• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Muismatten bedrukken

Muismatten laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor muismatten met logo. Onze meest verkochte muismatten zijn de goedkope muismatten. Daarnaast hebben wij ook grote muismatten (XXL), gaming muismatten voor gamers, muismatten met polssteun of custom muismatten in eigen vorm. De muismatten zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, soms zelfs in een speciale PMS kleur. Je kunt de muismatten laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Bedrukte muismatten zijn leuk als relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor thuiswerkers!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
muismatten

Bedrukte muismatten als reclame materiaal

Muismatten zijn er in velen soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Wij bieden bijvoorbeeld hele handige muismatten aan met een rekenmachine, of een muismat waarin je een foto achter kan schuiven, game muismatten, muismatten waarop je pols heerlijk kan laten rusten en extra grote XXL muismatten.

muismatten logo
stoffen muismat met rubber

Stoffen muismat met rubber

De stoffen muismat met rubberen onderkant heeft een standaardafmeting van 26 x 22 x 0,2 centimeter en wordt voorzien van een bedrukking. Bedruk de muismat met een logo of tekst. Deze handige muismat is geschikt voor iedere muis en glijdt gemakkelijk. Daarnaast zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de muismat op zijn plek blijft liggen. De muismat van stof met rubberen onderkant is verkrijgbaar in ieder formaat.

muismatten hard-top

Muismatten hard-top

De muismatten met hard-top zijn erg populair vanwege de hard-top bovenkant. Deze stevige toplaag van PVC zorgt ervoor dat de muis gemakkelijk over de mat beweegt. Daarnaast hebben de hard-top muismatten een rubberen anti slip onderkant. De muismatten met hard top zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen en worden voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking.

muismat met handige polssteun

Ergonomische muismat met handige polssteun

Moet je de hele dag achter de computer zitten? Dan heb je vast wel eens last van een vermoeide pols. De bedrukte muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols de hele dag op een goede manier je werkzaamheden ondersteunt.

bedrukte game muismat

Bedrukte game muismat

Kies voor een gepersonaliseerde game muis onderlegger met bedrukt logo. De game muismat is gemaakt van zeer hoge kwaliteit, hoger dan de normale muismatten om de muis vloeiend te laten glijden en optimale controle bij onverwachte bewegingen. De onderkant van de muismat is gemaakt van rubberachtig materiaal, zodat de muismat niet wegschuift tijdens het gamen.

grote muismat XXL met logo

Grote muismat XXL met logo

Ben je op zoek naar een muismat die net even wat groter is dan gemiddeld? De XXL muismat is maar liefst 35 cm bij 60 cm en 30 cm bij 90 cm. Deze XXL muismatten worden bedrukt met logo of tekst en zijn ideaal om zowel je muis als toetsenbord op te leggen. Dit worden ook wel bureauonderleggers genoemd.

muismat met leuk fotovak

Muismat met leuk fotovak

Heb je een leuke herinnering en zit je vaak achter de computer? De muis onderlegger met foto heeft als mogelijkheid om een foto achter de muismat te schuiven. Zo kun je op ieder moment terug blikken op een van de leukste herinneringen uit je leven.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van muismatten? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte muismatten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug