4.7 /5
van
132 reviews

Notitieblokjes bedrukken

Notitieblokjes met bedrijfslogo

Wij leveren bedrukte notitieblokken en bedrukte notitieboekjes! De kaft en vellen van de notitieblokken bedrukken wij met uw logo, tekst of afbeelding in één tot vier kleuren of geheel full colour. Standaard leveren wij bedrukte notitieblokken met blanco vellen, maar het is mogelijk om schrijflijnen of rekenruitjes toe te voegen aan de vellen.

  • Schrijfblokken in A4/A5/A6 formaat
  • Memoblokken bedrukken
  • Notitieboekjes bedrukt
  • Notitieblokken bedrukt
  • Auto-notitieblokjes met logo
  • Post-it blokken met logo

Custom made notitieblokken op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat produceren en bedrukken van de verschillende soorten notitieblokken. Liever een andere vorm, kleur of in eigen afmetingen? Wij helpen je graag verder!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

In slechts enkele stappen een bedrukt notitieblok of bedrukt notitieblokje naar wens

Notitieboeken met opdruk of schrijfblokken met bedrukking zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf, zowel intern als extern. Doorloop het stappenplan en maak kennis met de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot het bedrukken van notitieblokken.

Stap 1. Kies allereerst het soort

Wij hebben verschillende soorten notitieblokken en notitieboekjes. Doorgaans zijn het producten die gebruikt worden op kantoor en zien wij vaak terug op een bureau. Voor in de auto hebben wij handige auto-notitieblokjes, welke geleverd worden met praktisch schrijfwaar. Handig voor onderweg.

Notitieblokjes met bedrijfslogo

De welbekende schrijfblokken of notitieblokken produceren wij in standaard formaten, zoals A4 formaat, A5 formaat en A6 formaat. Onze notitieblokken of schrijfblokken in A4, A5 of A6 formaat kunnen geleverd worden met een lijmbinding of spiraalbinding. Een lijmbinding maakt het mogelijk om een notitievel gemakkelijk en snel van het blok te scheuren. Een notitieblok met spiraalbinding beschikt over vellen waar boorgaten of gaatjes inzitten, zodat de blaadjes netjes gearchiveerd kunnen worden op een gewenste bestemming, zoals in een boekhoudmap of snelhechter.

Notitieboekjes met opdruk

Wij hebben een aantal standaard formaten boekjes op voorraad, zoals: 79 x 105 mm en 110 x 140 mm. De kleine boekjes worden geleverd met 60 blanco papiertjes en de grote met 70 witte papiertjes. De bladzijdes kunnen ook worden gedrukt met lijntjes of blokjes. Met het bijgeleverde schrijfwaar kunt u meteen beginnen met schrijven of rekenen. Onze notitieblokken zijn er met een lijmbinding of spiraalbinding.

Auto-notitieblokjes met print

Naast de kantoorartikelen hebben wij ook notitieblokjes voor in de auto. Handig voor onderweg. Het notitieblokjes wordt geleverd in een plastic omhulsel, waar de vellen papier in zitten. Ook wordt er een pen bijgeleverd, welke in een houder gestoken kan worden. Een handige notitieblok voor in de auto, welke eenvoudig is te bevestigen op het gladde dashboard.

Bedrukte memoblaadjes met memoblok

Wij leveren ook memoblokken, die vrijwel altijd vierkant zijn met de standaard afmetingen van 10 x 10 cm. Kleine memoblokken worden standaard geleverd met lijmbinding, zodat bedrukte memoblaadjes gemakkelijk afgescheurd kunnen worden.

Zelfklevende bedrukte post-its

Als laatste hebben wij zelfklevende post-its, welke wij kunnen leveren in verschillende formaten, zoals de standaard 152 x 102 mm. Kiest u voor bedrukte post-its, dan leveren wij deze met de welbekende zelfklevende plakrand binding.

Stap 2. Blanco, lijntjes of ruitjes papier in eigen PMS kleur

De pagina´s, bladzijdes of vellen van het gekozen notitieblok of notitieboekje zijn standaard blanco. Wij kunnen de pagina´s tijdens het productieproces van een andere (PMS) kleur voorzien, zodat deze in lijn is met de huisstijl van uw bedrijf. De pagina's kunnen wij voorzien van schrijflijnen of rekenruitjes, maar u kunt ook kiezen voor blanco bladzijdes.

Stap 3. Kies de bedrukking kaft en/of bedrukking bladzijdes

Wij zijn de producent en drukker van de notitieblokken, dus wij kunnen zowel de blaadjes als de kaft van de verschillende soorten bedrukte notitieblokken. Wij bedrukken notitieblokken in één tot vier kleuren of geheel in full colour. De pagina’s en kaft kunnen ook afwijkend worden bedrukt.

Kaft met bedrukking

Wij kunnen de kaften van notitieblokken en notitieboekjes in één tot vier kleuren. Bestaat uw bedrijfslogo of opdruk ontwerp uit meer dan vier kleuren of een kleurverloop, dan bedrukken wij notitieblokken full colour. Het is ook mogelijk om in één, twee of drie kleuren te bedrukken.

Bladzijdes met logo

Heeft u gekozen voor blanco pagina's zonder schrijflijnen of rekenruitjes, maar wil u wel een logo opdruk op iedere pagina? Dat is mogelijk. Wij kunnen bedrijfslogo’s in full colour toevoegen aan de pagina’s. Liever alleen contactgegevens van uw bedrijf aan de onderkant van de blaadjes? Alles is mogelijk.

Stap 4. Custom made vorm kiezen

Bij afname van grote aantallen kunnen wij al uw wensen beantwoorden. Wilt u graag een andere vorm notitieblok of notitieblok in eigen afmetingen? Wij kunnen u bij afname van grotere aantallen helpen. Weet u niet zeker of uw ideeën en wensen haalbaar zijn? Neem dan contact met ons op, want wij zijn er om u te helpen. Samen kunnen wij een bedrukt notitieblok op maat samenstellen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow