Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Massageapparaten bedrukken

Goedkope massageapparten met logo

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor de goedkope massageapparaten met logo. Een bedrukte massageapparaat is een leuk relatiegeschenk wat voor ontspanning voor de spieren zorgt. Wij hebben twee soorten elektrische massage apparaten, waaronder de een handzame langwerpige Penguin mini massager en een Cheris massager in de vorm van een ster. De elektrische massageapparaten werken op batterijen of kunnen opgeladen worden via een USB kabel. De massagester hebben wij ook in een niet-elektrische uitvoering. Net als de hoofdkrabbers werken deze apparaten niet op batterijen of stroom.

Mini Penguin massager elektrisch
Mini Cheris massager ster elektrisch
Goedkope massagester
Goedkope hoofdkrabbers
Bekijk alle massage apparaten »

Massageapparaten op maat

Als fabrikant van de massageapparten bieden wij u de mogelijkheid om verschillende onderdelen naar wens aan te passen. Wij kunnen de massageapparaten produceren in uw eigen PMS kleur zodat deze in overeenstemming is met de kleur of kleuren vna uw huisstijl. Op de hoofdkrabbers na kunnen wij de massageapparaten bedrukken op het apparaat zelf. De hoofdkrabbers bedrukken wij op de verpakking. Massageapparaten bedrukken wij met uw ontwerp, zoals een logo, tekst of afbeelding, in één tot vier kleuren of een full colour opdruk.

  • Massageapparaten in uw eigen kleur
  • Massageapparaten bedrukken, ook in full colour

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Massage apparaten met bedrukking

Ben je op zoek naar goedkope en functionele massage apparaten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren massage apparaten met verschillende functies. Zo hebben wij bijvoorbeeld massage apparaten voor specifieke lichaamsdelen maar ook voor het hele lichaam. De ontspanningsapparaten die wij leveren helpen tegen spierpijn en zorgen voor spierontspanning. Al onze massage apparaten worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo.

penguin massager

Penguin massager

De penguin massager is een elektrisch apparaat dat werkt op batterijen die opgeladen kunnen worden met een USB kabel. Beweeg het penguin apparaat met je hand over je hele lichaam heen voor totale ontspanning. Geef dit massage apparaat met logo weg als relatiegeschenk voor een betere relatie met je klant.

massage ster

Massage ster

De massage ster wordt geleverd in een elektrisch of niet-elektrische uitvoerig. De ster ligt comfortabel in de hand en is gemakkelijk over het lichaam te bewegen. Door de vele drukpunten bereik je meerdere delen op het lichaam. De massage ster is gemaakt van kunststof.

hoofdmassage spin

Hoofdmassage spin

Met de hoofdmassage spin kom je helemaal tot rust en kan op ieder moment gebruikt worden. De hoofdmassage spin plaats je op je hoofd en beweeg je langzaam naar beneden waardoor de verschillende uiteindes zich comfortabel langs de hoofdhuid bewegen. Het massage apparaat is gemaakt van duurzaam materiaal en het handvat kan bedrukt worden met een logo of tekst.

foam roller

Foam roller

De foam roller is een begrip in de fitness wereld en wordt gebruikt om spierherstel te bevorderen blessures te voorkomen. Met de foam roller kan je heel specifiek spiergroepen masseren. Ook wordt de foam roller vaak gebruikt als warming-up en cooling down bij yoga.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug