rand in full colour. Bedrukte opvouwbare tasjes zijn leuk om weg te geven!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Opvouwbare tasjes laten bedrukken in enkele stappen

Sinds het verbod op de plastic tasjes in 2016 is de populariteit van de opvouwbare tasjes enorm toegenomen. Het leuke van deze opvouwtasjes is dat ze niet alleen als boodschappentas gebruikt worden, maar ook gewoon als winkeltas. Bedrijven laten daarom opvouwbare tasjes bedrukken en verspreiden deze gratis onder klanten, bezoekers en andere relaties. Heeft u ook plannen om een marketingcampagne te starten met opvouwbare tasjes bedrukt met uw reclame-uiting? Wij hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet, zodat u snel tot de juiste keuze kunt komen.

 1. In welke kleur wilt u de vouwtasjes bestellen?
 2. Hoe wilt u de opvouwbare tasjes bedrukken?
 3. Op welke wijze woorden bedrukte tasjes ingezet als promotiemateriaal
 4. Wat zijn de grootte en afmetingen van de herbruikbare tasjes?
 5. Wilt u tasjes op maat laten maken? Dit zijn de mogelijkheden.
 6. Van welk materiaal worden de herbruikbare tassen geproduceerd?
 7. Zoekt u de goedkoopste tasjes?
 8. Samengevat: uit welke soort tassen kan gekozen worden?
opvouwbare tasjes

1. In welke kleur wilt u de opvouwtasjes bestellen?

Bij ons kunt u opvouwbare tasjes bestellen in iedere gewenste kleur. Als Nederlandse groothandel houden wij de meest verkochte basiskleuren op voorraad, zodat wij deze extra snel en goedkoop bedrukt kunnen afleveren. Hierbij kan gedacht worden aan de kleuren: rood, blauw, geel, groen, oranje, zwart, wit en meer. Staat uw gewenste kleur niet in het overzicht? Als fabrikant kunnen wij ook opvouwbare tassen in speciale PMS kleur produceren.

 • Blauwe opvouwbare tasjes
  Blauw
 • Rode opvouwbare tasjes
  Rood
 • Groene opvouwbare tasjes
  Groen
 • Gele opvouwbare tasjes
  Geel
 • opvouwbare tasjes met logo
  Oranje
 • opvouwbare nylon tassen
  Roze
 • Bruine opvouwbare tasjes
  Bruin
 • Witte opvouwbare tasjes
  Wit
 • Limegroen opvouwbare tasjes
  Limegroen
 • opvouwbare tasjes met tekst
  Paars
 • opvouwbare tasjes met opdruk
  Zwart
 • Opvouwbare tasjes in eigen kleur
  PMS kleur

2. Hoe wilt u de opvouwbare tasjes laten bedrukken?

De meeste klanten kiezen voor een opvouwbaar tasje met logo, tekst, slogan, foto of combinatie daarvan. De opvouwbare tasjes bedrukken wij (zo groot mogelijk) op één standaard positie, maar het is ook mogelijk om op meerdere posities of de volledige tas te bedrukken. U kunt bij ons ook onbedrukte opvouwbare tasjes bestellen.

Kan ik de opvouwbare tassen laten bedrukken in full colour?

Ja, wij kunnen de opvouwbare tasjes bedrukken in full colour. Een full colour bedrukking wordt voornamelijk gebruikt als een logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als de opdruk een verloop van kleuren heeft.

Kan het gehele oppervlakte van de opvouwbare tasjes bedrukt worden?

Als fabrikant kunnen wij het materiaal van de draagtassen bedrukken voordat wij het tot opvouwbare shopper verwerken. Dit biedt mogelijkheden om uw opdruk tot aan de randen te drukken.


Is de opdruk ook zichtbaar als het tasje opgevouwen of opgeborgen is?

Bij de opvouwbare tas met opbergetui is de opdruk altijd zichtbaar, zowel als deze opgevouwen of uitgevouwen is. Dat komt omdat de tas zelf tevens het opbergzakje is. Bij de opvouwbare tas met vaste of losse hoes kan het opbergzakje apart worden bedrukt tegen een kleine meerprijs.

Hoe moet de opdruk worden aangeleverd?

Wij accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat ook uw bestand scherp gedrukt wordt. Als u zelf geen vectorlogo hebt, dan regelen wij dat graag voor u. Wij leveren een drukproef en na akkoord gaan wij de opvouwbare boodschappentas bedrukken.

