• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Muismatten bedrukken

Goedkope muismatten met logo

Op zoek naar een muismat die bedrukt kan worden met uw logo? Wij hebben de goedkoopste bedrukte muismatten! Bij ons heeft u de keuze uit: stoffen muismatten met een rubberen onderzijde zodat deze niet wegschuift en er secuur gewerkt kan worden, muismatten met harde gelamineerde bovenzijde en ergonomische muismatten die de pols en arm ondersteunen tijdens gebruik. Wij kunnen de muismatten bedrukken met logo, kalender, boodschap, product of tekst. Wij bedrukken muismatten met één tot vier kleuren of een full colour opdruk.

Stoffen muismatten met rubberen onderzijde
Muismatten met harde gelamineerde bovenzijde
Muismatten in eigen vorm
Bekijk alle muismatten »

Muismatten op maat

Wij laten de muismatten rechtstreeks bij onze fabriek in China produceren. Hierdoor kunnen wij de muismatten in eigen gewenste formaat, vorm of kleur produceren. Het is ook mogelijk om een game muismat voor gaming te produceren. Een muismat op maat kan bijvoorbeeld meegenomen worden in een mailing die bestemd is voor relaties of klanten. Aan het einde van het jaar delen bedrijven vaak muismatten uit of sturen deze per post naar hun klanten met daarop de kalender van het komende jaar én daarbij hun bedrijfslogo. Hierdoor bewaart de gebruiker de muismat zeker en zal deze ook veelvuldig gebruiken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer muismatten met bedrukking

Muismatten zijn er in velen soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Wij bieden bijvoorbeeld hele handige muismatten aan met een rekenmachine, of een muismat waarin je een foto achter kan schuiven, game muismatten, muismatten waarop je pols heerlijk kan laten rusten en extra grotten XXL muismatten.

stoffen muismat met rubber

Stoffen muismat met rubber

De stoffen muismat met rubberen onderkant heeft een standaardafmeting van 26 x 22 x 0,2 centimeter en wordt voorzien van een bedrukking. Bedruk de muismat met een logo of tekst. Deze handige muismat is geschikt voor iedere muis en glijdt gemakkelijk. Daarnaast zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de muismat op zijn plek blijft liggen. De muismat van stof met rubberen onderkant is verkrijgbaar in ieder formaat.

muismatten hard-top

Muismatten hard-top

De muismatten met hard-top zijn erg populair vanwege de hard-top bovenkant. Deze stevige toplaag van PVC zorgt ervoor dat de muis gemakkelijk over de mat beweegt. Daarnaast hebben de hard-top muismatten een rubberen anti slip onderkant. De muismatten met hard top zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen en worden voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking.

muismat met handige polssteun

Ergonomische muismat met handige polssteun

Moet je de hele dag achter de computer zitten? Dan heb je vast wel eens last van een vermoeide pols. De bedrukte muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols de hele dag op een goede manier je werkzaamheden ondersteunt.

bedrukte game muismat

Bedrukte game muismat

Kies voor een gepersonaliseerde game muis onderlegger met bedrukt logo. De game muismat is gemaakt van zeer hoge kwaliteit, hoger dan de normale muismatten om de muis vloeiend te laten glijden en optimale controle bij onverwachte bewegingen. De onderkant van de muismat is gemaakt van rubberachtig materiaal, zodat de muismat niet wegschuift tijdens het gamen.

grote muismat XXL met logo

Grote muismat XXL met logo

Ben je op zoek naar een muismat die net even wat groter is dan gemiddeld? De XXL muismat is maar liefst 35 cm bij 60 cm en 30 cm bij 90 cm. Deze XXL muismatten worden bedrukt met logo of tekst en zijn ideaal om zowel je muis als toetsenbord op te leggen.

muismat met leuk fotovak

Muismat met leuk fotovak

Heb je een leuke herinnering en zit je vaak achter de computer? De muis onderlegger met foto heeft als mogelijkheid om een foto achter de muismat te schuiven. Zo kun je op ieder moment terug blikken op een van de leukste herinneringen uit je leven.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug