Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Nokia hoesjes bedrukken

Nokia telefoonhoesjes zelf ontwerpen met uw bedrijfslogo

JM Promotions is een van de grootste en goedkoopste internet-leveranciers van ieder Nokia hoesje met bedrukking. Populair en meest verkocht zijn onze hardcase, soft hardcase en softcase telefoonhoesjes. Het oppervlak aan de achterkant van deze cases kunnen wij bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel full colour. Wij ontwerpen en bedrukken ook andere modellen dan de populaire Nokia 3310 hoes, Nokia 8 hoesjes, Nokia 6 hoesjes en alle varianten van de Nokia Lumia hoesjes, zoals de Nokia Lumia 635 hoesjes.

Custom made hoesje voor elke Nokia

Wij hebben een onbegrensde keuze aan hoesjes voor de Nokia Lumia-serie, Nokia 8, Nokia 6, klassieker Nokia 3310 of ander model Nokia. Wij kunnen het hoesje produceren uit andere materialen zoals hout, leer of aluminium. Kies de gewenste hoes, zoals een walletcase, bookcase, flipcase of standaard case waarbij alleen de achterkant wordt afgedekt. De case in de vorm van een voetbal, schoen, portemonnee of andere gewenste vorm? Geen probleem, want wij kunnen voor iedere Nokia hoesjes in zijn geheel ontwerpen en bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over bedrukte Nokia hoesjes

Wat is het verschil tussen de oude Nokia 3310 en nieuwe Nokia 3310?

De Nokia 3310 is een klassieker. Iedereen kent hem. Een van de eerste mobiele telefoon die door vrijwel iedereen werd gebruikt, zowel zakelijk als privé. Deze onverwoestbare mobiele telefoon werd in 2000 uitgebracht. De case of het frontje – zoals dat destijds genoemd werd - van de Nokia 3310 was van origine blauw, maar in de jaren die volgde kon men zelf het frontje vervangen door een ander kleur frontje. Hip was dat. Het was het begin van een stormachtige ontwikkeling in de telefoonbranche. Aan ieder sprookje komt een einde, zo ook aan die van de Nokia 3310 en zodoende verdween dit populaire model uit de markt.

Maar anno 2017 maakt de legendarische Nokia 3310 een terugkeer. Met Snake en met een vleugje van het uiterlijk van het klassieke model. Geen zwart wit scherm, maar een 2,4 inch kleurenscherm. De nieuwe Nokia 3310 beschikt, in tegenstelling tot de klassieker, wel over een camera met ongeveer 2 megapixels. Uiteraard zijn de hardware en software van de telefoon verbetert.

De status die dat klassieke toestel heeft zal nooit geëvenaard worden. De Nokia 3310 (2017) lijkt dat ook niet te willen. Het is een handige telefoon om achter de hand te hebben, voor bijvoorbeeld op vakantie. Bereikbaar willen zijn, maar niet alle handige snufjes van de huidige smartphones. Een telefoon om alleen mee te bellen en te sms'en.

nokia 6 8 case bedrukt full colour

Voor welke Nokia modellen zijn er hoesjes beschikbaar?

Bij JM Promotions kunt u Nokia hoesjes bestellen voor elk model en elke variant die zij hebben uitgebracht. Standaard hebben wij alle populaire modellen op voorraad, zoals alle hoesjes voor de Nokia Lumia serie en de Nokia 6 en de nieuwste Nokia 8.

Wij kunnen daarnaast ook Nokia 5 hoesjes bedrukken, Nokia 3 hoesjes bedrukken, Nokia XL hoesjes bedrukken, Nokia X hoesjes bedrukken, Nokia Lumia 1520 hoesjes bedrukken, Nokia Lumia 1320 hoesjes bedrukken, Nokia Lumia 1020 hoesjes bedrukken, Nokia Lumia 930 hoesjes bedrukken, Nokia Lumia 928 hoesjes bedrukken, Nokia Lumia 925 hoesjes bedrukken of oudere variant van de Nokia Lumia bedrukken.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor Nokia hoesjes met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope Nokia hoesjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste Nokia hoesjes met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug