Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Messen bedrukken

Messen laten graveren of bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van messen. Onze meest verkochte messen zijn de stanleymessen, zakmessen en keukenmessen. Daarnaast hebben we nog vele andere soorten messen, zoals survival messen, inklapbare messen, messenslijpers, messenblokken en sets met messen. Deze goedkope messen worden gemaakt van verschillende materialen en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Je kunt de messen bedrukken of messen graveren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Deze bedrukte messen worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Messen met logo in enkele stappen

Er is een groot aanbod aan messen, want naast populaire stanleymessen, zakmessen en keukenmessen zijn er nog veel meer messen. Denk maar eens aan Franse messen, survival messen, outdoor messen, maar ook aanverwante producten als messenblokken, messen sets en messenslijpers. Je kunt deze messen voorzien van een gravering of een bedrukking. Deze bedrukte messen worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk, bijvoorbeeld op kantoor, in de keukenlade, op scholen, bij kookstudio's en bij winkels die zich focussen op buitenactiviteiten. Doorloop onderstaande stappen voor het laten bedrukken van messen!

messen bedrukken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten messen

Onze meest verkochte messen zijn de stanleymessen, zakmessen met meerdere functies en keukenmessen. Binnen deze messen heb je de keuze uit meerdere modellen, zodat er bijna altijd wel eentje voldoen aan jouw wensen. Wij kunnen deze soorten messen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. In sommige gevallen kunnen wij ook messen graveren.

 • bedrukte zakmessen met logo
  Zakmessen
 • stevige stanleymessen bedrukken met logo
  Stanleymessen
 • broodmessen bedrukken
  Keukenmessen

Stap 2. Messen in diverse kleuren

Onze messen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Van de meeste messen houden wij een aantal basiskleuren in Nederland op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. In sommige gevallen is het mogelijk om messen in eigen PMS kleur te laten maken. Bij de kleur praten we meestal over het handvat, handgreep, heft of behuizing van de messen, want het lemmet (deel waarmee je snijdt) is van zilverkleurig RVS gemaakt. Hieronder een aantal voorbeelden van gekleurde messen met logo.

 • goedkope stanleymessen bedrukken
  Blauwe messen
 • goedkope keukenmessen met beschermer
  Rode messen
 • victorinox zakmessen laten bedrukken
  Witte messen
 • bedrukte stanleymessen met logo
  Oranje messen
 • victorinox zakmessen met logo
  Zwarte messen

Stap 3. Messen graveren of messen bedrukken

Wil je de messen inzetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal? Laat dan de messen bedrukken of messen graveren. Je kunt kiezen voor messen met logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Deze meeste messen bedrukken we op het handvat of de heft, maar bij sommige messen graveren wij op het lemmet. We bespreken de meest voorkomende druktechnieken die komen kijken bij het personaliseren van messen.

smalle breekmessen bedrukken met logo

Messen bedrukken

Wil je goedkope messen met logo? Laat dan messen bedrukken. De meeste messen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. De bedrukking plaatsen wij vrijwel altijd op de kunststof behuizing, zoals het handvat of de heft. De opdruk kan vaak op meerdere posities geplaatst worden, zodat deze reclame-uiting extra opvallend is!

rvs keukenmessen graveren

Messen graveren

Je kunt ook messen graveren. Een gravere wordt vrijwel altijd op het lemmet geplaatst. Het lemmet, het deel waar je mee snijdt, is gemaakt van RVS materiaal en is uitstekend geschikt voor een gravering. Messen laten graveren heeft als bijkomend voordeel dat de opdruk er niet af kan slijten en bovendien vaatwasserbestendig is, dat is ideaal bij messen die gebruikt worden in de keuken.

milieuvriendelijke zakmessen met gravering

Houten messen met lasergravering

De houten messen kunnen voorzien worden van een lasergravering, bijvoorbeeld met een naam of logo. Bij een lasergravering wordt de opdruk in het materiaal gebrand. Deze gravure krijgt daardoor een donkere kleur. Dat geeft de gegraveerde messen een stoere en natuurlijke uitstraling, zodat ze extra leuk zijn om weg te geven!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte messen

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte messen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor messen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug