Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Stanleymessen bedrukken

Bedrukte stanleymessen als promotiemateriaal

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor stanleymessen met logo. Je hebt de keuze uit goedkope stanleymessen, RVS stanleymessen, stanleymessen met sleutelhanger, stevige stanleymessen en hobbymesjes. Ze zijn voorzien van een aantal afbreekmessen, zodat je een bot mesje kunt afbreken en er een scherpe tevoorschijn komt. Allen uitgerust met een geïntegreerde veiligheidsvergrendeling, zodat het mes vergrendeld kan worden en je veilig kunt snijden. De stanleymessen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Je kunt deze stanleymesen bedrukken of stanleymessen graveren met een logo, stukje tekst of andere opdruk. De bedrukte stanleymessen zien we vaak terug in de materiaalkast op werk of kantoor en zijn populair als promotiemateriaal!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Wat zijn bedrukte stanleymessen?

Stanleymessen bestaan uit een stevige en vlijmscherpe messen om allerlei materialen mee te snijden. Het lemmet (deel waarmee je snijdt) bestaat uit een aantal afbreekmesjes. Als het mesje bot is, dan breek je hem af en komt er een nieuwe scherpe tevoorschijn. Om die reden worden stanleymessen ook vaak afbreekmesjes genoemd. Andere benamingen voor bedrukte stanleymessen zijn hobbymesjes, papiermesjes en schuifmesjes.

hobbymesjes personaliseren

Diverse soorten stanleymessen met logo

Je hebt de keuze uit verschillende soorten stanleymessen met logo. Onze goedkope stanleymessen zijn het meest bekende model en worden het meest verkocht. De RVS stanleymessen zijn steviger en gaan langer mee, maar zijn wel iets duurder. Datzelfde geldt voor de stevige stanleymessen met ergonomische handgreep. Daarnaast zijn ook de stanleymessen met sleutelhanger populair, want deze geef je gemakkelijk weg en de ontvanger kan deze aan een sleutelbos bevestigen. Je kunt alle stanleymessen laten bedrukken met een logo.

smalle breekmessen bedrukken met logo

Stanleymessen laten bedrukken

Onze stanleymessen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, soms zelfs in een speciale PMS kleur. De beschikbare kleuren zijn afhankelijk van het gekozen model. Je kunt de stanleymessen laten bedrukken of graveren met een logo, stukje tekst of naam. Deze opdruk kan aan weerkanten van de behuizing worden geplaatst en mag van elkaar afwijken. Onze bedrukte stanleymessen zijn populair als handgereedschap op scholen en kantoor.

bedrukte stanleymessen met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor stanleymessen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van stanleymessen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven bij je aanvraag. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor stanleymessen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug