• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Non woven tassen bedrukken

Goedkope non-woven tassen bedrukken

Op zoek naar goedkope non-woven tasjes? JM Promotions is één van de grootste Nederlandse producenten op het gebied van non-woven tassen. In onze eigen fabriek in China kunnen wij non-woven tasjes helemaal naar wens in ieder formaat of elke kleur maken. Wij verkopen verschillende soorten non-woven tassen:

Bigshoppers
Opvouwbare tasjes
Rugzakjes
Koeltassen
Wijntassen
Rugzakjes


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer weten over bedrukte non-woven tassen

Bedrukking van non-woven tassen

Aangezien wij producent zijn van verschillende non-woven tassen, kunnen wij de bedrukking volledig gebaseerd op uw wensen doen. Een non-woven tas bedrukken kan gedaan worden in één tot vier kleuren. Mocht u een glad verloop in kleuren willen hebben, dan raden wij aan om te kiezen voor bedrukking in full-colour.

Wat is non-woven?

Non-woven of vlies is een stof die niet gewoven en niet gebreid wordt. Er hoeven geen garen van de vezels gemaakt te worden. Dit zorgt er voor dat er een stap in het productieproces kan worden overgeslagen. Dit zorgt er dan weer voor dat de prijs lager wordt. De vezels van non-woven stoffen kunnen zowel natuurlijk als synthetisch zijn. Deze worden samengevoegd door te lijmen of door te smelten. Producten gemaakt van non-woven materialen zijn onder andere:

  • Kleding
  • Tassen
  • Bekleding van voertuigen

Milieuvriendelijke non-woven tassen

Zowel plastic als papieren tassen zijn grote bijdragers als het aankomt op verspilling van water. Gelukkig zijn er verschillende milieubewuste alternatieven. Eén alternatief is de non-woven tas. Non-woven tasjes zijn een groen alternatief, omdat ze bepaalde positieve eigenschappen hebben. Non-woven tasjes zijn:

Her te gebruiken

De tassen zijn veelvuldig te gebruiken, waardoor er niet steeds een nieuwe wegwerptas gebruikt hoeft te worden.

non woven rugtasjes

Recyclebaar

De non-woven tassen zijn te maken van recyclebaar materiaal, maar na gebruik kunnen ze ook zelf gerecycled worden. Dit zorgt er voor dat er geen restafval overblijft bij de productie van non-woven tassen.

Gemakkelijk schoon te houden

Non-woven tassen zijn zeer eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is redelijk vuilafstotend en kan indien nodig, gemakkelijk in de wasmachine.

opvouwbare tasjes bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor non-woven tassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope non-woven tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het formaat en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste non-woven tassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug