Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Muismatten bedrukken

Muismatten laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor muismatten met logo. Onze meest verkochte muismatten zijn de goedkope muismatten. Daarnaast hebben wij ook grote muismatten (XXL), gaming muismatten voor gamers, muismatten met polssteun of custom muismatten in eigen vorm. De muismatten zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, soms zelfs in een speciale PMS kleur. Je kunt de muismatten laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Bedrukte muismatten zijn leuk als relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor thuiswerkers!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
muismatten

Muismatten met logo

1. Keuze uit verschillende soorten muismatten

Wil je zoveel mogelijk bedrukte muismatten? Kies dan voor goedkope muismatten in de bekende rechthoekige afmetingen. Daarnaast kunnen wij ook muismatten op maat maken, zoals in eigen vorm of extra grote muismatten. Als je vaak achter de computer zit, dan zijn de ergonomische muismatten met polssteun het overwegen waard, zodat je RSI en polsklachten voorkomt. De game muismatten voor gamers zijn gemaakt van speciaal materiaal dat zorgt voor een optimale gameplay. Wij kunnen alle muismatten personaliseren met een logo of andere opdruk.

 • bedrukte muismatten met anti slip onderkant
  Goedkoopste muismatten
 • muismatten ontwerpen
  Muismatten op maat
 • muismat met polssteun laten bedrukken
  Muismatten met polssteun
 • grote muismatten voor gamers
  Game muismatten

2. Muismatten in eigen vorm & afmetingen

Als fabrikant kunnen wij muismatten maken in iedere vorm en afmetingen. Onze meest verkochte muismatten zijn de welbekende rechthoekige muismatten van 22 x 18 cm. Je kunt ook kiezen voor ronde muismatten met diameter van Ø 20 cm of een diameter op maat. Bij de muismatten in eigen vorm kun je zelf de vorm kiezen, bijvoorbeeld een vorm die symbool staat voor je bedrijf of campagne. Bij de bureauonderleggers en grote muismatten vragen wij om de gewenste afmetingen aan te leveren. Je kunt deze muismatten laten bedrukken.

 • muismatten met logo hard pvc top
  Rechthoekige muismatten
  (standaard afmetingen)
 • ronde muismatten met logo
  Ronde muismatten
  (eigen diameter)
 • custom muismatten laten maken
  Muismatten in eigen vorm
  (op maat gemaakt)
 • game muismatten bedrukt
  Grote muismatten op maat
  (eigen afmetingen)

3. Muismatten in eigen kleur

Onze muismatten zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Van de goedkope muismatten in rechthoekige vorm houden wij diverse kleuren op voorraad. Deze kunnen extra snel en bedrukt geleverd worden. Alle andere muismatten worden op maat gemaakt. Bij deze custom muismatten kun je niet alleen de vorm en afmetingen zelf bepalen, maar je kunt ook de PMS basiskleur kiezen. Als je besluit om de volledige muismatten te bedrukken, dan is de basiskleur niet van belang.

 • zwarte muismatten
  Zwarte muismatten
 • rode muismatten
  Rode muismatten
 • witte muismatten
  Witte muismatten
 • oranje muismatten
  Oranje muismatten
 • blauwe muismatten
  Blauwe muismatten
 • groene muismatten
  Groene muismatten
 • gepersonaliseerde muismatten in pms kleur
  Muismatten in PMS kleur
 • ronde muismat bedrukken
  Volledig en full colour bedrukt

4. Muismatten personaliseren met reclame of andere opdruk

Je kunt de muismatten laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame-uiting of andere opdruk. Je kunt een subtiele opdruk aanbrengen, zoals een rode muismatten met een klein logo, zodat het niet alleen maar om de reclame draait. De meeste ontvangers zijn dan eerder bereid om de bedrukte muismatten te gebruiken. Je kunt ook de volledige muismatten laten bedrukken in full colour, zoals met een foto of afbeelding. Onze kalender muismatten worden vaak weggegeven aan personeel op kantoor.

 • muismatten met logo
 • muismatten met afbeelding foto
 • muismatten full colour bedrukt
 • kalender muismatten bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in muismatten met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de afmetingen, vorm, kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte muismatten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte muismatten als reclame materiaal

Muismatten zijn er in velen soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Wij bieden bijvoorbeeld hele handige muismatten aan met een rekenmachine, of een muismat waarin je een foto achter kan schuiven, game muismatten, muismatten waarop je pols heerlijk kan laten rusten en extra grote XXL muismatten.

muismatten logo
stoffen muismat met rubber

Stoffen muismat met rubber

De stoffen muismat met rubberen onderkant heeft een standaardafmeting van 26 x 22 x 0,2 centimeter en wordt voorzien van een bedrukking. Bedruk de muismat met een logo of tekst. Deze handige muismat is geschikt voor iedere muis en glijdt gemakkelijk. Daarnaast zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de muismat op zijn plek blijft liggen. De muismat van stof met rubberen onderkant is verkrijgbaar in ieder formaat.

muismatten hard-top

Muismatten hard-top

De muismatten met hard-top zijn erg populair vanwege de hard-top bovenkant. Deze stevige toplaag van PVC zorgt ervoor dat de muis gemakkelijk over de mat beweegt. Daarnaast hebben de hard-top muismatten een rubberen anti slip onderkant. De muismatten met hard top zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen en worden voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking.

muismat met handige polssteun

Ergonomische muismat met handige polssteun

Moet je de hele dag achter de computer zitten? Dan heb je vast wel eens last van een vermoeide pols. De bedrukte muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols de hele dag op een goede manier je werkzaamheden ondersteunt.

bedrukte game muismat

Bedrukte game muismat

Kies voor een gepersonaliseerde game muis onderlegger met bedrukt logo. De game muismat is gemaakt van zeer hoge kwaliteit, hoger dan de normale muismatten om de muis vloeiend te laten glijden en optimale controle bij onverwachte bewegingen. De onderkant van de muismat is gemaakt van rubberachtig materiaal, zodat de muismat niet wegschuift tijdens het gamen.

grote muismat XXL met logo

Grote muismat XXL met logo

Ben je op zoek naar een muismat die net even wat groter is dan gemiddeld? De XXL muismat is maar liefst 35 cm bij 60 cm en 30 cm bij 90 cm. Deze XXL muismatten worden bedrukt met logo of tekst en zijn ideaal om zowel je muis als toetsenbord op te leggen. Dit worden ook wel bureauonderleggers genoemd.

muismat met leuk fotovak

Muismat met leuk fotovak

Heb je een leuke herinnering en zit je vaak achter de computer? De muis onderlegger met foto heeft als mogelijkheid om een foto achter de muismat te schuiven. Zo kun je op ieder moment terug blikken op een van de leukste herinneringen uit je leven.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van muismatten? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte muismatten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug