4.7 /5
van
122 reviews

Muismatten bedrukken

Goedkope muismatten met logo

Op zoek naar een muismat die bedrukt kan worden met uw logo? Wij hebben de goedkoopste bedrukte muismatten! Bij ons heeft u de keuze uit: stoffen muismatten met een rubberen onderzijde zodat deze niet wegschuift en er secuur gewerkt kan worden, muismatten met harde gelamineerde bovenzijde en ergonomische muismatten die de pols en arm ondersteunen tijdens gebruik. Wij kunnen de muismatten bedrukken met logo, kalender, boodschap, product of tekst. Wij bedrukken muismatten met één tot vier kleuren of een full colour opdruk. De minimale afname is 500 stuks.

Stoffen muismatten met rubberen onderzijde
Muismatten met harde gelamineerde bovenzijde
Muismatten in eigen vorm
Meer muismatten »

Muismatten op maat

Wij laten de muismatten rechtstreeks bij onze fabriek in China produceren. Hierdoor kunnen wij de muismatten in eigen gewenste formaat, vorm of kleur produceren. Het is ook mogelijk om een game muismat voor gaming te produceren. Een muismat op maat kan bijvoorbeeld meegenomen worden in een mailing die bestemd is voor relaties of klanten. Aan het einde van het jaar delen bedrijven vaak muismatten uit of sturen deze per post naar hun klanten met daarop de kalender van het komende jaar én daarbij hun bedrijfslogo. Hierdoor bewaart de gebruiker de muismat zeker en zal deze ook veelvuldig gebruiken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer bedrukte muismatten met bedrukking

Muismatten zijn er in velen soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Wij bieden bijvoorbeeld hele handige muismatten aan met een rekenmachine, of een muismat waarin je een foto achter kan schuiven, game muismatten, muismatten waarop je pols heerlijk kan laten rusten en extra grotten XXL muismatten.

Ergonomische muismatten met logo

Muismat in eigen vorm

Ben je op zoek naar een specifieke muismat? Laat ons je wensen weten, bepaal zelf in welke vorm je de muismat wil hebben en vervolgens gaan wij aan de slag met het personaliseren van de op vorm gemaakte muismat met logo of tekst.

Muismat met handige polssteun

Muismat met handige polssteun

Moet je de hele dag achter de computer zitten? Dan heb je vast wel eens last van een vermoeide pols. De bedrukte muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols de hele dag op een goede manier je werkzaamheden ondersteunt.

Bedrukte game muismat

Bedrukte game muismat

Kies voor een gepersonaliseerde game muismat met bedrukt logo De game muismat is gemaakt van zeer hoge kwaliteit, hoger dan de normale muismatten om de muis vloeiend te laten glijden en optimale controle bij onverwachte bewegingen.

Grote muismat XXL met logo

Grote muismat XXL met logo

Ben je op zoek naar een muismat die net even wat groter is dan gemiddeld? De XXL muismat is maar liefst 35 cm bij 60 cm en 30 cm bij 90 cm. Deze XXL muismatten worden bedrukt met logo of tekst en zijn ideaal om zowel je muis als toetsenbord op te leggen.

Muismat met leuk fotovak

Muismat met leuk fotovak

Heb je een leuke herinnering en zit je vaak achter de computer? De muismat met foto heeft als mogelijkheid om een foto achter de muismat te schuiven. Zo kan je op ieder moment terug blikken op een van de leukste herinneringen uit je leven.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • linialen
    Linialen
  • klokken
    Klokken
  • deurmatten
    Deurmatten