• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Oordopjes bedrukken

Gehoorbescherming en oordopjes bedrukken met logo

In ons assortiment hebben wij zowel oordopjes voor luisteren van muziek als oordopjes voor het beschermen van de oren tegen lawaai. De koptelefoons en hoofdtelefoons voor het luisteren van muziek worden geleverd met een snoertje en 3,5mm jack plug. De goedkope oordopjes en goedkope gehoorbescherming worden standaard geleverd in een doosje waar de dopjes in opgeborgen kunnen worden. Dit handige doosje kunnen wij leveren in populaire basiskleuren, waaronder wit, blauw, rood en zwart. Wij kunnen zowel gehoorbescherming bedrukken als oordopjes bedrukken op het doosje. Het is ook mogelijk om losse oordopjes te bedrukken.

Oordopjes in bedrukte doosjes
Bedrukte oordopjes zonder opbergdoosje
Gehoorbescherming in bedrukte doosjes
Bekijk alle oordopjes »

Oordopjes in eigen vorm

Onze oordopjes en gehoorbescherming worden geproduceerd in onze fabriek in China. Wij zetten daar onze producties uit en kunnen op die manier ook wijzigingen doorvoeren die u wenst. Naast de standaard basiskleuren kunnen wij het snoer, oordopjes en opbergdoosje produceren in iedere PMS kleur. Het doosje kan zelf in eigen vorm geproduceerd worden, zoals rond, vierkant of andere vorm. Naast de standaard bedrukking op het doosje kunnen wij ook losse oordopjes bedrukken met logo. JM Promotions helpt u graag met het ontwerpen van custom-made oordopjes producties!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Oordopjes met bedrukking

Muziek is in het hedendaagse leven niet weg te denken! Er zijn dan ook veel verschillende oordopjes en koptelefoons verkrijgbaar. Wij bieden koptelefoons en oordopjes met bedrukking aan tegen een goedkope prijs. De oordopjes zijn handig voor bij het sporten en zijn daarnaast ook draadloos verkrijgbaar voor zo goed mogelijke bewegingsvrijheid. Daarnaast bieden wij een doosje met gehoorbescherming aan, met koord om gehoorbeschadiging te voorkomen.

bewegingsvrijheid met draadloze oordopjes

Bewegingsvrijheid met draadloze oordopjes

Ben je een muziek-fan en luister je altijd en overal muziek? Dan zijn de draadloze oortjes met bluetooth echt iets voor jou. Met deze oortjes heb je geen last van vervelende draadjes en zorg je voor optimaal genot door de bewegingsvrijheid. De set bevat 2 losse oordopjes, deze zijn minder geschikt tijdens sporten.

oordopjes opbergdoosjes

Oordopjes met opbergdoosjes

Draadloze oordopjes berg je netjes op in een doosje. Deze doosjes zijn speciaal gemaakt voor draadloze oordopjes en biedt ruimte voor 1 set van 2 oortjes. Het doosje is gemaakt van TPU en is verkrijgbaar in iedere kleur met bedrukking. De opbergdoosjes voor de oordopjes zijn gemakkelijk mee te nemen in je broekzak, tas of jas.

draadloze oordopjes bedrukt met logo sporten

Sport oordoppen met bedrukking

Geen training is te zwaar met de sport earplugs. Deze muziek oortjes bevatten bluetooth, waardoor je geen last heb van draadjes. Het ontwerp van deze oordoppen zorgt ervoor dat ook tijdens het sporten stevig en comfortabel om de oren blijft zitten. Personaliseer de oordopjes door een eigen logo of tekst te bedrukken.

bedrukt doosje met gehoorbescherming

Bedrukt doosje met gehoorbescherming

Kom je vaak in ruimtes waar hard geluid vandaan komt? Probeer dan eens de doosjes met gehoorbescherming. Het doosje bevat oortjes met een koord. De muziek oortjes stop je in je oor waardoor het geluid wordt gedempt. Na gebruik kun je de dopjes weer gemakkelijk terug stoppen in het doosje.

bedrukte koptelefoons voor optimaal genot

Koptelefoons voor optimaal genot

Een goede koptelefoon zorgt voor optimale ontspanning. De koptelefoons zijn verkrijgbaar met bedrukking. Met snoer, zonder snoer en in verschillende formaten en kleuren. De gepersonaliseerde koptelefoons zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug