Opblaasbare knuppels bedrukken

Opblaasbare knuppels bedrukken

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van goedkope opblaasbare knuppels met logo. Naast de opblaasbare knuppels produceren wij opblaasbare hamers met logo en opblaasbare klappers met logo. De bedrukte opblaasbare artikelen moeten in de hand gehouden worden en zijn echte sfeermakers tijdens sportevenementen, themafeesten en carnaval. De opblaasbare artikelen produceren wij in verschillende basiskleuren, waaronder blauw, rood, groen en wit. Opblaasbare artikelen bedrukken wij standaard op één positie met één tot vier kleuren of zelfs full colour.

  • Bedrukte opblaasbare knuppels
  • Bedrukte opblaasbare hamers
  • Bedrukte opblaasbare klappers

Custom-made opblaasbare knuppels

Als fabrikant van de opblaasbare knuppels kunnen wij opblaasbare artikelen op maat produceren. U kunt bijvoorbeeld de basiskleur van de opblaasbare knuppels bepalen. Naast het standaard formaat produceren wij ook kleine opblaasbare artikelen voor kinderen. Bij onze custom-made opblaasbare artikelen kunnen wij het gehele oppervlak in full Naast de standaard bedrukkingswijze op één positie kunnen wij ook één of twee posities bedrukken kunnen wij bij custom-made producties de artikelen all-over en full colour bedrukken.

  • Opblaasbare artikelen in eigen kleur
  • Eigen formaat opblaasbare artikelen, ook voor kinderen
  • Opblaasbare artikelen bedrukken, ook all-over en full colour

Wij leveren ook andere opblaasbare artikelen zoals: opblaasbare stoelen, opblaasbare luchtbedden en opblaasbare zwembandjes.


Offerte aanvragen!