 • opvouwbare tasjes laten bedrukken op standaard positie Opvouwbare tasjes met opdruk
  standaard positie
 • opvouwbare tassen goedkoop bedrukken Goedkoop bedrukken
  één of twee kleuren
 • opvouwbare tasjes full colour Full colour bedrukken
  4+ kleuren of kleurenverloop
 • opvouwbare tasjes all over bedrukken Volledig bedrukken
  patroon + opdruk

3. Hoe worden bedrukte tassen ingezet voor promotie- en reclamedoeleinden?

Als u de opvouwbare tasjes gaat inzetten voor marketingactiviteiten, zoals een reclamecampagne, dan raden wij aan om de tasjes te laten bedrukken met uw gewenste opdruk. De bedrukte tas met logo kan op verschillende wijze ingezet worden als promotiemateriaal.

De meeste bedrijven laten goedkoop tassen bedrukken en geven ze opvouwbare tasjes gratis weg aan klanten en relaties. Het weggeven van opvouwbare tasjes met logo bij aankoop van producten is dan ook een interessante vorm van marketing. Zij ontwerpen de tasjes op een manier zodat ze hergebruikt kunnen worden en dan ook het liefst met hun logo erop.

Maar wij zien ook steeds vaker dat de goedkope opvouwbare tasjes als relatiegeschenk worden ingezet. Zo kan een onderneming laten zien dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Op beurzen worden bedrukte tassen ook wel eens gebruikt als goodiebag.

Misschien is u het al eens opgevallen, maar door de populariteit van de tas zijn ook mode ontwerpers in het product gedoken. Grote hippe merken ontwerpen opvouwbare tasjes voor verkoopdoeleinden. Grote winkelketens en merken als Xenos, Hema, Blokker en Action gingen de designers voor en lieten de opvouwbare tasjes bedrukken in de kleuren van hun huisstijl.

4. Wat zijn de afmetingen van de opvouwbare winkeltassen?

De belangrijkste afmetingen van de opvouwbare boodschappentasjes zijn de opgevouwen en uitgevouwen afmetingen. Deze afmetingen zijn afhankelijk van de gekozen tas. Naast de standaard modellen bieden wij u de mogelijkheid om bedrukte opvouwbare tasjes op maat te laten maken.

Standaard modellen

Is het gebruikersdoeleinde niet van belang en wilt u de nylon opvouwbare boodschappentas gewoon inzetten als give-away of relatiegeschenk? Dan is het formaat niet van belang en raden wij aan om te kiezen voor de nylon opvouwbare tassen in een standaard formaat.

Model Uitgevouwen tas Opgevouwen tas
Tas met vast opbergzakje 38 x 42 cm 8 x 8 x 6 cm
Tas met los opbergzakje 42 x 38 cm 8 x 2,5 x 10 cm
Opvouwbaar tot etui 44 x 36 x 11 cm 17 x 9 x 1,5 cm
Op maat Afmetingen naar wens Afmetingen naar wens
opvouwbare tasjes
Opvouw tasjes in andere afmetingen nodig? Dat kan!

Zoals u kunt zien in bovenstaande tabel is het ook mogelijk om tassen op maat te maken. Ideaal als u op zoek bent naar grote opvouwbare tassen of juist kleine opvouwbare tasjes. Dit is bijvoorbeeld handig als u de tas gratis wilt weggeven bij aankoop van een product, zoals een schoenendoos. Op basis van het product kunt u de afmetingen van de tas bepalen en wat het minimale draagvermogen van de tas met opdruk moet zijn. Ook deze op maat gemaakte opvouwbare tasjes bedrukken wij graag voor u!

5. Wilt u tasjes op maat laten maken? Dit zijn de mogelijkheden.

U kunt de kleur van de tas naar wens aanpassen. Op deze manier kunt u uw huisstijl kleur(en) laten terugkomen in het product. Ook de grootte van tas kunt u zelf aangeven. Wilt u juist kleine opvouwbare tasjes of grote opvouwbare tassen? Daarnaast behoort het tot de mogelijkheiden om het opbergzakje in eigen vorm te laten maken. Naast fruitvormen, zoals de aarbei en banaan, kunt u ook kiezen voor een productvorm. Wij kunnen de volledige custom made opvouwbare tasjes bedrukken in full colour. Een full colour bedrukking is erg mooi bij een opdruk bestaande uit veel kleuren of een kleurenverloop. In principe leveren wij de tasjes altijd met een een standaard sluiting, zoals een drukknoop of schuifsluiting, maar daarnaast kunt u tegen meerpijs ook kiezen voor een opvouwbare tas met rits.

herbruikbare opvouwbare tasjes

6. Van welk materiaal worden de herbruikbare tassen geproduceerd?

De goedkoopste opvouwbare tasjes (met vaste hoes en met losse hoes) worden geproduceerd van polyester 190T of 210D en nylon. De opvouwbare nylon tasjes en opvouwbare polyester tasjes behoren tot de goedkoopste tasjes. Deze materialen zijn bovendien zeer flexibel, waardoor het erg gemakkelijk is op te vouwen. De etui opvouwbare tassen kunnen wij ook produceren sterk non-woven. De stof is iets stugger, waardoor deze iets lastiger zijn op te vouwen, maar zijn nog goedkoper dan de goedkope nylon tasjes. Al onze leuke opvouwbare tasjes behoren tot de herbruikbare opvouwbare tasjes en worden dan ook beschouwd als duurzame tasjes. Laat de opvouwbare tasjes bedrukken en u heeft een milieuvriendelijke boodschappentas voor uw relaties!

7. Zoekt u de goedkoopste tasjes bedrukt met een logo?

Wij geven u de mogelijkheid om zelf opvouw tasjes met logo samen te stellen. Dat betekent voor ons dat geen enkele bestelling hetzelfde is en dat ook de prijs per bestelling verschilt. Om die reden tonen wij geen vaste prijzen, maar proberen wij u altijd van de beste stukprijs te voorzien. Om u de scherpste tarieven te kunnen aanbieden bekijken wij elke bestelling op zich en berekenen wij de laagste prijs. Bent u op zoek naar de goedkope opvouwbare tasjes met logo? Houdt dan rekening met deze factoren.

 1. Goedkoopste tasjes heeft opbergzakje in de punt (zie foto)
 2. Basiskleuren uit voorraad zijn goedkoper kan kleuren op maat
 3. Standaard afmetingen zijn goedkoper dan afmetingen op maat
 4. Opvouwbare tassen bedrukken met weinig kleuren is goedkoper dan full colour
 5. Tas laten bedrukken op één positie is goedkoper dan op meerdere posities
goedkoopste opvouwbare tassen

8. Samengevat: uit welke opvouwbare tasjes gekozen kan worden?

Hieronder prestenteren wij de meest gekozen opvouwbare tassen uit ons assortiment. Deze tassen zijn stuk voor stuk inzetbaar als promotietas en laat klanten langdurig reclame maken voor jouw bedrijf.

vaste hoes in de punt
Vaste hoes in de punt (meest verkocht)

De meest verkochte tasjes zijn de opvouwbare nylon tasjes met hoes in de punt van de tas. Eenmaal opgevouwen in de punt kunt u het koord aantrekken om het hoesje nog compacter te maken. Opgevouwen heeft de tas de vorm van een aardbei.

plat opvouwbare tas met vaste hoes
Vaste hoes aan de binnenkant

Een ander populair model is de opvouwbare nylon tas met opbergzakje bovenin. Dit opbergzakje fungeert als, wanneer de tas uitgevouwen is, als extra zakje voor bijvoorbeeld sleutels of kleingeld. Opgevouwen is de tas vrij plat zodat deze gemakkelijk in de kontzak gedragen kan worden.

opvouwbare tas met losse hoes en karabijnhaakje
Met losse hoes en karabijnhaakje

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een tas met een losse hoes. Het tasje en het opbergzakje zijn dan niet aan elkaar bevestigd. De hoes is voorzien van een karabijnhaakje zodat deze bevestigd kan worden aan een boodschappenkar of kapstok.

etui opvouwbare boodschappentas
Tas opvouwbaar tot etui met drukknoop

Tot slot de boodschappentas opvouwbaar tot etui. Deze opvouwtasjes met logo hebbem veel weg van de bekende supermarkt boodschappentassen. Standaard wordt dit etui gesloten met een drukknopje, maar kunnen dit knopje kan eventueel vervangen worden door een rits. De etui opvouwbare tas bedrukken wij graag voor u.

Wilt u opvouwbare tasjes kopen? Of heeft u nog andere vragen over opvouwbare tasjes met logo? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande offerte aanvragen button. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken of via de live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow