• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

USB auto opladers

Goedkope USB autoladers bedrukken met logo

Ga je op vakantie of ben je regelmatig onderweg? Dan is een autolader handig om je telefoon op te laden. Je sluit de autolader aan op de sigarettenaansteker van je auto en de USB-uitgang op de oplaadkabel van je smartphone of tablet. Ook handig voor devices met een slechte accu of batterij. Wij hebben in ons assortiment auto-opladers met één USB poort, auto-opladers met twee USB poorten en auto-opladers met drie USB poorten. De auto-opladers kunnen wij leveren in iedere standaard basiskleur, waaronder wit, rood, blauw, groen en zwart. Wij kunnen al onze opladers bedrukken met uw eigen logo of tekst. Vanaf 500 stuks leveren wij bedrukte auto-opladers met logo.

Auto-opladers met één USB poort
Auto-opladers met twee USB poorten
Auto-opladers met drie USB poorten
Meer auto-opladers »

USB auto-oplader op maat

JM Promotions is specialist op het gebied van het custom-made produceren van auto-opladers met logo. De standaard autoladers zijn wit, maar kunnen wij leveren in iedere gewenste PMS kleur. Op aanvraag kunnen wij ook andere auto-opladers leveren, waarbij wij uw logo groter kunnen presenteren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid onze opladers te verpakken in een luxe reisset, welke wij tevens kunnen bedrukken zodat u een leuk relatiegeschenk kunt weggeven. Geef uw zakenrelaties een leuk geschenk en vergroot tegelijkertijd uw naamsbekendheid met deze car chargers met bedrukking van uw logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Autoladers bedrukt met je logo

Sinds het in Frankrijk verplicht is om een alcoholtester in de auto te hebben worden deze steeds bekender en populairder als relatiegeschenk. Wij kunnen verschillende soorten alcoholtesters leveren die we bedrukken met jouw bedrijfslogo.

autoladers reisset als relatiegeschenk

Reisset autolader als relatiegeschenk

Super praktisch deze reisset bestaande uit een USB oplader voor in de sigarettenaansteker én een USB-lader met een EU-stekker. Bij elkaar verpakt in een reisetui. De reclame of het logo wordt op het etui bedrukt.

bedrukte auto opladers bekerhouders

Multifunctionele autoladers voor in de cupholder

Dit product is meer dan alleen een autolader. Door de 3 in 1 functie heb je ook de beschikking over een bekerhouder en container en daarnaast is er een compartiment aanwezig voor bankpassen. De telefoon past gemakkelijk in de inkeping van de houder. De autolader kan op beide zijkanten en op de achterkant bedrukt worden met het logo en bijvoorbeeld de bedrijfsgegevens.

usb s opladers met bedrukking

USB-C autolader

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord: USB Type-C. Autolader type C met USB poort kan elke mobiele telefoon opladen. Ook de nieuwste modellen met type C. Snel en simpel aan te sluiten in de 12V aansluiting van de auto. Er is ook nog ruimte voor een gewone USB kabel om je 'oudere' mobiele apparaten op te laden.

wireless draadloze auto opladers met logo

Draadloze mobiele oplader (wireless)

De nieuwste generaties iPhones en Android toestellen opladen gaat moeiteloos met deze draadloze oplader. De oplader klem je aan het dasboard, hangt de telefoon erin en de rest gaat vanzelf. Helemaal draadloos is het natuurlijk niet, want je moet wel een usb kabel verbinden met de sigarettenaansteker.

usb auto opladers met noodhamer gordelsnijder

Veiligheidsopladers met noodhamer en gordelsnijder

Multifunctioneel deze veiligheids-duo autolader. Met deze autolader kun je tegelijkertijd twee mobiele telefoons opladen. De ingebouwde gordelsnijder en glasbreker zorgen ervoor dat de autolader in geval van nood te gebruiken is.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor opladers met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope opladers met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het type, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug