Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Multitools bedrukken

Multitools laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte multitools met logo. Je hebt de keuze uit vele multitools: van goedkope multitools tot multitools met powerbank en van kaart multitools tot bamboe multitools en alles daartussenin. Onze multitools zijn uitgerust met vele functies, zoals een schaar, mes, tang, schroevendraaier, zaag, flesopener en zaklamp. De behuizing van de multitools is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Je kunt de multitools laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Bedrukte multitools worden veel binnenshuis gebruikt, maar zijn ook perfect voor outdooractiviteiten!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte multitools in enkele stappen

Bij ons kun je in enkele stappen multitools bedrukken of multitools graveren. Het begint bij het kiezen van het model multitools, bijvoorbeeld goedkope powerbank multitools met 12 functies. Vervolgens kies je de kleur (indien mogelijk) en de bedrukkingswijze. Doorloop onderstaande stappen voor het laten maken van bedrukte multitools!

powerbank multitools met gravering

Stap 1. Keuze uit diverse soorten multitools

Je hebt de keuze uit diverse soorten multitools. Wil je zoveel mogelijk multitools voor je geld, overweeg dan de goedkope multitools. De kaart multitools hebben het formaat van een bankpas en passen daardoor in een portemonnee of kaarthouder. De bamboe multitools hebben een duurzame uitstraling vanwege het materiaal. Wij kunnen alle soorten multitools bedrukken. Hieronder onze meest verkochte multitools.

 • goedkoopste multitools bedrukt
  Goedkope multitools
 • bankpas multitools met gravering
  Bankpas multitools
 • gegraveerde multitools met bamboe behuizing
  Bamboe multitools
 • zaklamp multitools bedrukken
  Zaklamp multitools

Stap 2. Multitools met diverse functies

Onze multitools zijn uitgerust met vele functies, zoals een mesje, flesopener, schroevendraaier, vijl, schaar, zaag en tang. Daarnaast zijn er ook multitools met extra functies, zoals een powerbank, zaklamp en karabijnhaak. Hoeveel functies de multitools hebben is afhankelijk van de soort multitools die je kiest. Onze goedkope multitools met logo hebben bijvoorbeeld 12 functies.

zaklamp multitools met 12 functies

Stap 3. Gekleurde multitools

Onze multitools worden meestal gemaakt van ABS, aluminium of roestvrijstaal (RVS). De behuizing aan de buitenkant is vaak verkrijgbaar in een aantal basiskleuren. Je kunt dan denken aan de kleuren blauw, rood, groen, wit en zwart. Bij grote afname is een speciale PMS kleur mogelijk, bijvoorbeeld die van je huisstijl. De bamboe multitools worden geleverd in de natuurlijke lichtbruine kleur van het bamboe materiaal. Je kunt de gekleurde multitools bedrukken met een logo.

 • orizons multitools met logo
  Blauwe multitools
 • stevige rvs multitools met 13 functies
  Zilvere multitools
 • goedkope multitools met logo
  Rode multitools
 • powerbank multitools met gravering
  Witte multitools
 • goedkope multitools laten bedrukken
  Zwarte multitools
 • gekleurde multitools bedrukken
  Groene multitools

Stap 4. Multitools bedrukken of graveren

Wil je multitools inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Laat dan multitools bedrukken of multitools graveren. Je kunt voor een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk kiezen. Met bedrukte multitools heb je een leuke praktische weggever die ook nog eens reclame maakt voor je bedrijf of dienst. We bespreken de bedrukkingsmogelijkheden hieronder.

bedrukte multitools met logo

Multitools laten bedrukken

Je kunt multitools bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Het bedrukken van de multitools wordt gedaan met behulp van een rechtstreekse print in kleur. Deze plaatsen wij op een duidelijk zichtbare plek van de multitools, bijvoorbeeld aan weerskanten van het handvat. De bedrukking zal dan snel zichtbaar zijn bij diegene die de bedrukte multitool ontvangt en/of gebruikt.

multitools graveren

Multitools laten graveren

Bij sommige multitools kun je kiezen voor een gravering in plaats van een bedrukking. Bij multitools graveren wordt de opdruk als het ware in het materiaal gebrand. Dit geeft de gegraveerde multitools een luxe uitstraling. Bovendien is een gravering - in tegenstelling tot een bedrukking - slijtvast en kan daarom langdurig reclame voor je maken. Het laten graveren van multitools is wel iets duurder dan het laten bedrukken van multitools.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor multitools met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in multitools met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor multitools bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over multitools met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste multitools met logo?

Dat zijn de goedkope multitools met 12 functies. Deze voordelige multitools zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt of gegraveerd worden met een logo. Wil je zoveel mogelijk bedrukte multitools voor je marketingbudget, dan kies voor de goedkope multitools.

goedkope multitools bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage multitools bedrukken?

Ja, bij ons kun je ook een kleine oplage multitools laten bedrukken. De meeste modellen multitools vereisen een minimale afname van 250 stuks. Hoe hoger het aantal stuks, hoe lager de stukprijs voor de bedrukte multitools met logo.

multitools laten bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte multitools

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte multitools? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor multitools bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • messen bedrukken
  Messen
 • mp3 spelers bedrukken
  MP3-Spelers
 • timmermanspotloden bedrukken
  Timmermanspotloden
 • waterpassen bedrukken
  Waterpassen
scroll top arrow