Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Cheering sticks bedrukken

Opblaasbare cheering sticks met uw logo

Bent u op zoek naar een leuk geschenk waarmee u zich op een positieve manier kunt onderscheiden van uw concurrent? Dan zijn de opblaasbare cheering sticks het product dat u zoekt. Deze betaalbare promotie- en fan artikelen zijn namelijk zeer geschikt om uit te delen tijdens grote evenementen en wedstrijden. Wij leveren altijd een set van twee opblaasbare cheering sticks (PE). De juichsticks zijn opgeblazen ongeveer 60cm lang en 11cm breed.

Cheering sticks in sets van 2
Volledig full colour te bedruken
Meer cheering sticks »

Juichsticks bedrukken in full colour

De clapsticks hebben een groot bedrukkingsoppervlak waardoor uw logo of reclametekst duidelijk en goed zichtbaar gecommuniceerd kunnen worden. Wij kunnen de opblaasbare fan artikelen volledig full colour en rondom bedrukken. Deel ze vervolgens uit tijdens een sportevenement zoals bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Een groter podium dan bijvoorbeeld een voetbalstadion is bijna niet te bedenken. Wanneer een gedeelte van het publiek haar favoriete team aanmoedigt met uw cheering sticks zal uw naamsbekendheid snel toenemen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Cheeringsticks inzetten als promotiemateriaal

Ben je als op zoek naar leuk en goedkoop promotiemateriaal? Dan zijn de cheeringsticks echt iets voor jou! De cheering sticks zijn voor bedrijven ideaal om uit te delen op evenementen en wedstrijden. De cheering sticks uit ons assortiment zijn te bedrukken met logo of tekst en hebben een groot bedrukkingsoppervlak.

Cheering sticks in eigen vorm bedrukt

Cheering sticks in eigen vorm

Ik ga naar een wedstrijd en ik neem mee: cheering sticks. Ieder evenement of wedstrijd wordt nog leuker met deze event klappers. De cheering sticks zijn verkrijgbaar in de vorm die jij nodig hebt. Bijvoorbeeld een cheering stick in de vorm van een honkbal knuppel tijdens een honkbalwedstrijd. Daarnaast kan je ook zelf de afmeting bepalen!

Cheering sticks met LED lampjes met bedrukking

Cheering sticks met LED lampjes

Deze unieke LED lampjes cheering sticks zijn ontzettend sfeervol bij evenementen in het donker, denk maar eens aan sportwedstrijden of grote muziek evenementen en festivals. De LED cheerings sticks zijn gemaakt van foam en bevat 3 lampjes die continu veranderen in zes verschillende kleurstanden. De cheering stick met LED lampjes is verkrijgbaar in 21 cm en 41 cm.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor cheering sticks met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope cheering sticks met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste cheering sticks met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug