• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Opvouwbare tasjes bedrukken

Goedkope opvouwbare tasjes laten bedrukken met logo, tekst of andere opdruk

Onze bedrukte opvouwbare tasjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor een kleine boodschap. Je kunt de vouwtasjes extra klein opvouwen in een opbergzakje, zodat je ze kunt meenemen in een jas, tas of broekzak. Meest verkocht zijn de goedkope opvouwbare tasjes met opbergzakje in de punt, vouwtasjes met vaste hoes en vouwtasjes met losse hoes. Onze opvouwbare tasjes zijn leverbaar in eigen PMS kleur. Wij kunnen de opvouwbare tasjes bedrukken met een logo, afbeelding of andere opdruk. Dit kan een simpele opdruk zijn, maar ook een all-over bedrukking in full colour. Onze herbruikbare opvouwbare tasjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tasjes!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bedrukte opvouwbare tasjes groothandel
Ons assortiment
opvouwbare tasjes

Opvouwbare tasjes laten bedrukken in enkele stappen

Bij opvouwbare tasjes groothandel JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope opvouwbare tasjes met logo. Sinds het verbod op plastic tasjes is de populariteit van herbruikbare opvouwbare tasjes met logo enorm toegenomen. Bedrijven laten opvouwbare tasjes bedrukken en verspreiden deze gratis onder klanten en andere relaties. Wil je reclame maken met bedrukte opvouwbare tasjes? Doorloop dan onderstaande stappen om je eigen opvouwbare tasjes met opdruk te ontwerpen. Laat opvouwbare tasjes bedrukken en draag bij aan een beter milieu!

herbruikbare opvouwbare tasjes bedrukt

Stap 1. Kies het model opvouwbare tasjes

De meest verkochte tasjes zijn de opvouwbare tasjes met hoesje in de punt van de tas. Na het opvouwen kun je het koord aantrekken om het hoesje compacter te maken. Populair zijn de opvouwbare tasjes met hoesje aan de binnenkant. Dit hoesje fungeert als extra zakje voor sleutels of kleingeld. Steeds vaker kiezen onze klanten voor opvouwbare tasjes met hoesje in eigen vorm.

 • goedkope opvouwbare tasjes met logo Hoesje in de punt
 • opvouwbare tasjes bedrukken Hoesje aan de binnenzijde
 • bedrukte opvouwbare tasjes Losse hoes
 • opvouwbare boodschappentassen bedrukken goedkoop Etui

Stap 2. Kies de kleur van de opvouwbare tasjes

Je kunt bij ons herbruikbare opvouwbare tasjes bestellen in iedere gewenste kleur. Als groothandel houden wij de meeste verkochte kleuren op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Bij basiskleuren moet je denken aan blauw, rood, geel, oranje, groen, wit en zwart. Daarnaast is het mogelijk om de opvouwbare tasjes in een speciale PMS kleur te laten maken, zodat deze beter bij je huisstijl of campagne past. Wij kunnen alle kleuren opvouwbare tassen bedrukken!

 • blauwe opvouwbare tasjes
  Blauwe tasjes
 • rode opvouwbare tasjes
  Rode tasjes
 • groene opvouwbare tasjes
  Groene tasjes
 • opvouwbare tasjes met hoesje in eigen vorm
  Gele tasjes
 • oranje tasjes
  Oranje tasjes
 • roze tasjes
  Roze tasjes
 • bruine opvouwbare tasjes
  Bruine tasjes
 • herbruikbare opvouwbare tasjes bedrukken
  Witte tasjes
 • limegroen opvouwbare tasjes
  Limegroene tasjes
 • paarse tasjes met tekst
  Paarse tasjes
 • plat opvouwbare tas met bedrukking
  Zwarte tasjes
 • tasjes in eigen PMS kleur
  Tasjes in PMS kleur

Stap 3. Kies het formaat van de opvouwbare tasjes

Wij hebben meer dan 10 soorten en modellen opvouwbare tasjes met opdruk. Belangrijke eigenschap zijn de opgevouwen en uitgevouwen afmetingen van de tasjes. De afmetingen van de populairste modellen presteren wij hieronder in een tabel. Naast deze modellen bieden wij je de mogelijkheid om bedrukte opvouwbare tasjes op maat te laten maken.

Model Uitgevouwen Opgevouwen
Opvouwbare tasjes met hoesje 38 x 42 cm 8 x 8 x 6 cm
Etui opvouwbare tasjes 44 x 36 x 11 cm 17 x 9 x 1,5 cm
Katoenen tasjes opvouwbaar 42 x 38 cm 8 x 2,5 x 10 cm
Op maat Afmetingen naar wens Afmetingen naar wens
Opvouwbare tasjes op maat nodig? Dat kan!

Je kunt ook opvouwbare polyester tasjes op maat laten maken, zoals grote opvouwbare tassen of juist kleine opvouwbare tasjes. Dit is handig als je een vouwtasje gratis wilt weggeven bij aankoop van een product, zoals schoenen. Op basis de afmetingen van de schoenendoos maken wij het opvouwbare tasje.

herbruikbare opvouwbare tasjes

Stap 4. Kies de opdruk van de opvouwbare tasjes

Ben je van plan om herbruikbare opvouwbare tasjes als promotiemateriaal in te zetten? Laat dan opvouwbare tasjes bedrukken! Veel gekozen opdrukken zijn een bedrijfslogo, stukje tekst, afbeelding of andere reclame-uiting. De opdruk mag bestaan uit 1 tot 4 drukkleuren. Bestaat de opdruk, zoals een foto of afbeelding, uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij in full colour.

 • opvouwbare tasjes laten bedrukken op standaard positie
  Opvouwbare tasjes met logo
 • opvouwbare tassen goedkoop bedrukken
  Opvouwbare tasjes met tekst
 • bedrukte vouwtasjes met logo
  Opvouwbare tasjes met opdruk
 • opvouwbare tasjes full colour
  Opvouwbare tasjes met afbeelding
 • volledig bedrukte opvouwbare tasjes
  Volledig bedrukte opvouwbare tasjes

Stap 5. Kies de drukpositie van de opvouwbare tasjes

Als fabrikant opvouwbare tasjes met opdruk bieden wij uitgebreide bedrukkingsopties. Bij ons bepaal je niet alleen het aantal drukkleuren, maar ook de drukpositie. Bij ons is alles mogelijk. Wil je een simpele opdruk op 1 of 2 zijden van de opvouwbare tas? Geen probleem. Wil je het volledige tasje full colour bedrukken? Ook dat kan! Maak je wensen kenbaar en wij maken gratis en vrijblijvend een digitale drukproef voor je. Hieronder een selectie van de meeste gekozen drukposities.

 • opvouwbare tasjes laten bedrukken op standaard positie
  Standaard drukpositie
 • opvouwbare tasjes laten bedrukken op standaard positie
  Extra grote opdruk
 • opvouwbare tassen goedkoop bedrukken
  Volledig bedrukken
 • opvouwbare tasjes laten bedrukken op standaard positie
  Opdruk op het opberghoesje

Stap 6. Kies de vorm van het opbergzakje (optioneel)

Van de opvouwbare tasjes kunnen wij ook het opbergzakje in een eigen vorm maken. Dit is extra leuk omdat je de opvouwbare tasjes dan nog meer kunt laten opvallen. Veel bedrijven kiezen voor een opbergzakje in de vorm van een product. Een goed voorbeeld is een schoenenwinkel die kiest voor een opbergzakje in de vorm van een schoen. Deze opbergzakjes kunnen wij tevens bedrukken met je logo.

opvouwbare tasjes in eigen vorm

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope opvouwbare tasjes

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen van de opvouwbare tasjes met logo? Of heb je andere vragen over bedrukte opvouwbare tasjes? Dan kun je gebruik van de onderstaande prijs opvragen button. Voor vragen kun je ook gebruikmaken van onze live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over goedkope opvouwbare tasjes met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste opvouwbare tasjes met bedrukking?

Onze goedkoopste opvouwbare tasjes hebben een opbergzakje beneden in de punt. Deze vouwtasjes laten wij in grote aantallen produceren in de meest populaire basiskleuren, waardoor wij de productiekosten kunnen uitsmeren over deze grote aantallen. Je kunt deze opvouwbare tasjes bedrukken met je logo, tekst of andere opdruk. De goedkoopste opdruk bestaat uit maximaal 1-2 drukkleuren.

goedkoopste opvouwbare tasjes met logo

Vraag 2. Van welk materiaal worden de tasjes gemaakt?

Onze opvouwbare tasjes met opdruk worden gemaakt van verschillende materialen. De meest verkochte vouwtasjes zijn opvouwbare polyester tasjes en opvouwbare nylon tasjes. Opvouw tasjes van dit materiaal zijn extra flexibel, waardoor het extra makkelijk op te vouwen is. Daarnaast produceren wij ook non-woven opvouwbare tasjes en katoen opvouwbare tasjes. Het materiaal van de vouwtasjes is extra stevig en kunnen daarom ook meer gewicht dragen. Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke opvouwbare tasjes dan produceren wij de tasjes van gerecycled rPET.

herbruikbare opvouwbare tasjes van milieuvriendelijk materiaal

Vraag 3. Hoe kun je reclame maken met bedrukte opvouwbare tasjes?

Je kunt op veel verschillende manieren reclame maken met bedrukte opvouwbare tasjes. De meest bekende vorm is het gratis weggeven van opvouwbare tasjes, bijvoorbeeld bij aankoop van producten of als give-away in een winkelstraat. Daarnaast worden opvouwbare tasjes met logo ook regelmatig te koop aangeboden in winkels.

reclame maken met opvouwbare tasjes

Vraag 4. Kunnen opvouwbare tasjes op maat gemaakt worden?

Als fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om opvouwbare tasjes op maat te laten maken. Je de kleur van de tas naar wens aanpassen. Op deze manier kun je huisstijlkleur(en) laten terugkomen in het product. Het is ook mogelijk om de afmetingen en grootte van de tas te bepalen. Ook de vorm van het opbergzakje kun je bepalen, bijvoorbeeld de vorm van een product. Vervolgens kunnen wij de opvouwbare tasjes bedrukken naar je wensen. Van een goedkope bedrukking in 1-2 drukkleuren op 1 positie tot een volledige full colour bedrukking rondom het tasje. Ook het opbergzakje kunnen wij personaliseren met je logo.

opvouwbare tasjes in de vorm van een product

Vraag 5. Kan ik een kleine oplage opvouwbare tasjes laten bedrukken?

De minimale afname voor een bestelling is 250 stuks. Wij leveren deze tasjes dan uit onze Nederlandse voorraad. De opvouwbare tasjes worden goedkoper wanneer je een grote bestelling bij ons plaatst, want dan kunnen wij goedkoper produceren in het buitenland. Bovendien biedt een productie uit het buitenland meerdere voordelen, want het is niet alleen goedkoper, maar we kunnen ook groter en met meer kleuren bedrukken tegen vrijwel dezelfde stukprijs.

opvouwbare tasjes met snelle levertijd

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte tasjes

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen van de opvouwbare tasjes met logo? Of heb je andere vragen over bedrukte opvouwbare tasjes? Dan kun je gebruik van de onderstaande prijs opvragen button. Voor vragen kun je ook gebruikmaken van onze live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug