• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews
<

Medailles bedrukken

Goedkope medailles laten maken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor goedkope medailles met logo. Leuk om in te zetten als eremetaal, trofee of aandenken voor deelname aan sportwedstrijden en toernooien. Wij produceren de medailles met een neklint, zodat de medailles om de nek gehangen kunnen worden. Van het lint kunt u de kleur(en) samenstelling bepalen. Wij produceren de medailles van koper of ijzer en kunnen dit materiaal van een kleur voorzien. Veel gekozen kleuren zijn brons, zilver en goud.

  • Medailles als eremetaal in de kleuren goud, zilver en brons
  • Medaille graveren en/of uitsnijden
  • Custom-made medailles in eigen vorm

Medailles graveren of bedrukken met eigen logo

Bij ons kunt u uw eigen vorm medaille ontwerpen. Ronde medailles zijn het meest populair, maar u kunt ook voor een ovale of rechthoekige vorm kiezen. De meeste klanten laten de medailles graveren of bedrukken. Het is ook mogelijk om de medaille van een 2D of 3D opdruk te voorzien, welke als het ware te voelen is met de vingers. Voor een extra exclusieve uitstraling kunnen wij de medailles ook uitsnijden, zodat u als het ware door de medaille heen kunt kijken. De gravure of opdruk kunnen wij eventueel nog bedrukken met kleuren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waar zien wij bedrukte medailles terug?

Wij leveren medailles voor alle sporten en evenementen en we leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Zij zetten medailles in als eremetaal of als aandenken. Hier kan gedacht worden aan voetbaltoernooien, hockeytoernooien, zwemwedstrijden, hardloopwedstrijden en grote sportevenementen zoals Mud Masters, Strong Viking Run, marathons of sportdagen van bedrijven. Wij kunnen voor iedere sportwedstrijd of evenementen een medaille op maat produceren.

medailles

Wat zijn de mogelijkheden bij de neklinten?

Naast het samenstellen van de medailles kunt ook het neklint naar wens aanpassen. Wij kunnen bijvoorbeeld korte neklinten of lange neklinten produceren. Onze meeste klanten kiezen voor standaard neklint welke om de nek gehangen kan worden zodat de medaille op de borst hangt. Naast de lengte kunt u de kleuren bepalen. Wilt u een neklint in één kleur, twee kleuren of met een patroon? Het is tevens mogelijk om het neklint te bedrukken met tekst of een logo.

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug