• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 202 reviews

Nagelvijlen bedrukken

Goedkope nagelvijlen met logo

JM Promotions is leverancier van goedkope nagelvijlen met logo. De functie van goedkope nagelvijlen is het onderhouden van je nagels. Met de kwalitatieve korrel of grit kunt u uw nagels en nagelranden schuren en glad maken. Zo kunt u met de punt het vuil onder de nagels vandaan halen. De bedrukte nagelvijlen zijn beschikbaar in iedere populaire basiskleur, waaronder blauw, rood, wit, groen en zwart.

Plastic nagelvijlen in verschillende basiskleuren
Glas, kartonnen of foam nagelvijlen
Bekijk alle nagelvijlen »

Bedrukte nagelvijlen op maat

Als fabrikant van de nagelvijlen kunnen wij custom-made nagelvijlen produceren. Het leuke van custom-made producties is dat u het product op maat kunt laten maken. Het handvat van de nagelvijl kan in iedere PMS kleur geproduceerd worden. Bent u op zoek naar een grote nagelvijl? Wij kunnen ook het formaat nagelvijl naar wens aanpassen. Nagelvijlen bedrukken wij standaard op één positie op het handvat, maar bij een nagelvijl op maat kunnen wij de nagelvijlen bedrukken in full colour en zelf all over. Met een custom-made nagelvijl heeft u zeker weten een unieke en leuke productie om aan uw klanten of relaties weg te geven. En bovendien een populair promotiemiddel.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nagelvijlen bedrukken met logo of tekst

Zorg er voor dat je nagels goed verzorgd worden met de goedkope en goede kwaliteit nagelvijlen uit onze collectie. De nagelvijlen worden bedrukt met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. De vijlen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als plastic, karton, glas of foam. Daarnaast zijn de vijlen verkrijgbaar in diverse varianten en stijlen. Zo vind je bij ons de bekende diamant nagelvijl, handige sleutelhanger met nagelvijl en elektrische nagelvijlen. Heb je specifieke en persoonlijke wensen? Laat het ons weten! Onze nagelvijlen worden bedrukt en zijn verkrijgbaar in iedere maat.

nagelvijl met sleutelhanger

Nagelvijlen met sleutelhanger

Altijd een nagelvijl bij de hand dankzij de nagelvijl met sleutelhanger. De nagelvijl heeft een handig lusje die je aan je sleutelbos kan vast maken. Heb je onderweg een haakje aan je nagel, deze heb je zo weg gewerkt met nagelvijl sleutelhanger. Wij bedrukken de nagelvijl met een gepersonaliseerde tekst of logo. De vijl is 18 x 2 x 4 centimeter groot, is verkrijgbaar in iedere kleur en is gemaakt van emery.

diamant nagelvijlen

Diamant nagelvijlen

Speciaal gericht op het vijlen van vingers: de diamant nagelvijltjes. Dankzij de fijne korrels in de vijl krijgen je vingers de verzorging die ze verdienen, neemt niet weg dat de vijl ook gebruikt kan worden om je teennagels te vijlen. Door het compacte ontwerp van 15 centimeter lang kun je de vijl overal mee naar toe nemen. De diamant nagelvijl is gemaakt van staal en wordt voorzien van een bedrukking.

baby nagelvijlen met logo

Baby nagelvijlen

Voor baby’s bieden wij de beste nagelvijlen aan. De nagelvijltjes voor baby’s zijn standaard 10 centimeter lang en worden gemaakt van emery De bovenkant van de nagelvijl kan zelf ontworpen worden, evenals de kleur en het formaat. De baby nagelvijl heeft zachte nagelriemen en nagelbedden, zodat je de nagels van de baby veilig kunt veilen.

glazen nagelvijlen bedrukt

Glazen nagelvijlen

De glazen nagelvijlen met bedrukking zijn onslijtbaar en voorkomt daarnaast haakjes, splijtende, brekende en scheurende nagels. Nagels worden met deze stijlvolle nagelvijl van glas in de juiste vorm gevijld. Door het montuur van de vijl is het vijlen alleen mogelijk wanneer je vanaf de zijkant richting het midden vijlt, hierdoor vijl je altijd juist! De glazen vijl is 140 x 12 x 3 mm, wordt bedrukt en kan op maat worden gemaakt.

elektrische nagelvijlen met bedrukking

Elektrische nagelvijlen

Deze 5-delige nagelvijl bestaat uit een metalen vijl, slijpvijl, kleine vijl, zachte vilt kegel en een vlakke vijl. De set werkt op elektriciteit en is geschikt op vinger- en teennagels te vijlen. De elektrische nagelvijl wordt aangedreven door 2 AA batterijen en is ongeveer 16 centimeter lang. Laat de elektrische nagelvijl bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of bedrijfslogo en geef deze weg als relatiegeschenk.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug