Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Handklappers bedrukken

Diverse kleuren handklappers met logo

Bent u op zoek naar sfeermakers of fanartikelen? Wij produceren goedkope handklappers die populair zijn bij supporters die sportwedstrijden of evenementen bezoeken. De handklappers zijn ongeveer 18x8x2cm en worden gemaakt van kunststof of plastic. Ons standaard handklapper heeft een wit handvat met gekleurde handjes. Populaire kleuren, zoals rood, wit en blauw, houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren.

Goedkope handklappers van kunststof/plastic
Standaard formaat van 18x8x2cm
Bekijk alle handklappers »

Laat uw handklapper op maat maken

Een grote handklapper of kleine handklapper behoort tot de mogelijkheden, want als fabrikant kunnen wij handklappers op maat maken. Dat biedt ook de mogelijkheid om de kleuren van de handjes en het handvat naar wens aan te passen. Net als alle andere producten uit ons assortiment, kunnen wij handklappers bedrukken met uw logo of tekst. Wij kunnen dit op het handvat of op de handjes bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer bedrukte handklappers die zorgen voor sfeer

Tijdens sportevenement zorgen bedrukte handklappers voor een leuke sfeer in het stadium. Supporters maken lawaai met de handklappers door er mee te slaan of door het snel heen en weer te bewegen. De handklappers en handwaaiers worden ook wel lawaaimakers genoemd. Handklappers worden vaak bedrukt weggeven en ingezet als promotiemateriaal.

led verlichting handklappers bedrukken

Kunststof handklappers met LED lampjes

Ben je op zoek naar een leuke handklappertjes met verlichting? Dan zijn deze LED handklappers het helemaal. Ze zijn vergelijkbaar met onze normale handklappers, alleen dan voorzien van LED lampjes. Deze handklappers met verlichting zijn leuk voor evenementen in het donker.

Kartonnen klapwaaiers bedrukt met logo

Kartonnen klapwaaiers

Klapwaaiers zijn kartonnen feestartikelen, waarmee je lawaai kunt maken. De klapwaaiers hebben dus eigenlijk twee functies, lawaai maken en je hoofd koel houden. De bedrukte klapwaaiers zijn erg leuk om te gebruiken bij sport evenementen. We bedrukken de handklappers standaard in full colour aan weerskanten.

Eigen vorm handklappers met bedrukking

Eigen vorm handklappers

Naast de boven omschreven handklappers bieden we ook handklappers aan die je een eigen vorm kan geven, zoals het voorbeeld hiernaast. Ook deze handklappers koop je met een bedrukking. Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf, om weg te geven aan klanten als relatiegeschenk. Wil je de plastic handklappers in een andere vorm, zoals een voetbalshirt voor voetbalwedstrijden, dan is dat ook mogelijk.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor handklappers met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope handklappers met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste handklappers met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug