Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Opvouwbare tasjes bedrukken

Opvouwbare tas bedrukken met logo, afbeelding of andere opdruk

Bij opvouwbare tasjes groothandel JM Promotions ben je aan het juiste adres voor opvouwbare tasjes met logo. Je kan de tasjes klein opvouwen in het opbergzakje, zodat je ze makkelijk mee kan nemen. Meest verkocht zijn de goedkope opvouwbare tasjes met hoesje in de punt en opvouwbare tasjes met vaste hoes . De opvouwbare tasjes zijn leverbaar in eigen PMS kleur. Wij kunnen de opvouwbare tasjes bedrukken met logo, afbeelding of andere opdruk. Dit kan in meerdere kleuren, maar ook een all-over bedrukking in full colour. De herbruikbare tasjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tasjes!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Opvouwbare tasjes bedrukken in enkele stappen

Bij opvouwbare tasjes groothandel JM Promotions ben je aan het juiste adres voor opvouwbare tasjes met logo. Sinds het verbod op plastic tasjes is de populariteit van herbruikbare opvouwbare tasjes met logo enorm toegenomen. Bedrijven laten opvouwbare tasjes bedrukken en verspreiden deze gratis onder klanten en andere relaties. Wil je reclame maken met bedrukte opvouwbare tasjes? Doorloop dan onderstaande stappen om je eigen opvouwbare tasjes met opdruk te ontwerpen. Laat opvouwbare tasjes bedrukken en draag bij aan een beter milieu!

herbruikbare opvouwbare tasjes bedrukt

Stap 1. Kies het model opvouwbare tasjes met logo

De meest verkochte tasjes zijn de goedkope opvouwbare tasjes met hoesje in de punt van de tas. Na het opvouwen kun je het koord aantrekken om het hoesje compacter te maken. Populair zijn de opvouwbare tasjes met vaste hoes aan de binnenkant . Dit hoesje fungeert als extra zakje voor sleutels of kleingeld. Daarbij kiezen klanten steeds vaker voor de leuke opvouwbare tasjes met hoesje in eigen vorm . Naast deze tasjes hebben we ook opvouwbare gymtasjes, opvouwbare rugzakjes, opvouwbare duffeltasjes, opvouwbare koeltasjes, opvouwbare sporttasjes, opvouwbare reistassen en opvouwbare tasjes groot formaat.

 • opvouwbare tasjes met logo Hoesje in de punt
 • opvouwbare tasjes bedrukken hoes binnenzijde Hoesje aan de binnenzijde
 • bedrukte opvouwbare tasjes Losse hoes
 • opvouwbare boodschappentassen bedrukken Etui

Stap 2. Kies de kleur van de herbruikbare opvouwbare tasjes

Je kunt bij ons herbruikbare opvouwbare tasjes bestellen in iedere gewenste kleur. Als groothandel houden wij de meeste verkochte kleuren op voorraad, zodat wij de opvouwbare tasjes snel en bedrukt kunnen leveren. Bij basiskleuren moet je denken aan blauw, rood, geel, oranje, groen, wit en zwart. Daarnaast is het mogelijk om de opvouwbare tasjes in een speciale PMS kleur te laten maken, zodat deze beter bij je huisstijl of campagne past. Wij kunnen alle kleuren opvouwbare tassen bedrukken!

 • blauwe opvouwbare tasjes
  Blauwe tasjes
 • rode opvouwbare tasjes
  Rode tasjes
 • groene opvouwbare tasjes
  Groene tasjes
 • gele opvouwbare tasjes
  Gele tasjes
 • oranje opvouwbare tasjes
  Oranje tasjes
 • roze opvouwbare tasjes
  Roze tasjes
 • bruine opvouwbare tasjes
  Bruine tasjes
 • witte opvouwbare tasjes
  Witte tasjes
 • limegroen opvouwbare tasjes
  Limegroene tasjes
 • paarse opvouwbare tasjes
  Paarse tasjes
 • zwarte opvouwbare tasjes
  Zwarte tasjes
 • opvouwbare tasjes in PMS kleur
  Tasjes in PMS kleur

Stap 3. Kies het formaat van de grote opvouwbare tas

Wij hebben meer dan 10 soorten en modellen opvouwbare tasjes, van grote opvouwbare tas tot in eigen formaat. Belangrijke eigenschap zijn de opgevouwen en uitgevouwen afmetingen van de tasjes. De afmetingen van de populairste modellen presteren wij hieronder in een tabel. Naast deze modellen bieden wij je de mogelijkheid om bedrukte opvouwbare tasjes op maat te laten maken.

Model Uitgevouwen Opgevouwen
Opvouwbare tasjes met hoesje 38 x 42 cm 8 x 8 x 6 cm
Etui opvouwbare tasjes 44 x 36 x 11 cm 17 x 9 x 1,5 cm
Katoenen tasjes opvouwbaar 42 x 38 cm 8 x 2,5 x 10 cm
Op maat Afmetingen naar wens Afmetingen naar wens
Opvouwbare tasjes op maat nodig? Dat kan!

Je kunt ook opvouwbare polyester tasjes op maat laten maken, zoals grote opvouwbare tassen of juist kleine opvouwbare tasjes. Dit is handig als je een vouwtasje gratis wilt weggeven bij aankoop van een product, zoals schoenen. Op basis van de afmetingen van bijvoorbeeld de schoenendoos maken wij het opvouwbare tasje.

herbruikbare opvouwbare tasjes

Stap 4. Kies de opdruk van de opvouwbare tasjes met logo

Ben je van plan om opvouwbare tasjes met logo als promotiemateriaal in te zetten? Laat dan opvouwbare tasjes met logo bedrukken! Veel gekozen opdrukken zijn een bedrijfslogo, stukje tekst, afbeelding of andere reclame-uiting. De opdruk mag bestaan uit 1 tot 4 drukkleuren. Bestaat de opdruk, zoals een foto of afbeelding, uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij in full colour.

 • opvouwbare tasjes met logo op standaard positie
  Opvouwbare tasjes met logo
 • opvouwbare tasjes met tekst bedrukken
  Opvouwbare tasjes met tekst
 • opvouwbare tasjes met opdruk
  Opvouwbare tasjes met opdruk
 • opvouwbare tasjes full colour
  Opvouwbare tasjes met afbeelding
 • volledig bedrukte opvouwbare tasjes
  Volledig bedrukte opvouwbare tasjes

Stap 5. Kies de drukpositie van de bedrukte opvouwbare tasjes

Als fabrikant van de bedrukte opvouwbare tasjes bieden wij uitgebreide bedrukkingsopties. Bij ons bepaal je niet alleen het aantal drukkleuren, maar ook de drukpositie. Bij ons is alles mogelijk. Wil je een simpele opdruk op 1 of 2 zijden van de opvouwbare tas? Geen probleem. Wil je het volledige tasje full colour bedrukken? Ook dat kan! Maak je wensen kenbaar en wij maken gratis en vrijblijvend een digitale drukproef van het bedrukte opvouwbare tasje. Hieronder een selectie van de meeste gekozen drukposities.

 • opvouwbare tasjes laten bedrukken op standaard positie
  Standaard drukpositie
 • opvouwbare tasjes bedrukken extra groot
  Extra grote opdruk
 • opvouwbare tassen volledig bedrukken
  Volledig bedrukken
 • opvouwbare tasjes bedrukken op het opberghoesje
  Opdruk op het opberghoesje

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor de opvouwbare tasjes

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen van de opvouwbare tasjes met logo? Of heb je andere vragen over bedrukte opvouwbare tasjes? Dan kun je gebruik maken van de onderstaande prijs opvragen button. Voor vragen tijdens kantooruren kun je ook gebruikmaken van onze live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over opvouwbare tasjes

Vraag 1. Hoe kan je het beste opvouwbare tasjes bedrukken?

Onze opvouwbare tasjes met opbergzakje aan de binnenzijde zijn het best te bedrukken. Deze opvouwbare tajses laten wij in grote aantallen produceren in de meest populaire basiskleuren, waardoor wij de productiekosten kunnen uitsmeren over deze grote aantallen. Je kunt deze opvouwbare tasjes bedrukken met je logo, tekst of andere opdruk. De opdruk bestaat uit maximaal 1-2 drukkleuren.

goedkoopste opvouwbare tasjes met logo

Vraag 2. Van welk materiaal worden de tasjes gemaakt?

Onze opvouwbare tasjes met opdruk worden gemaakt van verschillende materialen. De meest verkochte vouwtasjes zijn opvouwbare polyester tasjes en opvouwbare nylon tasjes. Opvouw tasjes van dit materiaal zijn extra flexibel, waardoor het extra makkelijk op te vouwen is. Daarnaast produceren wij ook non-woven en katoen. Het materiaal van de vouwtasjes is extra stevig en kunnen daarom ook meer gewicht dragen. Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke opvouwbare tasjes dan produceren wij de tasjes van gerecycled rPET.

herbruikbare opvouwbare tasjes van milieuvriendelijk materiaal

Vraag 3. Hoe kun je reclame maken met bedrukte opvouwbare tasjes?

Je kunt op veel verschillende manieren reclame maken met bedrukte opvouwbare tasjes. De meest bekende vorm is het gratis weggeven van opvouwbare tasjes, bijvoorbeeld bij aankoop van producten of als give-away in een winkelstraat. Daarnaast worden opvouwbare tasjes met logo ook regelmatig te koop aangeboden in winkels.

reclame maken met opvouwbare tasjes

Vraag 4. Kunnen opvouwbare tasjes op maat gemaakt worden?

Als fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om opvouwbare tasjes op maat te laten maken. Je de kleur van de tas naar wens aanpassen. Op deze manier kun je huisstijlkleur(en) laten terugkomen in het product. Het is ook mogelijk om de afmetingen en grootte van de tas te bepalen. Ook de vorm van het opbergzakje kun je bepalen, bijvoorbeeld de vorm van een product. Vervolgens kunnen wij de opvouwbare tasjes bedrukken naar je wensen. Van een goedkope bedrukking in 1-2 drukkleuren op 1 positie tot een volledige full colour bedrukking rondom het tasje. Ook het opbergzakje kunnen wij personaliseren met je logo.

opvouwbare tasjes in de vorm van een product

Vraag 5. Kan ik een kleine oplage opvouwbare tasjes laten bedrukken?

De minimale afname voor een bestelling is 100 stuks. Wij leveren deze tasjes dan uit onze Nederlandse voorraad. De opvouwbare tasjes worden goedkoper wanneer je een grote bestelling bij ons plaatst, want dan kunnen wij rechtstreeks produceren bij onze fabriek in het buitenland. Bovendien biedt een productie uit het buitenland meerdere voordelen, want we hebben dan niet alleen alle kleuren materiaal beschikbaar, maar we kunnen ook groter, volledig en met meer kleuren bedrukken tegen vrijwel dezelfde stukprijs.

opvouwbare tasjes met snelle levertijd

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte opvouwbare tasjes

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen van de bedrukte opvouwbare tasjes? Of heb je andere vragen over bedrukte opvouwbare tasjes? Dan kun je gebruik van de onderstaande prijs opvragen button. Tijdens werktijden kan je ook gebruik maken van onze live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • speelkaarten bedrukken
  Speelkaarten
 • rugzakjes bedrukken
  Rugzakjes
 • tassen bedrukken
  Tassen
 • kerstballen bedrukken
  Kerstballen
scroll top arrow