Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Muismatten bedrukken

Muismatten met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor muismatten bedrukken. Wij kunnen muismatten met logo bedrukken, maar wij kunnen de muismatten ook volledig bedrukken met een foto. Meest verkocht zijn onze goedkope muismatten met een standaard formaat van 22x18cm. Onze muismatten kunnen gemaakt worden in elk gewenst formaat en vorm. De grootste muismatten zijn onze bureau onderleggers , waarop zowel ruimte is voor een toetsenbord en het bewegen van je muis. Onze muismatten hebben een stoffen bovenzijde en rubberen antislip onderkant. Hierdoor zorg je ervoor dat je je muis secuur kan bewegen en je muismat niet weg slipt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Muismat bedrukken

Bij ons kun je een muismat bedrukken in enkele stappen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten muismatten. Deze worden gemaakt van verschillende materialen. Een muismat bedrukken is leuk als relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor thuiswerkers. Maar kunnen ook worden ingezet om reclame te maken voor een nieuw spel of als merchandise

muismat bedrukken

1. Muismat bedrukt

Wij kunnen een muismat bedrukt maken van verschillende soorten materialen. Onze meest verkochte muismatten zijn onze stoffen muismatten. Verder heb je de keuze uit muismatten bedrukt met een hard-top bovenzijde en muismatten met een fotovak.

stoffen muismat maken

Stoffen muismat bedrukken

Onze meest verkochte muismatten zijn de bedrukte stoffen muismatten. Deze handige stoffen muismat is geschikt voor iedere muis en glijdt gemakkelijk. Daarnaast zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de muismat op zijn plek blijft liggen. Deze muismat van stof met rubberen onderkant is verkrijgbaar in ieder formaat.

muismatten hard-top

Muismatten hard-top bedrukken

Onze bedrukte muismatten met hard-top zijn erg populair vanwege de harde bovenzijde. Deze stevige toplaag van PVC zorgt ervoor dat de muis gemakkelijk over de mat beweegt. Daarnaast hebben de hard-top muismatten een rubberen antislip onderkant. De muismatten met hard-top zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen en worden voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking.

muismat met fotovak

Muismat met fotovak bedrukken

Heb je een leuke herinnering en zit je vaak achter de computer? Onze bedrukte muismatten met fotovak hebben als mogelijkheid om een foto achter de muismat te schuiven. De muismat heeft een uitgesneden vak uit het foam materiaal en hierin is een transparante plaatje geplaatst. Zodat je op ieder moment kunt terug blikken op een van de leukste herinneringen uit je leven.

2. Bedrukte muismat in eigen kleur

Onze bedrukte muismatten zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. De meeste gekleurde muismatten houden wij op voorraad, zodat wij deze snel bedrukt kunnen leveren. Alle andere bedrukte muismatten worden op maat gemaakt en kan je niet alleen de vorm en afmetingen zelf bepalen, maar je kunt ook de PMS basiskleur zelf kiezen. Als je besluit om de bedrukte muismatten volledig te bedrukken, dan is de basiskleur niet van belang.

 • zwarte muismatten
  Zwarte muismatten
 • rode muismatten
  Rode muismatten
 • witte muismatten
  Witte muismatten
 • oranje muismatten
  Oranje muismatten
 • blauwe muismatten
  Blauwe muismatten
 • groene muismatten
  Groene muismatten
 • muismatten in pms kleur
  Muismatten in PMS kleur
 • muismat volledig en full colour bedrukt
  Volledig en full colour bedrukt

3. Muismat laten bedrukken

Je kunt bij ons je muismat laten bedrukken met een verschillende opdruk. Zo kun je kiezen voor een subtiele opdruk maar kan je ook kiezen om je muismatten volledig te laten bedrukken. Denk hierbij aan een muismat met foto, muismatten met een logo, muismatten in full colour of muismatten met bijvoorbeeld een kalender.

 • muismatten met logo
  Muismatten met logo
 • muismat met foto
  Muismat met foto
 • muismatten full colour
  Muismatten full colour
 • muismatten met kalender
  Muismatten met kalender

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in muismatten laten bedrukken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de afmetingen, vorm, kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte muismatten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug