Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Toeters bedrukken

Promotionele toeters als fanartikel

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de goedkope toeters met logo. Toeters worden gebruikt als lawaaimaker bij sportwedstrijden of als sfeermaker tijdens feesten en evenementen en worden daarom ook wel fantoeters, stadiontoeters of voetbaltoeter genoemd. Goedkope toeters hebben wij in verschillende vormen en formaten, zoals de grote vuvuzela toeters met een rechte hoorn of gebogen hoorn. Liever een kleine toeter, dan hebben wij de vuvuzela toeter in het klein of de trompet toeters. Bedrukte toeters worden ook wel reclametoeters genoemd en worden bedrukt met uw logo of tekst.

Grote vuvuzela toeters met rechte of gebogen hoorn
Kleine toeters in hand- en broekzakformaat
Bekijk alle toeters »

Op maat gemaakte toeters met uw logo

De medewerkers van JM Promotions zijn gespecialiseerd in het op maat maken van toeters. Wij maken leveren al onze toeters direct uit onze fabriek in China, waardoor wij deze altijd geheel naar wens kunnen maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze toeters in uw eigen gewenste PMS-kleur te bestellen. Toeters bedrukken wij met één tot vier kleuren, maar het is ook mogelijk om een full colour bedrukking te plaatsen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Toeters bedrukken met logo

Wil jij in het middelpunt staan of laten weten dat je aanwezig bent in het stadion? Bestel dan onze vuvuzela’s, stadion toeters of lucht toeters. Onze toeters worden bedrukt met een logo en zijn daarmee het ideale reclame middel. Wanneer je geluid maakt trek je de aandacht en zal iedereen jou logo of tekst op de toeters zien. De toeters worden door veel supporters gebruikt in een stadion.

Vuvuzela’s

Vuvuzela’s

Een gepersonaliseerde vuvuzela, dat wil toch iedereen? Te bedrukken met een eigen logo of tekst. De vuvuzela’s zijn goedkoop, gemaakt van plastic en zijn 28,5 x 4 x 8 centimeter. De vuvuzela’s staan bekend om hun harde geluid. De vuvuzela’s met bedrukking zijn ook op maat te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren en combinaties. Daarnaast bestaat de vuvuzela uit 3 delen die makkelijk in- en uitelkaar te monteren zijn.

Stadion toeters

Stadion toeters

Ga je binnenkort naar een voetbalwedstrijd en wil je de boel daar op zijn kop zetten? Dan zijn de stadion toeters precies wat jij zoekt! De plastic stadion toeters zijn 22 centimeter lang en hebben een hard geluid. De toeter heeft ook een handig draagkoord zodat je deze om je nek kunt hangen. Je zult van vele mensen de aandacht trekken, laat dan ook de stadion toeters bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of logo. Zo weet iedereen dat jij het bent!

Lucht toeters

Lucht toeters

De lucht toeters worden veel gebruikt bij teamuitjes en om anderen te laten schrikken! Leuk toch? Ieder feestje wordt nog leuker met deze lawaaimaker. Geef de toeter daarom ook nog een persoonlijke twist door deze te bedrukken met een tekst of logo. De lucht toeter is ongeveer 24 centimeter groot en wordt geleverd met handpomp om de luchtdruk op bouwen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor toeters met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope toeters met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste toeters met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug