Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Nagelvijlen bedrukken

Nagelvijlen laten bedrukken met logo

Bedrukte nagelvijlen worden gebruikt om nagels te onderhouden. Vuil dat zich onder de nagels bevindt kan met een nagelvijl worden verwijderd. Ook kunnen de nagelranden ermee glad en in model worden geveild. Je hebt een ruime keuze aan nagelvijlen: van goedkope nagelvijlen tot glazen nagelvijlen en van metalen nagelvijlen tot elektrische nagelvijlen. Met ruwe grit of fijne grit naar keuze. Onze nagelvijlen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt de nagelvijlen laten bedrukken met een logo of andere opdruk. Bedrukte nagelvijlen worden vaak ingezet als promotiemateriaal in de verzorgingsbranche, bijvoorbeeld door schoonheidsspecialisten, nagelstudios of manicuresalons!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte nagelvijlen in enkele stappen

Nagelvijlen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals metaal, karton, glas of hout. Met een nagelvijl verwijder je vuil onder je nagels en vijl je je nagelranden mooi glad en in model. Onze nagelvijlen kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur en kan naar wens bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Je kunt je eigen nagelvijlen ontwerpen door onderstaande stappen te doorlopen.

nagelvijl bedrukken

1. Materiaal van de nagelvijlen

Onze nagelvijlen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Onze kartonnen nagelvijlen zijn onze goedkoopste nagelvijlen en worden het meest verkocht. Daarnaast hebben wij ook glazen nagelvijlen en metalen nagelvijlen. De glazen nagelvijlen slijten niet, zijn erg hygiënisch en hebben een geweldige uitstraling. Echter kunnen deze glasvijlen - in tegenstelling tot de andere materialen - wel breken. De metalen nagelvijlen zijn met name geschikt voor professioneel gebruik, want bij onjuist gebruik kunnen de nagels beschadigd raken.

 • goedkope nagelvijlen met reclame
  Kartonnen nagelvijlen
 • glazen nagelvijlen met logo
  Glasvijlen
 • metalen nagelvijl met logo op het handvat
  Metalen nagelvijlen

2. Nagelvijlen met fijne grit of ruwe grit

Bij de nagelvijlen kun je zelf de grit kiezen. Met grit wordt het korrelvormige materiaal op de vijl bedoeld. Hoe hoger het aantal grit hoe fijner de nagelvijl is en hoe gladder de nagelvijl aanvoelt. Het is mogelijk om de nagelvijlen met twee soorten grit te leveren, bijvoorbeeld 100 grit aan de ene kant en 180 grit aan de andere kant. Wij kunnen deze nagelvijlen leveren met een grit van 80, 100, 120, 150, 240, 320 of zelfs een professionele diamant grit. Bij een grit van 80-100 spreekt met van een hele ruwe grit, bij een grit van 240-600 over een fijne grit en alles daartussenin is medium.

3. Kleur van de nagelvijlen

Onze nagelvijlen zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze extra snel en bedrukt kunnen leveren. Als fabrikant kunnen wij nagelvijlen maken in iedere gewenste kleur, ook in een speciale PMS kleur die past bij je huisstijl of campagne. Vervolgens kunnen wij de nagelvijlen bedrukken met een logo of andere opdruk!

 • nagelvijlen laten bedrukken
  Witte nagelvijlen
 • glazen nagelvijlen met reclame
  Zwarte nagelvijlen
 • glas nagelvijlen personaliseren met logo
  Blauwe nagelvijlen
 • glas nagelvijlen personaliseren met logo
  Roze nagelvijlen
 • gepersonaliseerde nagelvijlen in eigen kleur
  Oranje nagelvijlen
 • glasvijlen bedrukken
  Nagelvijlen in PMS kleur

4. Nagelvijlen laten bedrukken

Wil je nagelvijlen met logo inzetten als promotiemateriaal? Of gepersonaliseerde nagelvijlen weggeven als relatiegeschenk? Laat dan nagelvijlen bedrukken! Je kunt de nagelvijlen laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, stukje tekst, reclame of andere opdruk. Afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen wij de nagelvijlen bedrukken of nagelvijlen graveren. We bespreken de bedrukkingstechnieken die wij hanteren voor het laten bedrukken van de vijlen!

 • nagelvijlen goedkoop bedrukken
  Kartonnen nagelvijlen bedrukken
 • bedrukte glasvijlen
  Glasvijlen laten bedrukken
 • metalen nagelvijlen bedrukken
  Metalen nagelvijlen graveren

5. Bedrukte nagelvijlen in sleeve of verpakking

Tot slot kunnen de nagelvijlen in een verpakking of sleeve geleverd worden, zodat ze beschermd opgeborgen kunnen worden en ook nog eens leuk zijn om weg te geven! Standaard worden de bedrukte vijlen geleverd in een plastic polybag. Als je de nagelvijlen op een leuke manier wilt weggeven, overweeg dan een pvc sleeve. Je kunt de sleeve van de nagelvijlen laten bedrukken, bijvoorbeeld met reclame of een logo.

 • goedkope nagelvijlen met logo in polybag
  Plastic polybag (standaard)
 • kartonnen vijlen in hoesjes
  PVC sleeve

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor gepersonaliseerde nagelvijlen

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van nagelvijlen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor nagelvijlen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Nagelvijlen bedrukken met logo of tekst

Zorg er voor dat je nagels goed verzorgd worden met de goedkope en goede kwaliteit nagelvijlen uit onze collectie. De nagelvijlen worden bedrukt met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. De vijlen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als plastic, karton, glas of foam. Daarnaast zijn de vijlen verkrijgbaar in diverse varianten en stijlen. Zo vind je bij ons de bekende diamant nagelvijl, handige sleutelhanger met nagelvijl en elektrische nagelvijlen. Heb je specifieke en persoonlijke wensen? Laat het ons weten! Onze nagelvijlen worden bedrukt en zijn verkrijgbaar in iedere maat.

nagelvijl met sleutelhanger

Nagelvijlen met sleutelhanger

Altijd een nagelvijl bij de hand dankzij de nagelvijl met sleutelhanger. De nagelvijl heeft een handig lusje die je aan je sleutelbos kan vast maken. Heb je onderweg een haakje aan je nagel, deze heb je zo weg gewerkt met nagelvijl sleutelhanger. Wij bedrukken de nagelvijl met een gepersonaliseerde tekst of logo. De vijl is 18 x 2 x 4 centimeter groot, is verkrijgbaar in iedere kleur en is gemaakt van emery.

diamant nagelvijlen

Diamant nagelvijlen

Speciaal gericht op het vijlen van vingers: de diamant nagelvijltjes. Dankzij de fijne korrels in de vijl krijgen je vingers de verzorging die ze verdienen, neemt niet weg dat de vijl ook gebruikt kan worden om je teennagels te vijlen. Door het compacte ontwerp van 15 centimeter lang kun je de vijl overal mee naar toe nemen. De diamant nagelvijl is gemaakt van staal en wordt voorzien van een bedrukking.

baby nagelvijlen met logo

Baby nagelvijlen

Voor baby’s bieden wij de beste nagelvijlen aan. De nagelvijltjes voor baby’s zijn standaard 10 centimeter lang en worden gemaakt van emery De bovenkant van de nagelvijl kan zelf ontworpen worden, evenals de kleur en het formaat. De baby nagelvijl heeft zachte nagelriemen en nagelbedden, zodat je de nagels van de baby veilig kunt veilen.

glazen nagelvijlen bedrukt

Glazen nagelvijlen

De glazen nagelvijlen met bedrukking zijn onslijtbaar en voorkomt daarnaast haakjes, splijtende, brekende en scheurende nagels. Nagels worden met deze stijlvolle nagelvijl van glas in de juiste vorm gevijld. Door het montuur van de vijl is het vijlen alleen mogelijk wanneer je vanaf de zijkant richting het midden vijlt, hierdoor vijl je altijd juist! De glazen vijl is 140 x 12 x 3 mm, wordt bedrukt en kan op maat worden gemaakt.

elektrische nagelvijlen met bedrukking

Elektrische nagelvijlen

Deze 5-delige nagelvijl bestaat uit een metalen vijl, slijpvijl, kleine vijl, zachte vilt kegel en een vlakke vijl. De set werkt op elektriciteit en is geschikt op vinger- en teennagels te vijlen. De elektrische nagelvijl wordt aangedreven door 2 AA batterijen en is ongeveer 16 centimeter lang. Laat de elektrische nagelvijl bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of bedrijfslogo en geef deze weg als relatiegeschenk.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte tasjes

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen van de opvouwbare tasjes met logo? Of heb je andere vragen over bedrukte opvouwbare tasjes? Dan kun je gebruik van de onderstaande prijs opvragen button. Voor vragen kun je ook gebruikmaken van onze live chat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug